Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba bende Perşembe günü iğnemi yaptım bekliyorum..
Klomeni ve ovitrelleyi ilk defa kullandım.. 8 aydır. İstiyoruz...1 düşük ve 1 kürtajım oldu..

O kadar zaman var mıydı bizim aramızda, sanki daha yakın gibi gelmişti bana. Gerçi benim 32/35 arası döngüm. Ah keşke geliverseler ne güzel olur:) aslında benim gönlümden geçen haziran, temmuz gibiydi doğum sonrası izinle birlikte yaz tatilini kullanırım biraz büyür diye plan yapıodum kendime :) şimdi gülüyorum öyle planla olmuyormuş.
Ben 27 günde bir oluyorum ondanda olabilir canım ahh hayaller ahh :) olsun sürpriz zamanda olsun onada razıyız adetten sonra ovulasyon testi denerim belki yine

Ilk iğnem olumsuz sonuçlandı. Tekrar klomen verdi doktorum kullanıp cuma gidecem. Umutlar nisan ayına kaldı. Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize ❤🌺🌹

Ben 27 günde bir oluyorum ondanda olabilir canım ahh hayaller ahh :) olsun sürpriz zamanda olsun onada razıyız adetten sonra ovulasyon testi denerim belki yine
Senin daha erkenmiş, 1 hafta atıyor dönemdöne değişir de o. Valla bir süpriz yapıverseler. Dün annem uzun süredir arkadaşımız komşumuz onla birlikte, ben de aradım, aa doğur artık yeter diye bağrıo arkadan. Çok üşeniyorum sen doğur da ver ben bakayım dedim :) ne meraklılar ya insanlar. Ovulasyon benim evde 2 tane var. Bugün 14. Günüm bi bakarım olmazsa bugün yarın

Kizlar eski isyerimdeki kizin parmaklari kirilmis ruca ettiler 15gün calisicam. Cok yorucu belki bugün 15 kere merdiven indim ciktim.tamda yumurtlama zamanina geldi. Bu arada testim bugunde pik insallah çatlar. 20190325_153519.webp

Iyiyim sukur canim yumurtlama zamanini degerlendiriyorum. Sen nasilsin
Iyiyim bende kuzum sıkı daha iyyiz ışte bebek çalışmalarına devam adetlerim 3 aydr 25 günde 1 geliyor ona göre hesap yapıyorum bende akisina bıraktım biraz zayıflamaya devam aynı zamanda

Kizlar eski isyerimdeki kizin parmaklari kirilmis ruca ettiler 15gün calisicam. Cok yorucu belki bugün 15 kere merdiven indim ciktim.tamda yumurtlama zamanina geldi. Bu arada testim bugunde pik insallah çatlar.Eki Görüntüle 2250278
Canım ya bende mi denesem önümüzdeki ay ovu testi acaba

Canım ya bende mi denesem önümüzdeki ay ovu testi acaba

Dene valla canim mesela benim 19.ve 20.günlerde pik oldu . Ben simdiye kadar hep 14 15 günler yumurtlama diye 17.gunden sonra birakiyordum testi ve iliskiyi. Regliye yakin ve reglinin ertesi günü yumurtlayanlar var. 30lu test 25tl ucuzlarindan al reglinin arkasindan denemeye basla. Bizde kilo oldugundan yumurtlamayi etkiliyor

Dene valla canim mesela benim 19.ve 20.günlerde pik oldu . Ben simdiye kadar hep 14 15 günler yumurtlama diye 17.gunden sonra birakiyordum testi ve iliskiyi. Regliye yakin ve reglinin ertesi günü yumurtlayanlar var. 30lu test 25tl ucuzlarindan al reglinin arkasindan denemeye basla. Bizde kilo oldugundan yumurtlamayi etkiliyor
Anladım canm nerden aldin sen

selam kızlar doktora gittim
önce devlet hast. gittim bir sürü prosedur çıkardılar
rahim filmi, eşime test vs vs.
bir de hep asistanlarla görüşünce sinirlendim çıktım
özeldeki doktoruma gittim.
kan tahlili yaptı ve gonal f 450 yazdı
akşam 50 ml olmak üzere başlayacağım ve cuma kontrole gideceğim

selam kızlar doktora gittim
önce devlet hast. gittim bir sürü prosedur çıkardılar
rahim filmi, eşime test vs vs.
bir de hep asistanlarla görüşünce sinirlendim çıktım
özeldeki doktoruma gittim.
kan tahlili yaptı ve gonal f 450 yazdı
akşam 50 ml olmak üzere başlayacağım ve cuma kontrole gideceğim

Hadi hayirlisi olsun canim insallah bu ay gelicek bebis. Gonal f cok etkili bir ilac 3 4 tane gelisir yumurtanda kafan rahat eder

Kizlar eski isyerimdeki kizin parmaklari kirilmis ruca ettiler 15gün calisicam. Cok yorucu belki bugün 15 kere merdiven indim ciktim.tamda yumurtlama zamanina geldi. Bu arada testim bugunde pik insallah çatlar.Eki Görüntüle 2250278
Çalışmak insana daha iyi geliyo canım, ben de sürekli hareket halindeyim ve iyi geliyo açıkçası. Yumurtlama dönemi olması da iyi bence çünkü hareket yürüyüş falan yumurtlamayı olumlu etkiliyo. Ayrıca testin süper görünüyo, Allahın izniyle olucak artık senin

Senin daha erkenmiş, 1 hafta atıyor dönemdöne değişir de o. Valla bir süpriz yapıverseler. Dün annem uzun süredir arkadaşımız komşumuz onla birlikte, ben de aradım, aa doğur artık yeter diye bağrıo arkadan. Çok üşeniyorum sen doğur da ver ben bakayım dedim :) ne meraklılar ya insanlar. Ovulasyon benim evde 2 tane var. Bugün 14. Günüm bi bakarım olmazsa bugün yarın
Çevrede etkiliyi beni belki kötü niyet yok ama insan bi burkuluyor dene bence belki tam isabet olur

Hadi hayirlisi olsun canim insallah bu ay gelicek bebis. Gonal f cok etkili bir ilac 3 4 tane gelisir yumurtanda kafan rahat eder
1 tane olsun bizim olsun :)
hayırlısı bakalım canım
ya hu ben daha önce hsg çektirmiştim yine neden istiyolar?
porsedürlerden yol alamıyoruz.
zar zor adet oldum süreci uzatacaklar
Allah düşürmesin ya çok sinir oldum

Canım tam pik olmuş sanki hadi inşallah yürümek iyi bile gelecek emin ol işini bilmiyorum ama arada dinlenmeye çalış yeter bence bi arkadaşıma doktor günlük yürüyüş önermişti yani olumsuz düşünme inşallah

Back
X