- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
- #23.141
Kızlar selam, perşembe günü bende otriville çatlatma iğnesi olcam. Sizin aşılamanız da ertesi gün mi yapıldı genelde 36 saat yazıyo o yüzden tedirgin oldum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oyyy bitanem benim, darısı başına kuzum da, ben hala inanamıyorumBence %100 var saglikla devam eder kuzum
Ya benim aşılama yapıldı ona bile destek olsun diye birşey vermedi, özellikle de sordum gerek yok dedi. Gerçi nasip olsaydı her türlü olurdu ama. Gayet güzel gelişmiş yumurtan bende tembellik var yeterli gelişmiyor dedi, inşallah yarın daha da koyu çıkar :)Yok hayır cnm, zayıfla demişti Dr um, diet sürecinde kendi haline bırakacaktı, bende ovu takibi yapayım dedim, adetin 12.günü pik yaptı, aynı gün burda bana yakın Bi Dr a gittim, yumurta takibi için, 21.5 mm Bi yumurta vardı, ovitrelle istedim, aynı gün akşam yaptım, 2 gün sonra kontrole gittim, gayet güzel çatlamıştı, bu arada progesteron 7 civarı çıkmıştı, destek verdi, hem fitil gibi, hemde günaşırı iğne, işte şimdi bata 2 gün var, belli belirsiz Bi çizgi, bakalım nolcak
Ovulasyon da bugün daha koyudaresim yükleyemiyorumYa benim aşılama yapıldı ona bile destek olsun diye birşey vermedi, özellikle de sordum gerek yok dedi. Gerçi nasip olsaydı her türlü olurdu ama. Gayet güzel gelişmiş yumurtan bende tembellik var yeterli gelişmiyor dedi, inşallah yarın daha da koyu çıkar :)
Canim bence hayit tohumu al cayini yap ic birde arada incir kuru yao iç,benim hic yumurta yokken hayit kullandim 5 yumurta cikti ,incir kürü de kalitesini artirir rabbim ins bizlerede taddirir,sen kac yillik evlisin..Canım sana yazıcaktım kaynadı, stres bizi yiyip bitirdi maalesef, hayıtı ben de çok okudum araştırdım hap siparişi verdim ersağdan 60 tane var için de, o gelinceye kadar çayınımı içsem diyorum. İnan şuan aklımdaki şey reglimi düzenlesin. İlaçla tüm dengem bozuldu. Hangimiz mucizelere kalmadık ki, olmadıkça saldırıyoruz daha çok yıpranıyoruz. 1 ay olmadı, 2. Ay yumurtam gelişmedi ee 3. Ay da aşılama yaptırdın :) evrelerimde hızlı geçtim biraz
BenCanım sana yazıcaktım kaynadı, stres bizi yiyip bitirdi maalesef, hayıtı ben de çok okudum araştırdım hap siparişi verdim ersağdan 60 tane var için de, o gelinceye kadar çayınımı içsem diyorum. İnan şuan aklımdaki şey reglimi düzenlesin. İlaçla tüm dengem bozuldu. Hangimiz mucizelere kalmadık ki, olmadıkça saldırıyoruz daha çok yıpranıyoruz. 1 ay olmadı, 2. Ay yumurtam gelişmedi ee 3. Ay da aşılama yaptırdın :) evrelerimde hızlı geçtim biraz
Oyyy bitanem benim, darısı başına kuzum da, ben hala inanamıyorum
Aaaa hiç söylerler mi dayrlar hormonu iç iç kilo aldım ya, mutsuz etti beni. İlaç gelinceye kadar otunu içeyim demliyip de :)şifa olsun bizeCanim
Ben
Canim ben eczaneden aldim agnucaston 30 lu 28tl .bende rastlanti olarak okudum kendi kafama göre aldim. Reglinin 3.günü gittigimde doktor 3 ay ara verelim diyince doktora agnucaston aldim dedim. Cok iyi bir ilac hem regliyi hem hirmonlari hemde yumurtlamayi duzenliyor kullan dedi. Ya madem var böyle birsey sen niye söylemedin dimi...
Aaaa hiç söylerler mi dayrlar hormonu iç iç kilo aldım ya, mutsuz etti beni. İlaç gelinceye kadar otunu içeyim demliyip de :)şifa olsun bize
Aldım aldım tohumunu yapcam şimdi reglinin ilk günü, incir çok duydum ama farklı hormonları yükseltiyor yazıyordu biraz korktum ondan. Bay yumurta olmul. Ben 6 aylık evliyim :) birax abarttım galiba tedavi işini hemen bi doktora gittimCanim bence hayit tohumu al cayini yap ic birde arada incir kuru yao iç,benim hic yumurta yokken hayit kullandim 5 yumurta cikti ,incir kürü de kalitesini artirir rabbim ins bizlerede taddirir,sen kac yillik evlisin..
Yaaa inşallah hayırlıyka geldi senin bebiş :)Ovulasyon da bugün daha koyudaresim yükleyemiyorum
Aldım aldım tohumunu yapcam şimdi reglinin ilk günü, incir çok duydum ama farklı hormonları yükseltiyor yazıyordu biraz korktum ondan. Bay yumurta olmul. Ben 6 aylık evliyim :) birax abarttım galiba tedavi işini hemen bi doktora gittim
Evet sanırım seni okuyup korktum :) demledim hayıt tohumunu içiyorum, tadı da öyle berbat değilmiş benceCanim aman incir kürü yapma ben 2 kere denedim ikisindede nur topu gibi kistim oldu.birde prolaktini arttiriyor. Fazla karistirmamak lazim.
Temiz çıktı herşey çok şükür tüplerde açıktı canım ama bende pko var işte lh yüksek, inşallah gerek kalmaz sana :)gerçekten mi? Benim canim aşırı tatlı :) ve hiç bir ameliyat gecmisim vs yok ondan aşırı korkuyorum. Ve sonuçtan vs da korkuyorum, insallah o aşamaya gelmeden bir an önce hamile kalabilirim. Peki senin sonuçların nasıl çıktı filmden sonra?
Evet sanırım seni okuyup korktum :) demledim hayıt tohumunu içiyorum, tadı da öyle berbat değilmiş bence
Benim ilk hedefim reglim düzene girsin, önemli. Hapı da bekliyorum gelsin hapla devam edicem, hergün demleyemeyi unuturum ben. Lh yüksek olunca evet tam sonuç vermeyebilir. Ben ovulasyon almadım. Bu ay hiçbirşey yapmıyım diyorum. Ona baktıkça da geriliyorum ben pik olmadı diye. 3 ay zaten kullanımı düzenler inşallah canım ikimizi de :)Ben pek sevmedim tadini. Bende 4 5 gün sadece demleyip ictim.simdi sadece ilac olarak iciyorum. Tahmini yumurtlamaya kadar 22 gün icmis olucam regliden once basladim. Zaten ilk ayda hemen düzeltmezde 2.3.aya en azindan reglimi düzeltse raziyim. Ovulasyon testi de kullanirim diye aldim ama lh yüksek ciktigindan dogru sonuc vermez diye düsünüyorum.
Kesinlikle Onuda yaptır bi ara ben bu ay hiç bişey yapmıyorum canım oluruna bıraktımDenemeseydik de aklımızda kalıcaktı, bana rahim filmi falan çekmedi, söylemedi de. Bakalım yazın farklı bir doktor bulursam diye düşünüyorum. Sen kendin mi takip edeceksin bu ay?
AMin inşaAllah. Yıpratmakla olmuyormuş bunu anladım. Daha çok insanların demoralize etmesi üzüyor beni de. Ama artık takmamaya çalışıorum. Sende öyle yap. TevekkelALLAH. Dediğin gibi ne olmazlar oldu. Kun Fe Yekun. Ol derse Olur.Desteğün için teşekkür ederim Rabbim nasip ettiyse elbet olacaktır, zamanı vardır. Ne imkansız denilenlerde oluyor. Sadece birden beklemeden tedaviye başladım. Kendi kendimize de denemedik. Kendimi fazla yıprattım. Biraz rutin de kalmak daha iyi olacak gibi geliyor. İnşallah senin de biran önce sağlıkla olur
Benim ilk hedefim reglim düzene girsin, önemli. Hapı da bekliyorum gelsin hapla devam edicem, hergün demleyemeyi unuturum ben. Lh yüksek olunca evet tam sonuç vermeyebilir. Ben ovulasyon almadım. Bu ay hiçbirşey yapmıyım diyorum. Ona baktıkça da geriliyorum ben pik olmadı diye. 3 ay zaten kullanımı düzenler inşallah canım ikimizi de :)