- 24 Kasım 2015
- 5.531
- 9.090
- 198
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #23.321
Yaa canim hayirlisi olsun ins bu reglden sonra kendiliginden gelir bebisin,ignelerin etkisi devam edermis uzulme saglik olsun,benimde bugun 11 ci gun ama hic umudum yok rabbim hakkimizda hayirli evladi versinKizlar ignemin 12. Gunu. Kirmizilar geldi...
Kızlar herkese merhaba. Uzuun bi süredir girmiyorum siteye. Kpss çalışıyorum. Buralar çok değişmiş :)) nasılsınız kızlar yeni hamişler var mı ?? A AloeeVeraaUmutumut82 ve diğer kızlar
Biz bildiğin gibiyiz canım, sen yoksun uzun zamandır. Çok değişti malesef site. Sen nasılsın canım, bu arada kolay gelsin kpss çalışmalarındaKızlar herkese merhaba. Uzuun bi süredir girmiyorum siteye. Kpss çalışıyorum. Buralar çok değişmiş :)) nasılsınız kızlar yeni hamişler var mı ?? A AloeeVeraaUmutumut82 ve diğer kızlar
Kuzum biz bu ay çalışmalara başlicaz inşallah. Şu an adetim. Bakalım artık süreç nasıl ilerleyecek. En iyisini yaparsın, bebek fikrinden uzaklaşınca sanırım daha iyi sonuçlar elde ediliyor. Her şeyde vardır bi hayır canımCanim bende tik yok doktor tedaviye 3 ay ara verdi. Kafami dinliyorum. Sen ne yaptin tedaviye basladinmi
Sağ ol kuzum. İyiyim çok şükür , sınava odaklandıgımdan beri bebek aklıma geliyor, bu ay denemeye başlicaz işte. Bakalım artık nasip. Senin nasıl gidiyor kuzum, iyisindir inşallahBiz bildiğin gibiyiz canım, sen yoksun uzun zamandır. Çok değişti malesef site. Sen nasılsın canım, bu arada kolay gelsin kpss çalışmalarında
Bekle bakalım canım inşallah olmazsın haber verYapmadim canım ama regl olacak gibi agrilarim filan var.bekliyorum iste
Çok üzüldüm. Seninle aynı gün iğneyi yaptırmıştık. Bende sabırsızlıkla bekliyorum. İnşallah önümüzdeki ay hayırlı haberi alırısnKizlar ignemin 12. Gunu. Kirmizilar geldi...
bı test yaptım ama bişey çıkmadı canım. su normal testlerden.olsaydı çıkardı dimiBekle bakalım canım inşallah olmazsın haber ver
İğneden sonra 14. Günün dimi büyük ihtimal çıkardı ama iğne olunca değişiyor ya o yüzden biiey diyemicem canım inşallah değişirse gelir bebişbı test yaptım ama bişey çıkmadı canım. su normal testlerden.olsaydı çıkardı dimi
iğneden sonra 15.gün canım. bu ay da olmadı sanırım yaa.çok üzgünüm.İğneden sonra 14. Günün dimi büyük ihtimal çıkardı ama iğne olunca değişiyor ya o yüzden biiey diyemicem canım inşallah değişirse gelir bebiş
Hay Allah ya belki diye umut var ama yine kötüyü düşünelim beklenti olmasın ne desem boş üzüleceksin canım ama toparlanıp devam et dinlen bu kürler fln var ben omlardan deniyorum sende dene nerden şifa belli olmaziğneden sonra 15.gün canım. bu ay da olmadı sanırım yaa.çok üzgünüm.
Kızlar sonuç, 1,44 kimyasal gebelik
ayyy çok üzüldüm. peki kımyasal olduğu kesin mi?yani varmış hamilelik gerçekten değil mi?Kızlar sonuç, 1,44 kimyasal gebelik
Off canım ya çok üzüldüm, ben artacağına kesin gözüyle bakıyodumKızlar sonuç, 1,44 kimyasal gebelik
Kızlar bugün bebeğimizi görmeye gittik 3 haftadır çok özlemiştik :) o kadar hareketli ki şaşırdık kaldık maşallah :) kendini havaya sıçratıyo, ayaklarını yukarı kaldırıyo, ellerini ağzına götürüyo, başını sağa sola sallıyoçok şükür her şey yolundaymış. Doktorum ultrason anını cd ye çekip verdi, artık her gün bunu izleriz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?