- 12 Mart 2019
- 1.914
- 1.015
- 133
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
- #23.741
Tabiki canmİnşallah gerek kalmaz canımm ❤ ama olursa da burdan deneyimini paylaşırsan sevinirim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabiki canmİnşallah gerek kalmaz canımm ❤ ama olursa da burdan deneyimini paylaşırsan sevinirim
Zaten yeter ki sağlıklı olsunlar her şeye razıtız canım ❤Onlar olacak kuzum saglk sorunu olmasn da masallah okadr bkledk herseye katlaniriz![]()
Canım pik oluş gibi hadi insalah havuç yemeye başla hemenKizlar bugun reglinin 19.günü bugünki ovulasyon testim buEki Görüntüle 2249850
Canım pik oluş gibi hadi insalah havuç yemeye başla hemen![]()
Tatlım pik bu, bugünden itibaren 3,4 gün hergün, daha sonra gün aşırı değerlendirin, geçen ay benim tam böyleydi, aynı gün Dr a gittim, 21,5 mm Bi yumurtam vardı, çatlatma iğnesi istemiştim, inş hayırlısıyla rabbim bu ay güldürsün yüzünüKizlar bugun reglinin 19.günü bugünki ovulasyon testim buEki Görüntüle 2249850
Pik olmuş canım, gözüm aydın :)Kizlar bugun reglinin 19.günü bugünki ovulasyon testim buEki Görüntüle 2249850
Pik olmuş canım, gözüm aydın :)
Nasip bu zamanaymış canımm hadi inşallah olsun bu ay :)sagol kuzum.
Kasiklarim agriyor alt karnim agriyor sanki heran regli olacakmis gibi. ilk defa bu ay hissettim insallah çatlarda yine kist olmaz.
Keske daha once kullansaydim hayit hapini.
Nasip bu zamanaymış canımm hadi inşallah olsun bu ay :)
selam kizlar ayin 15.den beri gonalf 37.5 vuruluyorum cuma yani 7.gunum kontrol oldum solda 11mm sagda 6.bucuk olmus yumoslarim ve 7gun icerisinde hic birlesme olmadi bugunde vurulucam yarin kontrolum var cuma gunu iliski oldu bugunde olucak sizce gelismismidir ne zaman catlatma vurulcam
cuma oldu canim birde bugun olucak yarin kontrol varCanim bence gunasırı degerlendir ne olur ne olmaz.
sence dahada gelismismidir eger tam istenilen boyuta gelmisse napicaklar ne dicekler sen bu aşamaları gecmissindirCanim bence gunasırı degerlendir ne olur ne olmaz.
Ah anlıyorum seni canım havucun etkisi mutlaka vardır ama kesin çözüm olduğunu sanmıyorum inşallah sağlıkla çatlasın bebiş gelsinInsallah canim artik takatim kalmadi cok yoruldum.. Sabahtan beri havuc kemiriyorum catlasin diye .
Canım yumurtlar gümde 1 1,5 cm arası büyürmüş oda sağlıklıysa doktorum öyle demişti ona göre heseplayabilirsin tabi büyümediği gümde olıyomuş spermler 5. Günden sonra ölüyo okdr ara vermenede gerek yok en kaliteli sperm 3 yada 4. Gün benm bildiklerim bu kadar :)selam kizlar ayin 15.den beri gonalf 37.5 vuruluyorum cuma yani 7.gunum kontrol oldum solda 11mm sagda 6.bucuk olmus yumoslarim ve 7gun icerisinde hic birlesme olmadi bugunde vurulucam yarin kontrolum var cuma gunu iliski oldu bugunde olucak sizce gelismismidir ne zaman catlatma vurulcam
sence dahada gelismismidir eger tam istenilen boyuta gelmisse napicaklar ne dicekler sen bu aşamaları gecmissindir
Ah anlıyorum seni canım havucun etkisi mutlaka vardır ama kesin çözüm olduğunu sanmıyorum inşallah sağlıkla çatlasın bebiş gelsin
Çatlamayı görene kadar yap canım testini instagramdaki Kıza da atsaydın yarında çift çizgi çıkabilir sonra silinir artık full ilişki hadi inşallah bu sefer olurKizlar bugun reglinin 19.günü bugünki ovulasyon testim buEki Görüntüle 2249850
Çatlamayı görene kadar yap canım testini instagramdaki Kıza da atsaydın yarında çift çizgi çıkabilir sonra silinir artık full ilişki hadi inşallah bu sefer olur