Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar günaydın, yazamadım geçen gün. hala regl olmadım 18-19 gibi olmam lazımdı, test yapmayı da bıraktım. beynim zonkluyor artık, herkesin öyle ya da böyle oluyor yani gazeteyi açıyorum x doğurdu, y hamile :KK43:
herkese kolay da bize çok zor sanki :KK43:

güncelleme: bu mesajı yazdıktan sonra regl olduum, demek ki klomenden sonra 14. gün değil normal tarihinde regl olunabiliyormuş. :KK43:
Kuzum zaten o 14.gün hikayesi çatlatma iğnesinde yalan. Kist falan olmadıysa döngün değişmiyo. İğne yapıldığın tarihle de alakalı biraz. Ben ilk ay iğnemi adetin 11.günü yapılmıştım iğnenin 17.günü adet oldum. İkinci ay iğnemi adetin 14.günü yapıldım ve 14.gün adet oldum. Benim döngüm zaten düzenlidir hem 28-29 gün ve hep döngüme göre adet oldum hiç şaşmadı.
İnşallah biz de anne olucaz, umutsuzluğa kapılma sakın

Bence de biraz daha bu şekilde klomen ve çatlatmayla dene kuzum. Sorun yoksa olucaktır. Kimyasal da olmuş olabilir ama minik kistlerin de olmuş olabilir. Minik boyuttaki kistler adeti 3-4 gün geciktirebiliyo ve sonra çok ağrılı sökülüyo

Test yaptim bugun yeniden negatif ignenin 12. Gunuydu. Lekelenmede basladi. 4 gun erken. Umutlar obur aya arkadaslar yitik aylarima bir ay daha eklendi hayirli olsun
Biliyorum üzülmemek elde değil ama kendini üzüp vücudunu strese sıkma canım. Biz de anne olucaz buna inanıyorum pes etmeyelim

Arkadaşlar 1hafta önce çatlatma iğnesi yaptırmıştık bugün sabırsız davranıp gebelik testi yaptım evde ikinci silik çizgi çıktı ilacın etkisimidir yoksa bu kadar erken gebelik çıkar mı
Çatlatma iğnesinin etkisi 10-12 günde ancak çıkıyo vücuttan canım. Tabi sıvı alımına bağlı olarak daha erken de vücuttan atılabilir ama bebişin testte şu an çıkması için çok erken. Ancak döllenme yerleşme aşamasındadır. 4-5 gün sonra yapacağın test daha garanti bi sonuç verebilir. İnşallah bebişin gelmiştir

Edemeyiz zaten etmemeliyiz ne yapalaim arkadasim allah bize de boyle bir ihtihan verdi. Ben inaniyorum bir gun verecek onu da.
Evet işte bunun bi intihan olduğunu düşün canım, geçicek hepsi. Bol bol dua edelim, çalışmaları aksatmayalım. Allah emeklerimizin karşılığını vericek bi gün

Selamlar bende de haberler hic ic acici degil, dun siddetli kasik agrisi yasadim basinc oldu cok asagiya dogru, bugun doktora progesterona bakilnasi icin gittim sikayetimi soyledim ultrasonl bakti ve kist oldufunu soyledi hem de 4,5 5 cm boyutu, çok moralim bozuldu, gebelik olur mu bu durumda dedim olabilir engel dedğil dedi ama bende umut kalmafı, adet gecikmesine neden olur mu dedim olmaz ded anlamadım yani bu işi, bu kist daha da büyür adet gününe kafat beni de uğraştırır demedi demeyin..

Kizlar sonuclar cikti doktor doguma girmis ogrenemedik oglenden sonraya kaldi .bir bakiverin ben hic anlamiyorum.
Benim sonuclar =
Prolaktin 16.06
Tsh 1.07

Esimin sonuclari
Spermatizit sayisi 43M
Total spermatizut sayusi 150M
Hareketli spermatazit %77
Hareketsiz spermatazit %23
Ikeri hareketli spermatazit %40
Yerinde hareketli spermatazit %37
Ph 8.5

Çatlatma iğnesinin etkisi 10-12 günde ancak çıkıyo vücuttan canım. Tabi sıvı alımına bağlı olarak daha erken de vücuttan atılabilir ama bebişin testte şu an çıkması için çok erken. Ancak döllenme yerleşme aşamasındadır. 4-5 gün sonra yapacağın test daha garanti bi sonuç verebilir. İnşallah bebişin gelmiştir
İnşallah canım yaa İnan o teste inanmak istedim erken olduğunun farkındayım ama okadar öoknsıvı tüketdim erken etkisi geçsin diye test dede ikinci çizgiyi silikte olsa görünce acaba dedim en iyisi biraz daha beklemek

Kizlar sonuclar cikti doktor doguma girmis ogrenemedik oglenden sonraya kaldi .bir bakiverin ben hic anlamiyorum.
Benim sonuclar =
Prolaktin 16.06
Tsh 1.07

Esimin sonuclari
Spermatizit sayisi 43M
Total spermatizut sayusi 150M
Hareketli spermatazit %77
Hareketsiz spermatazit %23
Ikeri hareketli spermatazit %40
Yerinde hareketli spermatazit %37
Ph 8.5
Canım eşinin sonuçları çok iyi diyebiliriz maşallah. Senin de öyle prolaktin ve tsh normal seviyede. Hiçbir sorun görünmüyo ikinizde de maşallah

İnşallah canım yaa İnan o teste inanmak istedim erken olduğunun farkındayım ama okadar öoknsıvı tüketdim erken etkisi geçsin diye test dede ikinci çizgiyi silikte olsa görünce acaba dedim en iyisi biraz daha beklemek
İnsan iğne etkisiyle bile olsa çify çizgiyi görmek istiyo biliyorum kuzum. Ama az daha sabret kesin sonuç alabilmek için

Kizlar doktor asılamadan vazgecti.muhtemelen ignede vermicek daha dogrusu ben 2 ay daha klomen devam edelim dedim.regl söktürücü 3 tane igne verdi 3 4 gün icinde regl gelicekmis ve sonrasinda rahim filmi cekilecek bu degerlere göre rahimde yapiskanlik olabilir dedi.cunkü ikimizdede gebelige engel durum yok.esimin tahlilleri iyi dedi keciboynuzu özü hergun 2 muz ve e vitamini veriyorum dedim e vitaminine ve sende infolic combiye devam edebilirsin dedi.birde TABIKİ kesinlikle stres yapma stres yaparsan aşılamada yapsak ilaçta versek hicbirsey ise yaramaz dedi.

Selam kızlar. Çatlatma iğnesinin 12. Gününde falan ovulasyon testi yapaniniz oldu mu hiç? Nasil çıkması gerekiyor bilgisi olan var mi?

Arkadaşlar 1hafta önce çatlatma iğnesi yaptırmıştık bugün sabırsız davranıp gebelik testi yaptım evde ikinci silik çizgi çıktı ilacın etkisimidir yoksa bu kadar erken gebelik çıkar mı
Benimde ignenin 7.Günü test yaptim ve silik cikti hala ignenin etkisi..10.cu günden sonraki yapilan testin sonuçu doğru olur genelde cnm

Klomen tedavisi kaç ay deneniyor.sonuç alınmazsa kesin hsg mi isteniyor.ben çok korkuyorum ondan ya :KK43:(
Klomen 6 kez kullanılıyo bildiğim kadar..sonrasında drm femarayi kullandirmaya başladı..rahim filmini anestezilii getirirsen hiçbirşey hissetmezsin

Birde canim morfoloji diye birsey varmis o ne oluyor
Morfoloji spermin yapısal özellikleri canım baş boyun kuyruk yapısı, yani kalitesi kısaca. Ama hareketlilik iyiyse genelde morfoloji de iyi oluyo, hareketlilik az olunca morfoloji bozulabiliyo canım. Sizin morfoloji bakılmamış sanırım ama harekete bağlı olarak iyidir diye düşünüyorum

Kizlar doktor asılamadan vazgecti.muhtemelen ignede vermicek daha dogrusu ben 2 ay daha klomen devam edelim dedim.regl söktürücü 3 tane igne verdi 3 4 gün icinde regl gelicekmis ve sonrasinda rahim filmi cekilecek bu degerlere göre rahimde yapiskanlik olabilir dedi.cunkü ikimizdede gebelige engel durum yok.esimin tahlilleri iyi dedi keciboynuzu özü hergun 2 muz ve e vitamini veriyorum dedim e vitaminine ve sende infolic combiye devam edebilirsin dedi.birde TABIKİ kesinlikle stres yapma stres yaparsan aşılamada yapsak ilaçta versek hicbirsey ise yaramaz dedi.
Ay hala e vitamini alamadım hemen alıcam artık şunu

keçiboynuzu özünü aktardan mı aldnız? eşim günde 3 4 tane keçiboynuzu yiyor ama özü daha iyidir herhalde. doktor bir de çörek otu yağı tavsiye etmişti. Ama kullanmadı eşim. eşimin hareketliliği %30'larda :(( sigara da içiyor muhtemelen o yüzden düşük.. bırakamadı sigarayı bir türlü

Back
X