Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
günaydın canım
amh değerin bence iyidir
fsh ın da çok çok iyi
ama bizdeki sıkıntı LH işte.
LH, fsh ın 2 katı ise pko belirtisi.

Kuzum amh 10gün sonra cikacak. Sen 10sandin galiba .evet doktor rahim pko görünümünde dedi.

Gunaydin kizlar dünya kadinlar gününüz kutlu olsun. Sabahtan doktordaydim reglimin 3.günü ama bir türlü sökülemedi.

Tsh 1.20
Lh 8.91
Fsh 4.23
Prolaktin 17.06
E2 yanlis olcmuşler
Amh 10gün sonra cikacakmis

Bu arada hayit hapini sordum cok iyi içebilirsin yumurtlamayi düzenliyor hem regliyi dedi. 3 ay ara verdik bu arada sadece hayit hapi coraspin ve folic asit kullanicam.
Hafif pko var canım sonucuna göre onu biliyosun zaten, diğerleri gayet güzel

Canım eylül de evlendim, daha ne olduğum anlamadan bebek telaşına düşürdüm kendimi. Biraz da kendi kendime sıkıntı yaptım, evet adet düzensizliğim vardı ama 55 gün gibi bir süre asla değildi. Şu ana kadar hiç hap kullanarak adet olmamıştım.artık ne kadar stres yapıp gerdiysem kendimi. Gitme doktora boş ver biraz nefes almaya ihtiyacımız var. Ben de hayıt hapı kullanıp, reglimi düzenliyim diyorum. Gerisi Allahtan artık. Uzun bir süre de doktora gitmek iztemiyorum :KK43: dinlenme sürecinin sonunda da tüp bebek düşünüyorum

Bende doktor 3ay gelne dedi ama belkide mecbur kalmazsam ekim e kadar gitmiyim diyorum.olmazsada ekim kasim gibi belki tüp bebek denerim. Kadin resmen gelme dedi sonucta muayene ücreti aliyor para kazanmak istemezmi . O da üzüluyor bana. Birde hastanede herkes beni taniyor artik bugün baktim bütün asistanlar selam veriyor nasilsin diyor. Hem sevindim hemde buruldu icim bir tuhaf oldum.

Hafif pko var canım sonucuna göre onu biliyosun zaten, diğerleri gayet güzel

Evet canim doktorda pko var dedi. Oyüzden ovulasyon testlerim yaniltici oluyor. Saldım çayıra ....oglanin dogum günü var haftaya ona odaklandim. Bu yıl konseptimiz pijamaskeliler. O da ayri bir stres

Evet canim doktorda pko var dedi. Oyüzden ovulasyon testlerim yaniltici oluyor. Saldım çayıra ....oglanin dogum günü var haftaya ona odaklandim. Bu yıl konseptimiz pijamaskeliler. O da ayri bir stres
Hahah :) ay çok tatlı ya :) ne güzel bak işte vakit geçiricek uğraşların var canım, oğlunun sağlıklı uzun yaşları olsun inşallah

Canım bnmde değerlerim bu şekilde hemen hemen lh hep yüksek pko yani o yüzden çatlatma iğnesine rağmen yumurtam çatlamadı kiste dönüştü 7 cm di 4 e düştü bu ay kist benmde adetim tam sökülemiyor kist hakknda bir şey dedi mi doktorun canım

bir de reglimin 37. günündeyim hala gelen giden yok
tarlusal ile söktürsem mi?
22 sinde doktora gitmiştim ondan sonra gebelik ihtimali var mıdır sizce?
sadece 1 gün ilişki oldu

Bende doktor 3ay gelne dedi ama belkide mecbur kalmazsam ekim e kadar gitmiyim diyorum.olmazsada ekim kasim gibi belki tüp bebek denerim. Kadin resmen gelme dedi sonucta muayene ücreti aliyor para kazanmak istemezmi . O da üzüluyor bana. Birde hastanede herkes beni taniyor artik bugün baktim bütün asistanlar selam veriyor nasilsin diyor. Hem sevindim hemde buruldu icim bir tuhaf oldum.
Bence bu ara verdiğin süreçte hayırlısıyla olacak öyle hissediyorum

bir de reglimin 37. günündeyim hala gelen giden yok
tarlusal ile söktürsem mi?
22 sinde doktora gitmiştim ondan sonra gebelik ihtimali var mıdır sizce?
sadece 1 gün ilişki oldu

Canim doktora sormadan test yaptirmadan kullanma.belkide gelmistir bebis. Süpriz yapmayi severler

Canım bnmde değerlerim bu şekilde hemen hemen lh hep yüksek pko yani o yüzden çatlatma iğnesine rağmen yumurtam çatlamadı kiste dönüştü 7 cm di 4 e düştü bu ay kist benmde adetim tam sökülemiyor kist hakknda bir şey dedi mi doktorun canım

Benim 5 6 tane ufak ufak kalmiş kist.3.5cm olan kist 1.80cm e düşmüş.benim doktorum dogum kontrol hapi vermedi kendiliginden kaybolur dedi... bende bugun yarin sogan suyu icicem belki sökülür

Rabbim isteyen herkese nasip etsin banada versin inşallah dün iğnemi oldum bugün için ilişki dedi 2 yumurtam var biri 20 cm biri 16 cm ilk klomen verdi etki etmedi sonra iğnelerle büyüttük ama bu süreç gerçekten insanı yoruyor beklemek çok zor Allah gönlümüze göre versin böyle olup hamile olan varmı

Hayırlı olsun :) inşallah bende hamile kalırım hayırlısıyla. Benim için dua eder misin? Hamilelerin duası kabul olurmuş 🙏🏻
tabi ki ederim, bende 1 yıldır uğraşıyorum nekadar zor zamanlar geçirdm Allah en kısa sürede nasip eder inşallah hepinize.. bu arada ben bir ay önce rahim filmi de çekildim belki çatlatma iğnesinin yanında onun da etkisi vardır. ben inofolic asit kullandım yumurtalıklar büyüsün diye. ve doktor takibiyle ilk defa yaptım ve çatlama iğnesi de kullandım. size de belki yararı olur bu bilgilerin.. çünkü kendi halimde 1 sene deneyince hiç olmadı

Ben de aynı şeyi 12. Gün yaşadım. Krem rengi ve parlak. Ve o günden beri kasıklrmda ağrım var göğüslrde de. bugün 14.gündü 15e giriyoruz. Hala regl gelmedi. Normal döngüme göre gelirse 15mart olma olasılığı var. Doktor gecktğnde bekleme test yap negtfse gel dmşti kiste dönüşme riski olablyr dye. Yarn test alcm ama negtf çıkck gbi. İnş sendeki gebelktndr
sağol canım ya inşallah hamile kalmışımdır bu ay . benimde bugün 15 oldu 2 gün sonrada zaten regl günüm oluyo bekliycem günüme kadar sen naptın canim insallah test pozitiftir haberdar et benide aeo

Back
X