Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
amin canım
regl olmuşsun herhalde kaç günde oldun canım?
benim hala gelen giden yok

Canim ignenin 15.günü reglinin 29.gününde yani dün başladi ama sadece 1 2 kere siyah lekelenme geldi bugün 2.günü ama sökülmedi yarin doktor hormon testlerini tekrarlicak. Sonra 3 ay ara vericem. Doktora gitmeyince daha iyi oluyorum.kist en son 3.5 cm di regli sökülmeyince kücülmez mi acaba

Canim ignenin 15.günü yani dün başladi ama sadece 1 2 kere siyah lekelenme geldi bugün 2.günü ama sökülmedi yarin doktor hormon testlerini tekrarlicak. Sonra 3 ay ara vericem. Doktora gitmeyince daha iyi oluyorum.kist en son 3.5 cm di regli sökülmeyince kücülmez mi acaba
hee iğne olmuştun sen hatırladım canım
yarın muayene de eder kist küçülmüştür artık hatta kaybolmuştur bence
reglin de tam sökülünce git bence
devlet hastanesinde reglin en yoğun olduğu gün gel demişlerdi bana

kızlar bata 10 gün kaldı gecen ay bir sürü belirti yaşamıştım cok ağrı cekmistim bu ay hiccc bisey yok sadece igneden 36 saat sonra iliskiye girerken baya sağ yumurtaligımdan acı cektim gecen sefer cok fazla akintim olmustu bu ay daha hic akıntık yok bide bu ay hoc stres yapmadım igneyi yaptirdigim ginden beri her gunumu dolu dolu geciyorum kendim icin biseyler yapiyorum 0 stres anliycaginiz
İliskiye girerken benim de kasiklarim agirdi ozellikle ignenin 3.gunu. Pazartesi gnu progesteron testi yaptiracagim. Hic akintim yok ignenin 4.gunundeyim.

hee iğne olmuştun sen hatırladım canım
yarın muayene de eder kist küçülmüştür artık hatta kaybolmuştur bence
reglin de tam sökülünce git bence
devlet hastanesinde reglin en yoğun olduğu gün gel demişlerdi bana

Bende aradim doktoru sökülünce gelsem daha iyi degilmi diye ama yarin gel dedi. Yesilcay adacayi iciyorum sökülsün diye

Kızlar bana daha önce amh testi yapilmadi bugün doktor yarin amh testi de yapalim dedi. Zaten fsh da aynisi olmuyormu. Acaba fiyati nekadar

Şnşallah canım bende şimdi doktorumla konuştum oda ara verelim dedi iğnelerin etkisi bu ayda devam eder dedi
Benimki de öyle bir ay ilaç kullandıysak diğer ay dinlendiriyor, hasta olayım da öyle haberleşiriz artık. Bakalım kaçıncı gün olacak :) onu beklerim şimdi de:bicak:

Yok canım ara vericem 1 2 ay bu aşılama etkiledi beni beynim yoruldu düşün düşün :) kendi haline bırakıcam sonra ovulasyon denerim belki senn ne zaman regl
geçen hafta bugün çatlatma iğnesi oldum. 15 i filan regl olurum.ama bazen iğneden 16 gün sonra da olduğu olabiliyor.en geç 16-17 diyelim.

Benimki de öyle bir ay ilaç kullandıysak diğer ay dinlendiriyor, hasta olayım da öyle haberleşiriz artık. Bakalım kaçıncı gün olacak :) onu beklerim şimdi de:bicak:
Canm daha sonucun tam belli değil hayırla sonuçlansın benm doktorda 1 ay dolandırıyordu dinlenmese hamile kalmıştım cok kişi dinlenmede kaliyor

Himm ben adetle atıldığını bilmiyordum canım inşallah olurum da atarım. Rabbim artık yüzümuzu güldürsün inşallah
kızlar ovitrellenin 14. günü çok yoğun sari şu gibi akintim.var bi anda boşaliyo regl oluyorum saniyorum ama olmadım sağ ve sol kasikta batma var sizce hamilelik mi yoksa başka bisey mi

kızlar ovitrellenin 14. günü çok yoğun sari şu gibi akintim.var bi anda boşaliyo regl oluyorum saniyorum ama olmadım sağ ve sol kasikta batma var sizce hamilelik mi yoksa başka bisey mi
Ben de aynı şeyi 12. Gün yaşadım. Krem rengi ve parlak. Ve o günden beri kasıklrmda ağrım var göğüslrde de. bugün 14.gündü 15e giriyoruz. Hala regl gelmedi. Normal döngüme göre gelirse 15mart olma olasılığı var. Doktor gecktğnde bekleme test yap negtfse gel dmşti kiste dönüşme riski olablyr dye. Yarn test alcm ama negtf çıkck gbi. İnş sendeki gebelktndr

Back
X