Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ay canım benim

ayy canım benim inşallah olur ya valla ben olmasa bile üzülmem rabbimin takdir bu 2.çizgiyi bile görmek yetti insallah sizlerede nasip olur hic sikma canını dualarımdasın
Kan testi yaptırdın mı canım
Kesin gebesin bence
Testini gördüm gebelik olmazsa 3 gün de beklese silik çizgi çıkmıyor
Ama bazen 4-5 saat sonra belirebiliyor
Hayırlısı bakalım sonucu yaz hemen

Gaz sikintisi yasayan var mi? Dunden beri gaz sancilarim var kasiklarimdaki agriya ek olarak. İlacin ne cok yan etkisi var.

Kan testi yaptırdın mı canım
Kesin gebesin bence
Testini gördüm gebelik olmazsa 3 gün de beklese silik çizgi çıkmıyor
Ama bazen 4-5 saat sonra belirebiliyor
Hayırlısı bakalım sonucu yaz hemen
evet cıktı ama bugün siyah pintili kan geldi belim ve karnım adet olacak gibi çok ağrıyor bence tutunamadı yarın kan testi yapicam saglik ocaginda. hayırlısı olsun canim ya hic bisey belli değil

evet cıktı ama bugün siyah pintili kan geldi belim ve karnım adet olacak gibi çok ağrıyor bence tutunamadı yarın kan testi yapicam saglik ocaginda. hayırlısı olsun canim ya hic bisey belli değil

Yaaaa yerleşme yada üstüne görmede olur bence sen kan testi yaptır hamile olup 9 rengli olan arkaşım vardı

ciddimisin canim ya inşallah benimide oyle olur bugün pazar ancak yarın gidip yaptiricam kanamam devam etse bile gitmelimiyim sence
Git bence Benim annemde bana hamileyken hep adet görmüş olmasaydı çubuk teste pozitif çıkmazdı yalınma payı var ama çok nadir bugün tekrar 5 liralıklardan yap ona göre kan testi yaptırırsın

Kızlar benimde bugün iğnenin 13.günü,acaba ovulasyon testiyle gebelik öğrenen arkadaşlar, bugünden itibaren yapmaya başlasam ı, çatlatma iğnesinden sonra ovu testiyle gebelik öğrenen varmıydı
canım olmuyo diye biliyorum çünkü ignenin icinde hiç hormonu olduğu için hep yumurtlama gösteriyormuş

Kan testine hiç cesaretim yok, defalarca negatif ten sonra, ödüm kopuyo
Hiç birşey yapma bekle 2 gün daha normal evde test yaparsın böyle yapıp kendini buna odaklama evet çok zor biliyorum.ben de yoruldum negatif görmekten ama Rabbim ol dedikten sonra olmucak hiç birşey yok mübarek 3 aylardayız bol bol dua et bekle benim daha 11 gün var beklemekten başka çare yok Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın demekki Allah’ımın sevdiği kullarız bizi bekletiyor inşallah verir mükafatını vakti saati değil belki

Onuncu günden sonra iğnede ki hormonların Bi etkisi kalmıyor diye biliyorum ama...
bi arkadaşım söyledi bende sizin givi
Onuncu günden sonra iğnede ki hormonların Bi etkisi kalmıyor diye biliyorum ama...
canım ben senin sorunu yanlış anlamışım yumurtlama takibi yapmak istiyosun sandım ama sen ovulasyonla gebelik ogrenmek istiyorsun o konuda bi bilgim yok😊

Hiç birşey yapma bekle 2 gün daha normal evde test yaparsın böyle yapıp kendini buna odaklama evet çok zor biliyorum.ben de yoruldum negatif görmekten ama Rabbim ol dedikten sonra olmucak hiç birşey yok mübarek 3 aylardayız bol bol dua et bekle benim daha 11 gün var beklemekten başka çare yok Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın demekki Allah’ımın sevdiği kullarız bizi bekletiyor inşallah verir mükafatını vakti saati değil belki
Negatif görücem diye idrar testi bile yapamıyorum, :KK61:

Back
X