Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
öyle tabiki ama ben stres yapılmayacağına inanamıyorum. Bana göre olumsuzu gördükten sonra stres mecburi artıyor.
Bende de çok var stres ama önceden öyle bir stres vardı ki adet bile olamıyordum sonra işte hem yaşadığım yere hem her şeye alıştım oluruna bıraktım bebeği de öyle uğraşıyorum ama sonucu oluruna bırakıyorum emin ol öyle daha hafif oluyorsun sadece bunu yapmak biraz zaman alıyor o kadar

ben senelerdir oluruna bırakmıştım. Öyle günler geçirdim annecim öyle bir hastalık atlattı ki bebek umrumda bile değildi. Umrumda olan zamanlarda da hiç kafaya takmadık hiç acele etmedik. Ben rahat dönemleri atlattım kuzum. Yaklaşık 5 sene sabırla bekledik. Yine öyle yapacağız da ne bileyim çok ciddi manada umudumu yitirdim bugün ben. İnancım kalmadı. Hatta hevesim de kalmadı. Yani şu önümüzdeki 2 ay için konuşuyorum. Sonra zaten ramazan giriyor araya. Yazın da yok kayınvalideye git yok onlar gelir hiç olmuyo bizim iş.

Son düzenleme:
Senin hissettiklerini ben de hissediyorum inan. Ama şu da bir gerçek ki stres etkili bu süreçte. Kolay değil hatta elde değil stres yapmamak. Sadece kafa dağıtmaya çalışmalıyız. Başka şeylerle meşgul olmalıyız bence. Biz elimizden geleni yapalım tedaviyse tedavi, duaysa dua her ne ise o. Gerisi takdir-i ilahi.

Hayırlısı her şey gerçekten sabır işi inşaAllah Rabbim sabrımızı arttırsın hepimizin

Ayy Canım benim okadar çok sevininki hadi gözün aydin çok dikkat et kendine sağlıkla ilerlesin

Sizlere hep dua ettim etmeye de devam ederim muhakkak çok yıpratıcı ve zor bir süreç hem çok korkuyorum kimyasal olacak diye hem de korktuğum için kendime kızıyorum
Korkma canm insallah olmaz benimde adete 2 gun kala 22 ydi 5 gun sonra yine yaptirdik guzel artmisti.

Felaket basagrım kasıkağrım var evde temizliğe vurdum kendimi negatifi görünce bide yorulunca regl gelir diye evde 2 büklüm geziyorum gelen giden yok maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…