Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Teşekkür ederim bekleyelim bakalım o zaman

Teşekkür ederim canım benim ❤
Oy daha cinsiyete çok var canım daha 7+1 iz bugün :) herhalde 13.hafta gibi ilk tahminde bulunuyo doktorlar. Bakalım canım sağlıklı olsun da ben de merak ediyorum tabi :)
Varmış daha ben daha erken sanıyordum :) sağlıklı olsun da. Minnoş kızdır belki, öyle geçiverdi içimden :)

Valla gittim verdim eve yakın bir hastaneye bakalım ne olacak Kendi hastanem uzak şimdi bu heyecanla oraya kadar gidemeyeceğim 1 saate çıkarmış beklemedeyim
Çok çok sevindim canım sonunda Rabbim gönlüne göre verdi bak sağlıkla hayırla kucağına alırsın inşaAllah

Tabiki hepimiz stres yapıyoruz. Ama ez aza indirmeye de çalışıyoruz. Çünkü stres faktörü de yumurtaların gelişimine döllenmesine etki ediyormuş.
bu ay hiç stres yapmamıştım da ne oldu? Olumsuz sonucu gördükten sonra asıl şimdi stres yapacağım. Peki bu stresle nasıl olacak? Her şey boş vakti gelen oluyor, Allah ol diyor oluyor. Zamanı gelmemişse ya da hiç gelmeyecekse olmuyor.

Tedbir senden takdir Allah’tan canım benim.
Önce bizler çabalayacağız en sonunda tevekkül edeceğiz biiznillah

Ben ettiğim ibadet sayesinde Allahım Ol dediğini düşünüyorum. Gerçekten onca zaman olmayıp şimdi olması için farklı hiçbişi yoktu dua haricinde Allah senden razı olsun
Allah hepimizden razı olsun canım benim. Çok şükür dualarımız karşılık buluyo birer birer

Hayirli olsn canim gozunaydin gun gectikte hizla birden artan bi hormon normal oyuzdn kotu dusnceler getrme aklina yeni gordm buarada bakmadm siteye bayadir carsmba dedemi kaybettik
Canım başınız sağ olsun, Allah rahmet eylesin çok üzüldüm

Varmış daha ben daha erken sanıyordum :) sağlıklı olsun da. Minnoş kızdır belki, öyle geçiverdi içimden :)
Belki içine doğmuştur :) Allahım sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat nasip etsin de hepsi kabulüm canım hiç fark etmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…