Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Iyi aksamlar kizlar koptum gittim nadir giriyorum unuttum sanmayn aklmdasnz dualarimdasnz❤ keyifler iyidir inss. A AloeeVeraa nasi gidiyo. Hareketin kizla baglantisini bilmiyorym deneyim yok ilk gebelik ama benimkiler cok hareketli bak biliyosun ikisi de kiz durmak blmiyolar sidderli donmeler surekli tekmeler takla atiyo heralde icerde diyorm merk ediyorm napiyo okadar

Maşallah canm

Maşallah canım çok güzel ya Rabbim daim etsin sağlığını mutluluğunuzu

Detayli usg de bir bebegin gobek kordonunda bir atardamarn eksk oldgunu ogrendk bu arada. Bazi kalp bobrk rahtszlklarina sebp olabilirms veya genetik bisi olabilirms testte onerdiler yaptrmadm. Doktorumza raporu yarin gostericez ins guzel seler duyariz. Benide dualarinizda anin lutfen kzlar eskiler hatirlar beni❤ artik agrlasiyorm agrilar artiyor bebisler buyuyor bskisi artiyo her gttgmzde rahm agzina uznlugna bakiliyo 22. Hftamz bitti artk 23.e bsladk allahn izniyle 30 lari bi gorsem erken dogum riski olmadn inss.

maşallah canım yaa. çok güzel anlattıkların :)

Maşallah maşallah inşalalh kucağına aldığın gümleride konuşuruz

İnşalalh canım Allah evlatlarını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Ay maşallah kuzum yaa inşallah hep böyle sağlıkla sıhhatle devam etsin

Rabbim yar ve yardımcınız olsun canım inşallah güzel şeyler duyarsınız doktorunuz dan ve inşallah iki evladını da sağlıkla alırsın kucağına

Ay kuzum benim biz iyiyiz çok şükür, hareketlerini gördük bugün ona sevindik işte :)
Senin kızçelerin kocaman oldu zaten canım, tekmelerini hissettiriyolardır sana :)

Dualarımdasın canım, Allahın izniyle her şey yolundadır hiç merak etme. Erken doğumu falan da düşünme hiç, inşallah 36-37 lerde gelir en erken bebişlerin. Rabbim yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…