Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayy işte var demek ins çok güzel hayırlı tahlil sonucun olur,bende görmeyi çok isterim ikinci çizgiyi:) peki ağrın sizin ne bilim kendinde bir değişiklik hissediyormusun..
Henüz pek Bi değişiklik hissetmedim, gögüsler imin yan tarafı ağrıyo biraz, başkada bir şey yok şimdilik, olursa yazarım

Çok çok sevindim o yazdigin değer gebelik tahlil sonucun dimi yanlış anlamadıysam,kusura bakma çok soruyorum heyecanlarım bana da umud oluyorsunuz
Yook canim degil gebelik testi yapmadim. Yaptigim test progesteron testi. Yani yumurtlamanin kalitesini gosteriyor. Zaten daha ignenin 9.gunundeyim gebelik testi yapmam adet gecikene kadar

Cok sükür canim.cinsiyeti belli oldumu yoksa saklaniyormu yine
Biz belli olursa söylemeyin dedik hafta sonu küçük bı parti yapıp ogrencez sürpriz olsun diye doktora bı kağıda yazsın diye rica ettik yapmak istemedi gösterdi mı onu bile bilmiyorum yarın kendi doktorumda belli olur heralde

Kızlar bu durdukça daha belirgin olmuş sanki, görmemiş gibi elimde test sabahtan beri 10 kere baktım. Bu arada sizden başka kimseye henüz bişey söylemedim :sus:

Eklentiler

• 15523995026338711834303205352164.webp
    15523995026338711834303205352164.webp
    340,7 KB · Görüntüleme: 31
Ben İlk ayımda düşük yaptım 1,5 yıllık evliyim hiç korunmadık. Eşimde de benim hormon testlerimde de rahşm filminde de sorun çıkmadı sadece 90 kiloyum ve pkoluyum. Ama umudumu kaybetmedim nasipse olacak biliyorum. Ve şunu da biliyorum ki Rabbim vermeyeceği bir şeyin hayalini kurdurup el açtırmazmış. İnşaALLAH olacak umutsuzluğa Kapılmayın.
Desteğün için teşekkür ederim Rabbim nasip ettiyse elbet olacaktır, zamanı vardır. Ne imkansız denilenlerde oluyor. Sadece birden beklemeden tedaviye başladım. Kendi kendimize de denemedik. Kendimi fazla yıprattım. Biraz rutin de kalmak daha iyi olacak gibi geliyor. İnşallah senin de biran önce sağlıkla olur

Biz belli olursa söylemeyin dedik hafta sonu küçük bı parti yapıp ogrencez sürpriz olsun diye doktora bı kağıda yazsın diye rica ettik yapmak istemedi gösterdi mı onu bile bilmiyorum yarın kendi doktorumda belli olur heralde

Pes yani nasil duruyorsunuz valla ben catlardim meraktan

Desteğün için teşekkür ederim Rabbim nasip ettiyse elbet olacaktır, zamanı vardır. Ne imkansız denilenlerde oluyor. Sadece birden beklemeden tedaviye başladım. Kendi kendimize de denemedik. Kendimi fazla yıprattım. Biraz rutin de kalmak daha iyi olacak gibi geliyor. İnşallah senin de biran önce sağlıkla olur

Aynen benimde senin gibi oldu canim biranda kendimi tedavinin icinde buldum. 3 ay hayit hapi denicem. 3ayda yumurtlamayi düzenliyormuş. Belki işe yararda kendi kendime yumurtlayabilirsem olabilir. Mucizelere kaldim

Femara kullandim 5 gun. Catlatma ignesi yapilmadan once iki yumurtam vardi sagda ve solda. Ama igneden sonra cogaldi mi bilmiyorum
Bende klomen kullandım. Bnmde 2 tane yumurta oluşmuştu. Çatlatma iğnesi yapıldı. Bnm değer çok yükselmiş seninkinden daha fazla. Bir terslik yoktur inşallah ya :(

Bu takip olayları sıkıntı 2/3 günde bir gitmek gerek işte. Ankara da buraya 3 saat ama neler yapmaz insan. Burdakilere bir güvenemedim. Senin normal klomrn+ovitrelle tedavisi değil mi
Yok hayır cnm, zayıfla demişti Dr um, diet sürecinde kendi haline bırakacaktı, bende ovu takibi yapayım dedim, adetin 12.günü pik yaptı, aynı gün burda bana yakın Bi Dr a gittim, yumurta takibi için, 21.5 mm Bi yumurta vardı, ovitrelle istedim, aynı gün akşam yaptım, 2 gün sonra kontrole gittim, gayet güzel çatlamıştı, bu arada progesteron 7 civarı çıkmıştı, destek verdi, hem fitil gibi, hemde günaşırı iğne, işte şimdi bata 2 gün var, belli belirsiz Bi çizgi, bakalım nolcak

Aynen benimde senin gibi oldu canim biranda kendimi tedavinin icinde buldum. 3 ay hayit hapi denicem. 3ayda yumurtlamayi düzenliyormuş. Belki işe yararda kendi kendime yumurtlayabilirsem olabilir. Mucizelere kaldim
Canım sana yazıcaktım kaynadı, stres bizi yiyip bitirdi maalesef, hayıtı ben de çok okudum araştırdım hap siparişi verdim ersağdan 60 tane var için de, o gelinceye kadar çayınımı içsem diyorum. İnan şuan aklımdaki şey reglimi düzenlesin. İlaçla tüm dengem bozuldu. Hangimiz mucizelere kalmadık ki, olmadıkça saldırıyoruz daha çok yıpranıyoruz. 1 ay olmadı, 2. Ay yumurtam gelişmedi ee 3. Ay da aşılama yaptırdın :) evrelerimde hızlı geçtim biraz

Back
X