- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
- #22.241
Amin canim cok teşekkür ederim tüm isteyenlerden tez zamandaa güzel haber alırız inşallahYaaaa, çok sevindimmmmm, rabbim tamamına erdirsin![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canim cok teşekkür ederim tüm isteyenlerden tez zamandaa güzel haber alırız inşallahYaaaa, çok sevindimmmmm, rabbim tamamına erdirsin![]()
Canım kullandım düştü ama fsh a göre yine yüksek lh 11 benm fsh 5 ilaçla bile bukadar düştü canımCanim eger lh yüksekse hic bosuna ilac kullanma canim. önce lh i düsmesini bekle.
Benimde lh yüksekti doktor önce 2 ay ilac kullandirip lh ı düsürdü sonra tedaviye basladi.
Canım her pkolunun durumu farklı kimisinde küçük kistler şeklinde kimisinde hormonsal pkoda genel olarak fsh/lh oranına bakılıyor yani lh yüksek çıkıyor bu yüzden ovu adet öncesi bile pozitif gösterebiliyor bende lh yüksek olduğu için ilk günde yapsam pik son günde pik o yüzden her pko da ovu testleri doğru çalışıyor demek doğru olmazBide arkadaşın biri pko lular ovu testi alıp boşuna masraf yapmasınlar demişti, herkeste aynı olacak diye bişey yok, bende pko luyum, ama ovuyla yumurta takibi yapıp Dr, a gittim bizdede çıkıyo yani, doğru çalışıyo testler Eki Görüntüle 2240423
Bazı doktorlar vajinal ultrasonda keseyi görmek için bakıyormuş. Doğru yere mi yerleşmiş dış gebelik mi değil mi diye emin olmak isteyen doktorlar var.Kızlar yarın gebelik çıksa da kanda doktor usg bakmaz değil mi daha erkendir kese için değil mi
Tatlım herkesde doğru çalışıyor demedim zaten, arkadaş almayın boşuna masraf demiş ya, her pko luda da sonuç vermiycek demek değildir, buna dikkat çekmek istedim,Canım her pkolunun durumu farklı kimisinde küçük kistler şeklinde kimisinde hormonsal pkoda genel olarak fsh/lh oranına bakılıyor yani lh yüksek çıkıyor bu yüzden ovu adet öncesi bile pozitif gösterebiliyor bende lh yüksek olduğu için ilk günde yapsam pik son günde pik o yüzden her pko da ovu testleri doğru çalışıyor demek doğru olmaz
Her pkolu zaten durumunu biliyordur lh ı yüksek olanlar Almasın bnde aldım hata ettim ama hormonları normal ultrasonda pko teşhisi varsa tabiki doğru çıkabilirTatlım herkesde doğru çalışıyor demedim zaten, arkadaş almayın boşuna masraf demiş ya, her pko luda da sonuç vermiycek demek değildir, buna dikkat çekmek istedim,
Hayırlısı olsun inşallah canim ben iki ay çatlatma iğnesi vuruldum en son aşılama yaptırdım tutmadi sonra doktora gitmeyi bıraktım ve şuan beta sayıyorum o yüzden umutsuz olma inşallah bu ay olmadi diğer ay olur umudunu kaybetme inşallahkızlar bende 12 şubatta çatlatma iğnesi oldum ama tutmadı 2 gün çnce regl oldum hayırlısı doktor çok umutlu konuşmuştu bide normal regl günümden 4 gün önce geldi
Kaçıncı günündü canım bugün ne zamandır tedavidesin biraz ara ver istersen uzun zamandır ilaç kullandıysan reglin bitsin yeni aya yeni umutlarla başlaBugünü 4 gözle test yapacağım diye bekledim ama test yapmaya gerek kalmadı regl oldumşimdi napmam lazım benim doktora mı gideyim ki napayım off ...
Ne yaptın canım, kan vericektin bugün ?Kızlar yarın gebelik çıksa da kanda doktor usg bakmaz değil mi daha erkendir kese için değil mi
Yeni ay yeni umutlar canım üzülme yine devam edebilirsin tedaviye ya da ara verirsin o size kalmışBugünü 4 gözle test yapacağım diye bekledim ama test yapmaya gerek kalmadı regl oldumşimdi napmam lazım benim doktora mı gideyim ki napayım off ...
Hayırlısı olsun kuzu benim bat Pazar günü hafif sancılarım var olmazsam Pazartesi veya Salı gidicemKızlar yoldayım kan vermeye gidiyorum. Ama hiç umudum yok hiç çünkü adet sancısı gibi çok sancım var. Tam bat günüm zaten. Ama gidiyorum işte niyetlendik bir kere diye bozmadık niyeti. Olumsuz da olsa görelim dedik bakalım nasip kısmet.
Canım o değer ne zaman çıktı diğer hormonlar neydi hepsi çok önemli ki yani tek başına ona bakma derim benKızlar bişey demediniz, gebe kalabilmek için 6,91 progesteron çokmu düşük
Cnm, 4 gün önce ovitrelle oldum, dün verdim kan, oda benim zoruma, her ihtimale karşı progestan yazdırdım, ve tahmin ettiğim gibi düşük çıktı, telefonla söyledim sonucu bugün bide iğne ekliycekmiş, destek içinHayırlısı olsun kuzu benim bat Pazar günü hafif sancılarım var olmazsam Pazartesi veya Salı gidicem
Canım o değer ne zaman çıktı diğer hormonlar neydi hepsi çok önemli ki yani tek başına ona bakma derim ben