Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Iyim sukur canm bulantilarim var cok fazla degil ama agzimin hic tadi yok ama herseye raziyim yeterki saglikla gelsin. bebiste bilmiyorum daha gitmedim senden bir hafta gerideyiz canm.bat gunlerimiz ayniydi fakat benm yumurtlamm biraz gec olmustu.sen nasilsin
Anladım kuzum yakında biter diye düşünüyorum bulantıların.
Ben iyiyim çok şükür 2 haftadır hiç bulantım kalmadı iştahsızlık vardı biraz, o da geçti 1 haftadır falan güzel yiyorum. Allahtan daha kilo almadım hiç. Yeter ki sağlıkla gelsin bebişler her şeye razıyız 🙏
Doktora ne zaman gidiceksin canım

Valla canim silinmezse napicam doktora kosarim herhalde. Pik olmasa dert .oluncada silinmese dert. Millet cat cut hamile kaliyor
Şu ara iki tanıdığım birinin çocuğu 1 yaşına girmeden diğeri de 2 kazayla hamile kaldı, bi tarif etseler nasıl oluyo :) şaka gibi valla uğraşınca olmuo galiba. Baktırırsın olmazsa bir doktora

Şu ara iki tanıdığım birinin çocuğu 1 yaşına girmeden diğeri de 2 kazayla hamile kaldı, bi tarif etseler nasıl oluyo :) şaka gibi valla uğraşınca olmuo galiba. Baktırırsın olmazsa bir doktora

Lh testi yüzünden su icmiyorum valla şu test isi bitsin 19lt lik dabacanayi kafama dikicem.

Anladım kuzum yakında biter diye düşünüyorum bulantıların.
Ben iyiyim çok şükür 2 haftadır hiç bulantım kalmadı iştahsızlık vardı biraz, o da geçti 1 haftadır falan güzel yiyorum. Allahtan daha kilo almadım hiç. Yeter ki sağlıkla gelsin bebişler her şeye razıyız 🙏
Doktora ne zaman gidiceksin canım
Insallah nisanin ilk haftasi gidicez canm sen nezamn gidiceksin

Kızlar selam ben buay 2. denemem femara ve ovitrelle 18 martta iğnemi oldum 17 ve 18 ilişki oldu doktor 19 20 21 günleride yapın demişti ama yapmadık şimdi 8 gün geçti idrar sonrası peçetede hafif kahvelik leke vardı çok az acaba gebe kalmış olabilirmiyim kasıklarımda agrı var çok üşüyorum bide bugun kızım hastalanmıştı onu doktoro filan götürdüm strestenmidir nedir midem bulanıyor tam gögsümün altı diyaframın o civarlar yoksa umutlandımmı acaba ay kafayı yicem

Back
X