Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen ağustosta buraya üye oldum ilk konuştuklarımdan biri sensin zaten yavrum :) hayır yani yine konuşalım hep konuşalım ama artık bebeklerimizi konuşalım, cinsiyet doğum falan konuşalım, nasıl sütüm olur diye soralım :) çok şey mi istiyorum Allahımmm ezan da okunuyo Rabbim duysun sesimizi canım
Rabbim duysun insallah kabul etsin dualarımızı günü gelicek onlarida konusucaz insallah 2 dır gece rüyamda görüşlerimden süt akiyordu öyle böyle degilnokadr güzel alıyorduk ilk rüyamda okadar tatlımı tatlı bir erkek bebek emziriyorum allah büyük çok şükür rabbim vericek insallah isteyen herkese

Al tabi inanki cok faydasi varmis ben 1 aydir veriyorum.bu arada esim cocuk tedavisini ögrenmis oldu. Test kaginda spermin görünümü normal yaziyordu.biraz oncede hemogram verdim rahim filmi icin gerekliymis.hakkimizda hayirlisi beninde tahlili bekleme suresi derken 3 4 ayi bulur dedi .zaten rontgen filmi sonrasi korunurum herhalde cunku antibiyotik veriyor zarari olur belki.sonraki ayda bos gececek.ocak ayindada tedaviye basliyacak.aman olsunda raziyim beklemeyi
Korunmayn bnce zatn olmuyo 1 ay cope gtmesn. Antibiyotk vermedi bnaada canim. Bu film isi teknk ve teknolojyle alakali. Cok bsstti bnde o ay klomey ve igne yapmsti doktorum hatta:)

Bir regli olabilirsem tekrar doktorun beynini yicem tahminen rahimde yapiskanlik var daha oncedende benim rahinde yapisiklik olmustu historoskopiyle duzeltildi
Varya tatlim bisi yok sizde blki ufak tikali veya yapisk olck onuda o anda aciyorlarms sen filmden sora hamile kalanlardn biri olabilirsin cok umutlandm suan senden dualarimdasn:)

Ay hala e vitamini alamadım hemen alıcam artık şunu
Al canim al bende Umutumut82 Umutumut82 sayesnde ogrendm evicap 200 ml aldim iciyo hergn 4 5 gun oldu ucuz bisi zaten. Hergn nar muz yedik kabak cekirdegi yedirdim keciboynuzi devam etti merak ediyorm etki edeckmi yine sperm vercm carsmba islem icin bakcm rakamlara:)

Rabbim duysun insallah kabul etsin dualarımızı günü gelicek onlarida konusucaz insallah 2 dır gece rüyamda görüşlerimden süt akiyordu öyle böyle degilnokadr güzel alıyorduk ilk rüyamda okadar tatlımı tatlı bir erkek bebek emziriyorum allah büyük çok şükür rabbim vericek insallah isteyen herkese
Neguzel bi ruya ins sana maul olmstur ve nasip olur tatlim

Varya tatlim bisi yok sizde blki ufak tikali veya yapisk olck onuda o anda aciyorlarms sen filmden sora hamile kalanlardn biri olabilirsin cok umutlandm suan senden dualarimdasn:)

Sagolasin kalbi guzel arkadasim insallah sirayla hepimizin yuzu guler .bugun aklima şu geldi eger hepimiz hamile kalirsak yeni bir gebelik formu acariz diye dusundun sonrada ya aramizdan biri ya kalamazsa diye dusündum ozaman keyfi cikmaz ki oyüzden hepimiz hamile kalalim.sürekli dua ediyorum hepimize Allah im yardim etsin bize

0
Sen bu ay zirve yaptin zaten rekordasn:)
Tatlim selam. Tsh gayet iyi benm 3 ustndeydi 2 ye indirdim sukir 2 bucuk alti olmasi gerekiyor. Esinin sonuclari cok iyi ileri hareket asilamada yikama islemnden sora anca 40 olmstu bizim:) sayi ve hareketlilik oranlari iyi. Sekil bozuklugu oluyo canim onada bakmslardir oda cok onmli. Bizde o da var:KK43: tupe ulasmasinda onmli seklde. Esinde engel yok denir aynen kuzum sanada oyle diyo ins allah nasip eder. Bu degerlerle asilamaya hic gerk yok yumrta takibi ylede ayni sonucu olursn en kotu tup olur ama asilama gereksz snde bitanem:)

Bende doktora aynisini soyledim zaten asilamanin mantigi spermi daha kaliteli hale getirmek degilmi zaten degerleri iyi ozaman asilama yapmayalim dedim.doktorda rahim filmine bir bakalim dedi.aslinda esimde veya benim hormonlarda problem cikmadigina sevinemedim Cünkü degerler iyiyse niye 2 yili Gecti hamile kalamadim demekki farkli bir problem var.sezeryanla dogum yaptigimdan tüplerden korkuyorum.insallah tüplerde problem çıkmaz ...

Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah canım

Al canim al bende Umutumut82 Umutumut82 sayesnde ogrendm evicap 200 ml aldim iciyo hergn 4 5 gun oldu ucuz bisi zaten. Hergn nar muz yedik kabak cekirdegi yedirdim keciboynuzi devam etti merak ediyorm etki edeckmi yine sperm vercm carsmba islem icin bakcm rakamlara:)
Valla aklımda bi türlü alamadım canım ya parasında da değil, zaten bu yolda benim gözüm parayı görmüyo ne varsa saçıyorum. Yeter ki işe yarasın, kesinlikle alıcam

Valla aklımda bi türlü alamadım canım ya parasında da değil, zaten bu yolda benim gözüm parayı görmüyo ne varsa saçıyorum. Yeter ki işe yarasın, kesinlikle alıcam
Kızlar adetin 3. Gunu yarın doktora gidecem ve kanamam nerdeyse hiç olmuyor desem olmuyor bana dua edin kötü birşey çıkmasın

Sagolasin kalbi guzel arkadasim insallah sirayla hepimizin yuzu guler .bugun aklima şu geldi eger hepimiz hamile kalirsak yeni bir gebelik formu acariz diye dusundun sonrada ya aramizdan biri ya kalamazsa diye dusündum ozaman keyfi cikmaz ki oyüzden hepimiz hamile kalalim.sürekli dua ediyorum hepimize Allah im yardim etsin bize
Amin ah neguzel olur tatlim :))

0

Bende doktora aynisini soyledim zaten asilamanin mantigi spermi daha kaliteli hale getirmek degilmi zaten degerleri iyi ozaman asilama yapmayalim dedim.doktorda rahim filmine bir bakalim dedi.aslinda esimde veya benim hormonlarda problem cikmadigina sevinemedim Cünkü degerler iyiyse niye 2 yili Gecti hamile kalamadim demekki farkli bir problem var.sezeryanla dogum yaptigimdan tüplerden korkuyorum.insallah tüplerde problem çıkmaz ...
Cok dogru solemissin canim uzman oldk artik hee:)) inss filminde guzel cikacak cozumsuz hicbisi yok olumsuzu aman cagirmayalim:dua:

Aynen oyle oluyo canim ama cok etkili die duydum hep hemde esinin degerlerinin duzelmesinede destk olur bu 3 aylik surede;) biz hep saciyoruz ekigneler cikiyo habire 500 yok 150 :) catlatma ignesi olcm bugece 2 tane yapiliyolms tupbebekte 2 ifne aldm:) yetrki olsn herseye deger tabiki kuzum

Kızlar adetin 3. Gunu yarın doktora gidecem ve kanamam nerdeyse hiç olmuyor desem olmuyor bana dua edin kötü birşey çıkmasın

Canim ben doktora sordum daha once benimde az az oluyordu.doktor benim reglimde ben sadece 3 ped kullaniyorum.ama hastalarima anlatamiyorum cok kanama olunca daha iyi dusüncesi cok yanlis dedi.bende cok kanamam olunca mutlu oluyorum ama dogru degilmis

Back
X