- 10 Ekim 2018
- 316
- 400
- 23
- 43
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
- #23.721
Allah iyiliğini versinInsallah canimya valla hamile kalnis kadar sevinicem. Saklicam pik olan testi. Yani okadarki kolye yapip boynuma asasim var.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah iyiliğini versinInsallah canimya valla hamile kalnis kadar sevinicem. Saklicam pik olan testi. Yani okadarki kolye yapip boynuma asasim var.
Allah iyiliğini versin![]()
Canım bak koyulaşmaya başlamış, daha da artar inşallah devam et:) benim de hayıt hapım geldi de. Nasıl kullanıosun onu aç tok, sabah akşam fark ediyor mu?Amin canim insallah ikimizinde Allah iyiligimizi versinde ohhh cekelim.![]()
Anladım canım, ben bu ay ovulasyon testi almadım ama ilaçın etkisimidir bilmiyorum kasıklarımda bazen ağrı sızı hissettim yumurta büyüme dönemi gibi, çok da takmıyım kafaya diye de burayada girmiyorum. Bi kere testle takip ettiğimde koyulaşmaya başlıyor gibi yapıo geri silik olmuştu zaten o ay hasta olamadım. Senin inşallah koyulaşarak devam eder :)Bilmiyorumki Canim ayni gün icinde 2 3 kere yapiyorum bir koyu bir silik cikiyor.simdi son kez wc ye girdim 23.00 de tekrar yapicam.suda az iciyorum anlamadim niye böyle oluyor.hayit hapini sabah kahvaltidan sonra iciyorum csnim. Doktor yumurtlama sonrasi ara vermene gerek yok dedi ama zarari olur diye 18.gün yani bugün biraktim icmeyi regli olunca tekrar baßlicam. Insallah işe yarar
Anladım canım, ben bu ay ovulasyon testi almadım ama ilaçın etkisimidir bilmiyorum kasıklarımda bazen ağrı sızı hissettim yumurta büyüme dönemi gibi, çok da takmıyım kafaya diye de burayada girmiyorum. Bi kere testle takip ettiğimde koyulaşmaya başlıyor gibi yapıo geri silik olmuştu zaten o ay hasta olamadım. Senin inşallah koyulaşarak devam eder :)
Bnde geçen hafta Pazar günü vurdum iğnemi. Senin kaçıncı ay cnmSelam kızlar ben de perşembe akşam iğnemi vurdum ve bekleyişim başladı yine.. inşallah bu kezz Rabbim yüzüme bakar da güldürür.. bugün de çok kasıklarımda ağrı oldu çatlamadan kaynaklıdır heralde diye düşünüyorum..
Bu ikinci canım çatlatma iğnesi ama bu ay da tutmazsa hsg yapalım dedi dr önce bakalım inşallah gerek kalmazBnde geçen hafta Pazar günü vurdum iğnemi. Senin kaçıncı ay cnm
Bnmde iki oldu cnm ama acele etme bnde doktoruma dedim rahim filmi çekelim diye ama acele etme dedi üçüncü iğnesinde hamile kalanlar oluyorBu ikinci canım çatlatma iğnesi ama bu ay da tutmazsa hsg yapalım dedi dr önce bakalım inşallah gerek kalmazyalnızca bir yumurtam vardı ama hayırlısı
Hmm doğrudur bana doktorum dedi.. önce ona bakalım boşa tedavi almış olma dedi ama bakalımm.. şu 15 gün bi geçsin de inşallah sonuca göre... belki yaptıradabilirim çünkü yaptırdıktan sonra tüpler açıldığı için gebe kalan da çok oluyormuş eğer tabi başka sıkıntı yoksaBnmde iki oldu cnm ama acele etme bnde doktoruma dedim rahim filmi çekelim diye ama acele etme dedi üçüncü iğnesinde hamile kalanlar oluyor
Aynen canım bnde yaptıracam inşallah.Hmm doğrudur bana doktorum dedi.. önce ona bakalım boşa tedavi almış olma dedi ama bakalımm.. şu 15 gün bi geçsin de inşallah sonuca göre... belki yaptıradabilirim çünkü yaptırdıktan sonra tüpler açıldığı için gebe kalan da çok oluyormuş eğer tabi başka sıkıntı yoksa
İnşallah gerek kalmaz canımm ❤ ama olursa da burdan deneyimini paylaşırsan sevinirimAynen canım bnde yaptıracam inşallah.
Amin cnm, toptan hepimizinAmin canim insallah ikimizinde Allah iyiligimizi versinde ohhh cekelim.![]()
Sana hep diyorum kuzum sen baya geç yumurtluyosun bence, bıraktığın için de yumurtlamayı göremiyosun değerlendirmiyosun o günleri. Testi bırakma belki 25.gün görürsün ama görürsün yumurtlamayı
Kuzum iyiyim çok şükürUmutumut82 surecin pozitif sonuclansn inss tatlim
gec oluyor olabilir ins tutar. A AloeeVeraa sen nasilsn kuzum ve kizlar sizlerede selam ozledm sizi yetisemiyorm yazsmalariniza kopuyorm
bugn kontrol vrdi iyi gidiyoruz bizde allahn iznyle kucagimiza alsn tum hamis arkadaslar ve olmayn dileyn herkese nasip etsn Allah
![]()
Umutumut82 surecin pozitif sonuclansn inss tatlim
gec oluyor olabilir ins tutar. A AloeeVeraa sen nasilsn kuzum ve kizlar sizlerede selam ozledm sizi yetisemiyorm yazsmalariniza kopuyorm
bugn kontrol vrdi iyi gidiyoruz bizde allahn iznyle kucagimiza alsn tum hamis arkadaslar ve olmayn dileyn herkese nasip etsn Allah
![]()
Evet canm insallh rabbim sanada nasip eder.iste aklima gelen herseyi soyluyorum belki faydasi olurNiye komik olsun canim sende cok ugrastin mucadele ettin.
Onlar olacak kuzum saglk sorunu olmasn da masallah okadr bkledk herseye katlanirizKuzum iyiyim çok şükürbel ağrılarım oluyo ara ara onun dışında bi sorunum kalmadı. Sen de iyiymişsin şükür, kızçelerini gördün demek ne güzel ben de kontrol zamanım gelsin diye heyecanla bekliyorum :)
Sagol canm benm inss artik zorlu yollara giriyormFistiklarin iyi olmasina cokkk sevindim canim.az kaldi insallah saglikla sihatle devsm eder.