Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Alla
ay canım benim

ayy canım benim inşallah olur ya valla ben olmasa bile üzülmem rabbimin takdir bu 2.çizgiyi bile görmek yetti insallah sizlerede nasip olur hic sikma canını dualarımdasın
allah razi olsun canim benim bizim olmasa bile insallah senin bebegin seninledr bizimde dualarimz seninle canm

Cumlemizden canim 😊 sen igneden once bi ilac kullandin mi
klomen kullandım 18 mm yumurtam vardı ovitrelle iğnesini kullandım ilk deneme ama sanki adet olacakmışım gibi ıslaklık oluyo wc ye gidiyorum akintim bulanık biraz kahveye dönük belim çok ağrıyo göğüslerim sert ve ağrıyo bilemiyorum sanki yine kimysallmi yasiycam şuan net bisey yok aslında yarın kan da netlesecek inşallah güzel haber alırım.

klomen kullandım 18 mm yumurtam vardı ovitrelle iğnesini kullandım ilk deneme ama sanki adet olacakmışım gibi ıslaklık oluyo wc ye gidiyorum akintim bulanık biraz kahveye dönük belim çok ağrıyo göğüslerim sert ve ağrıyo bilemiyorum sanki yine kimysallmi yasiycam şuan net bisey yok aslında yarın kan da netlesecek inşallah güzel haber alırım.
Yerleşme kanamadı dur ı lekeler canm bendede olmuştu cok yorma bol bil dinlen bugün tekrar yaptinmi testi

bata 7 gün kaldı🙄sabırsızlıkla bekliyorum geçen ay gibi agrı sızı yaşamadım sadece 2 gündür sağ tarafta yumurtalığıma bir batma oluyormus gibi hissediyorum onun haricinde hic bisey yok..

Amin insallaahh ama ben kendimi umutlandirmak istemiyorum. Aklimdan ciksin istiyorum Bat’im 16 Mart. 17 Mart’ta test yapacagim oncesinde kesinlikle yapmayacagim.
Benimde 16 mart :) ikimizde aynı zamanda inşallah hayırlı haberi alırız :))

Back
X