Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar bugun reglinin 19.günü bugünki ovulasyon testim bu 20190324_140352.webp

Kizlar bugun reglinin 19.günü bugünki ovulasyon testim buEki Görüntüle 2249850
Tatlım pik bu, bugünden itibaren 3,4 gün hergün, daha sonra gün aşırı değerlendirin, geçen ay benim tam böyleydi, aynı gün Dr a gittim, 21,5 mm Bi yumurtam vardı, çatlatma iğnesi istemiştim, inş hayırlısıyla rabbim bu ay güldürsün yüzünü

selam kizlar ayin 15.den beri gonalf 37.5 vuruluyorum cuma yani 7.gunum kontrol oldum solda 11mm sagda 6.bucuk olmus yumoslarim ve 7gun icerisinde hic birlesme olmadi bugunde vurulucam yarin kontrolum var cuma gunu iliski oldu bugunde olucak sizce gelismismidir ne zaman catlatma vurulcam

selam kizlar ayin 15.den beri gonalf 37.5 vuruluyorum cuma yani 7.gunum kontrol oldum solda 11mm sagda 6.bucuk olmus yumoslarim ve 7gun icerisinde hic birlesme olmadi bugunde vurulucam yarin kontrolum var cuma gunu iliski oldu bugunde olucak sizce gelismismidir ne zaman catlatma vurulcam

Canim bence gunasırı degerlendir ne olur ne olmaz.

Canım yumurtlar gümde 1 1,5 cm arası büyürmüş oda sağlıklıysa doktorum öyle demişti ona göre heseplayabilirsin tabi büyümediği gümde olıyomuş spermler 5. Günden sonra ölüyo okdr ara vermenede gerek yok en kaliteli sperm 3 yada 4. Gün benm bildiklerim bu kadar :)

sence dahada gelismismidir eger tam istenilen boyuta gelmisse napicaklar ne dicekler sen bu aşamaları gecmissindir

Canim icinde bulundugun durumu bilmedigim icin (yani senin ve esinin durumunu) genelde olgunlastiktan sonra yumurtalar icin catlatma ignesi yapiyorlar ve iliski takvimi veriyorlar. eger iliskiyle degilde Asilama olacaksa gun veriyorlar. Ama dojtorun asilama yapacak olsa tedaviye baslarken soylerdi. Ben senin yerinde olsam gun asiri iliskiyle kendimi garantiye alirdim. Gonal f cok iyi ve etkili bir ilac insallah hayirli sonuclar alirsin.

Ah anlıyorum seni canım havucun etkisi mutlaka vardır ama kesin çözüm olduğunu sanmıyorum inşallah sağlıkla çatlasın bebiş gelsin

Bende sabahtan beri arastiriyorum canim havuc disinda birsey yazmiyor artik nasibimde varsa olur.2 3 ayda catlama ignesi bile fayda etmedi belki havuc ise yarar. :KK70:

Çatlamayı görene kadar yap canım testini instagramdaki Kıza da atsaydın yarında çift çizgi çıkabilir sonra silinir artık full ilişki hadi inşallah bu sefer olur

Bugün reglinin 19.günü canim. Ben reglinin bitiminden beri gün aşırı degerlendiriyordum. :KK12: fenalik geldi. Yarin ve sonraki günüde degerlendiririm sonra gün aşıri birkac kere daha degerlendiririm birakirim.Elimde 6 tane daha test var onlarida kullanirim canim insallah çatlar.

Back
X