Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Canim bende tik yok doktor tedaviye 3 ay ara verdi. Kafami dinliyorum. Sen ne yaptin tedaviye basladinmi

Biz bildiğin gibiyiz canım, sen yoksun uzun zamandır. Çok değişti malesef site. Sen nasılsın canım, bu arada kolay gelsin kpss çalışmalarında

Canim bende tik yok doktor tedaviye 3 ay ara verdi. Kafami dinliyorum. Sen ne yaptin tedaviye basladinmi
Kuzum biz bu ay çalışmalara başlicaz inşallah. Şu an adetim. Bakalım artık süreç nasıl ilerleyecek. En iyisini yaparsın, bebek fikrinden uzaklaşınca sanırım daha iyi sonuçlar elde ediliyor. Her şeyde vardır bi hayır canım

Biz bildiğin gibiyiz canım, sen yoksun uzun zamandır. Çok değişti malesef site. Sen nasılsın canım, bu arada kolay gelsin kpss çalışmalarında
Sağ ol kuzum. İyiyim çok şükür , sınava odaklandıgımdan beri bebek aklıma geliyor, bu ay denemeye başlicaz işte. Bakalım artık nasip. Senin nasıl gidiyor kuzum, iyisindir inşallah

iğneden sonra 15.gün canım. bu ay da olmadı sanırım yaa.çok üzgünüm.
Hay Allah ya belki diye umut var ama yine kötüyü düşünelim beklenti olmasın ne desem boş üzüleceksin canım ama toparlanıp devam et dinlen bu kürler fln var ben omlardan deniyorum sende dene nerden şifa belli olmaz

Kızlar bugün bebeğimizi görmeye gittik 3 haftadır çok özlemiştik :) o kadar hareketli ki şaşırdık kaldık maşallah :) kendini havaya sıçratıyo, ayaklarını yukarı kaldırıyo, ellerini ağzına götürüyo, başını sağa sola sallıyo çok şükür her şey yolundaymış. Doktorum ultrason anını cd ye çekip verdi, artık her gün bunu izleriz :)

Ayy masallah masallah canimmm. Bukadar haraketliyse kizdir kesin. Saglikla sihatle kucagina alirsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…