Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cnm, 4 gün önce ovitrelle oldum, dün verdim kan, oda benim zoruma, her ihtimale karşı progestan yazdırdım, ve tahmin ettiğim gibi düşük çıktı, telefonla söyledim sonucu bugün bide iğne ekliycekmiş, destek için
O saman kullan bakalım onları canım bi de doğal şeylere de bak ananas iyi geliyormuş sanırım bi de avokado rahim için iyiymiş onlardan da al ben klomen kullanırken incir de yedim yumurta büyük olsun diye normalde bir tane oluşurken incir yediğimde iki tane oluştu doğal şeyleri de araştır yaniii sonrası da takdiri ilahi inşaAllah hayırlısı ile :dua:

Hayırlısı olsun inşallah canim ben iki ay çatlatma iğnesi vuruldum en son aşılama yaptırdım tutmadi sonra doktora gitmeyi bıraktım ve şuan beta sayıyorum o yüzden umutsuz olma inşallah bu ay olmadi diğer ay olur umudunu kaybetme inşallah
amin cnm inşallah hayırlısı umutsuzluğa kapılmıyorum allaha şükür bi tane oğlum var olursa olur rabbimin bildiği vardır...

Bata 6-5 varken uykusuzluk , sırt ağrısı , bel ağrısı .
Bata 4-3 varken kasıklarda sürekli batma ..
Bata 1 varken kasıklarda regl olucakmış gibi ağrılar ..
Bat günü göğüs uçlarında hassasiyet ..
kızlar bı sayfada gördüm belirtiler bende de böyle olmuştu genelde böyle sanirim

Bata 6-5 varken uykusuzluk , sırt ağrısı , bel ağrısı .
Bata 4-3 varken kasıklarda sürekli batma ..
Bata 1 varken kasıklarda regl olucakmış gibi ağrılar ..
Bat günü göğüs uçlarında hassasiyet ..
kızlar bı sayfada gördüm belirtiler bende de böyle olmuştu genelde böyle sanirim
Valla benim adet olacakmış gibi sancı bugüne kadar olmamıştı. Bugüne dek hep farklı şeyler yaşamıştım. Bugün tam bat günüm. İlk kez klomen ve çatlatma iğnesi kullandım 4.5 senedir bekliyoruz. Nasipten öteye köy yok arkadaşlar. Hayat.

Valla benim adet olacakmış gibi sancı bugüne kadar olmamıştı. Bugüne dek hep farklı şeyler yaşamıştım. Bugün tam bat günüm. İlk kez klomen ve çatlatma iğnesi kullandım 4.5 senedir bekliyoruz. Nasipten öteye köy yok arkadaşlar. Hayat.
Nasip tabi hersey inşallah gönlüne göre olur

Yaa ben kk'nin bu yeni halini hiç sevmedim kullanamıyorum doğru düzgün niye böyle oldu ki
Aynısını buraya yazıcaktım şimdi kuzum. Ben hiç sevmedim, önceden hevesle direkt buraya girersim şimdi inan girmek istemiyorum bu ne ya

Kizlar ben 7 aylik evliyim ve cocuk istiyoruz . Doktora sali gjnu gidicem suan adet donemim. Bu igneyi kimlere veriyor. Klomen baslamadan vermiyor mu

Kızlar sonuç negatif. Zaten sanırım adet de oldum.
Hayırlısı olsun. Demekki vakti gelmemiş daha. En hayırlı zamanda nasip olsun inşallah. Ne kadar süredir tedavidesin bilmiyorum. Eğer 3 defa yumurta geliştirici ilaç ve çatlatma iğnesi kullandıysan iki üç ay ara ver aşılama düşün bence. Tabiki en doğru tedaviyi doktorun bilir. Rabbim bol sabır ve umut versin

Kizlar ben 7 aylik evliyim ve cocuk istiyoruz . Doktora sali gjnu gidicem suan adet donemim. Bu igneyi kimlere veriyor. Klomen baslamadan vermiyor mu
Genelde k
Rabbim endoğru ve en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah . Tedaviler kişiye özel. Bütün tahlillerin yapıldı mı? Eşinin sperm sonuçları nasıl? Bunların cevabına göre doktorun tedavi verir. Hiçbir sorun yoksa genelde klomenle başlıyorlar. Klomen vermeden çatlatma iğnesi verenleri ben pek duymadım şahsen.

Back
X