Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bu ay klomen veya femara kullanmadım adetin 9.günündwn itibaren ovu testi yaptım,12. Gün pik yaptı, ve aynı gün Dr a gittim yumurta takibi için solda bir adet 21,5 mm folikül vardı, ovitrelle istedim, ve 2 gün sonrası tekrar gelcem, çatlamışmı bakın dedim, bide progesteron bakalım dedim, yani herşeyi ben dedim, ben düşündüm, (deli olmamak elde değil) 25 inde iğnemi yaptım, 36 saat sonrası ilişki oldu, ve bugün gittim, yumurtam çatlamış, ultrasonda çatladığı alana yaydığı sıvıyı gördük, ve malasef progesteron düşük çıktı 6.91 progestan 200 başladık, artı coraspin ve yarında iğne olarak progesteron takviyesi yazacakmış, daha önce defalarca klomen, femara çat iğnesi kullandım, hiç bunlara bakmadı, burdan öğrendiklerimle ben yönlendiriyorum kadını, bide kızlar 6,91 çok mu düşük?

Bide arkadaşın biri pko lular ovu testi alıp boşuna masraf yapmasınlar demişti, herkeste aynı olacak diye bişey yok, bende pko luyum, ama ovuyla yumurta takibi yapıp Dr, a gittim bizdede çıkıyo yani, doğru çalışıyo testler
Screenshot_20190228-231139.webp

Bide arkadaşın biri pko lular ovu testi alıp boşuna masraf yapmasınlar demişti, herkeste aynı olacak diye bişey yok, bende pko luyum, ama ovuyla yumurta takibi yapıp Dr, a gittim bizdede çıkıyo yani, doğru çalışıyo testler Eki Görüntüle 2240423
Canım her pkolunun durumu farklı kimisinde küçük kistler şeklinde kimisinde hormonsal pkoda genel olarak fsh/lh oranına bakılıyor yani lh yüksek çıkıyor bu yüzden ovu adet öncesi bile pozitif gösterebiliyor bende lh yüksek olduğu için ilk günde yapsam pik son günde pik o yüzden her pko da ovu testleri doğru çalışıyor demek doğru olmaz

Canım her pkolunun durumu farklı kimisinde küçük kistler şeklinde kimisinde hormonsal pkoda genel olarak fsh/lh oranına bakılıyor yani lh yüksek çıkıyor bu yüzden ovu adet öncesi bile pozitif gösterebiliyor bende lh yüksek olduğu için ilk günde yapsam pik son günde pik o yüzden her pko da ovu testleri doğru çalışıyor demek doğru olmaz
Tatlım herkesde doğru çalışıyor demedim zaten, arkadaş almayın boşuna masraf demiş ya, her pko luda da sonuç vermiycek demek değildir, buna dikkat çekmek istedim,

Tatlım herkesde doğru çalışıyor demedim zaten, arkadaş almayın boşuna masraf demiş ya, her pko luda da sonuç vermiycek demek değildir, buna dikkat çekmek istedim,
Her pkolu zaten durumunu biliyordur lh ı yüksek olanlar Almasın bnde aldım hata ettim ama hormonları normal ultrasonda pko teşhisi varsa tabiki doğru çıkabilir

zlar bende 12 şubatta çatlatma iğnesi oldum ama tutmadı 2 gün çnce regl oldum hayırlısı doktor çok umutlu konuşmuştu bide normal regl günümden 4 gün önce geldi

zlar bende 12 şubatta çatlatma iğnesi oldum ama tutmadı 2 gün çnce regl oldum hayırlısı doktor çok umutlu konuşmuştu bide normal regl günümden 4 gün önce geldi
Hayırlısı olsun inşallah canim ben iki ay çatlatma iğnesi vuruldum en son aşılama yaptırdım tutmadi sonra doktora gitmeyi bıraktım ve şuan beta sayıyorum o yüzden umutsuz olma inşallah bu ay olmadi diğer ay olur umudunu kaybetme inşallah

Bugünü 4 gözle test yapacağım diye bekledim ama test yapmaya gerek kalmadı regl oldum 🥺😢 şimdi napmam lazım benim doktora mı gideyim ki napayım off ...

Dün doktorumla görüştüm regl 2.günü gel dedi devam etcez kilo ver mutlaka dedi
Regl olacakmıyım acaba dedim olacaksın dedi bende pekinyumurtam çatlamışmıdır dediğimde
Eğer yumurtan çatladıysa regl olursun dedi

Bugünü 4 gözle test yapacağım diye bekledim ama test yapmaya gerek kalmadı regl oldum 🥺😢 şimdi napmam lazım benim doktora mı gideyim ki napayım off ...
Kaçıncı günündü canım bugün ne zamandır tedavidesin biraz ara ver istersen uzun zamandır ilaç kullandıysan reglin bitsin yeni aya yeni umutlarla başla

Kızlar yoldayım kan vermeye gidiyorum. Ama hiç umudum yok hiç çünkü adet sancısı gibi çok sancım var. Tam bat günüm zaten. Ama gidiyorum işte niyetlendik bir kere diye bozmadık niyeti. Olumsuz da olsa görelim dedik bakalım nasip kısmet.

Kızlar yoldayım kan vermeye gidiyorum. Ama hiç umudum yok hiç çünkü adet sancısı gibi çok sancım var. Tam bat günüm zaten. Ama gidiyorum işte niyetlendik bir kere diye bozmadık niyeti. Olumsuz da olsa görelim dedik bakalım nasip kısmet.
Hayırlısı olsun kuzu benim bat Pazar günü hafif sancılarım var olmazsam Pazartesi veya Salı gidicem
Kızlar bişey demediniz, gebe kalabilmek için 6,91 progesteron çokmu düşük
Canım o değer ne zaman çıktı diğer hormonlar neydi hepsi çok önemli ki yani tek başına ona bakma derim ben

Hayırlısı olsun kuzu benim bat Pazar günü hafif sancılarım var olmazsam Pazartesi veya Salı gidicem

Canım o değer ne zaman çıktı diğer hormonlar neydi hepsi çok önemli ki yani tek başına ona bakma derim ben
Cnm, 4 gün önce ovitrelle oldum, dün verdim kan, oda benim zoruma, her ihtimale karşı progestan yazdırdım, ve tahmin ettiğim gibi düşük çıktı, telefonla söyledim sonucu bugün bide iğne ekliycekmiş, destek için

Back
X