Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cooook tebrik ederim cnm hayırlısı ile kucagina alirsin insallah..bizleri de duanda unutma olur mu..

Bakalım sonraki mutlu haberi kim vericek :)

Hepinize dua edicem cnm Allahin izniyle Rabbim sizede nasip etsin hayirlisiyla

Allah sag salim kucağınıza almak nasip etsin inşallah
Ne kadardır istiyordunuz ve ne zaman hamile kalabildiniz acaba

2 senedir istiyoruz cnm 2.catlatma ignesinde pozitif oldu

Evliyken ve calisirken zor oluyo tatlim cok calsmasanda sinav tarhleri plan yapamiyosn vs. Bende oleydim son yilmdi hatta cocuk dusunmektn uzulmekten pek calsmadn grmstm nese kalmadim:))
4 aydır ben de çalışmıyorum canım evdeyim, özel dersler var yoğun bi şekilde. Evet işte çalışırken zor oluyo her şey. Bakalım şimdilik evdeyim bari vizelere çalışıyım

Bu ay gün bile saymiycam bn kuzum hiç dusunuyorum inşllah olur bn kızımda catlatma ignesinin 2. Ayimda hamileydim

İnşallah bundada oyle olur bende bı hata yaptım erkenden verdim kani hic hic yukselcegi aklima gelmezdi ama demekki 14 gun bekleyin diye bosa demiyolar insallah senden hayirlinhaberleri aliriz

Ay kuzum şimdi okuyorum inanamıyorummmm ❤ çok sevindim canım benim, gözün aydın bize çok dua et nolur. Beta kaç, belirtilerin ne canım

Beta 51.94 cnm adete 4 gun vardi tahmini insallah deger artar.
Ben adede gelir diye düşündüm bütün adet belirtileri mevcut gogus arisi bel agrisi kasikda ara ara batma bugun iste kahverengi bir leke geldi onlardan hariç Allahim sanada nasip etsin cnm hayirli zamanda tez vakitte insallah

Demekki kanda yaniltiyor 12.gun 1.38 14.gun 51.94 sonuç
Sonucunu sana demedim mi 50-60 arası çıkar bu görüntüyle diye :) maşallah canım çok güzel. Zaten beta ilk haftalar iki günde bir 2 ye 3 e 4 e bile katlayabiliyomuş birden. Sonra katlanması azalıyomuş

İnşallah bundada oyle olur bende bı hata yaptım erkenden verdim kani hic hic yukselcegi aklima gelmezdi ama demekki 14 gun bekleyin diye bosa demiyolar insallah senden hayirlinhaberleri aliriz
Amin kuzum amin büyük ihtimal kasım 2 yada 3 'de iğne vurulurum 17 18 kasımdaysa belli olur inşalalh tutar rabbim büyük insallah dualarim kabul olur dün hamile arkadaşım beni rüyasında hamile.olarak görmüş inşalalh allahın izni ile

Sonucunu sana demedim mi 50-60 arası çıkar bu görüntüyle diye :) maşallah canım çok güzel. Zaten beta ilk haftalar iki günde bir 2 ye 3 e 4 e bile katlayabiliyomuş birden. Sonra katlanması azalıyomuş

Hadi bakalim.insallah artar deger vallahi oyle dedigin cikti ssenin kalbin temizmiz kuzum Allahim herkese nasip etsin

Hadi ya bende kendimi bebege sut emzirirken gormustum bu ay bu hayirlara vesile olabilir senin icin

Hayirli aksamlar kizlar. Boyle guzel haberleri okumak bana cok iyi geliyor daha da umuduma sariliyorum. Sizlerinde sirayla haberlerini alicaz bunu cok istiyorum:) yarin icin bana dua edin sizin desteginize ihtiyacim var
Dualrım seninle, yarın ve sonrasında her şey çok güzel olucak

Yeminle.2 gün önce bende rüyamda 2 gece üst üste gördüm bebek emzirmiyorum görüşlerimden süt fiskiroydu ayyy inşalalh rabbim gerçeğe cikarsin

Bende gormustum cnm gogsumden akan sutu erkek bebek görmüştüm ben Allahim hayirlisi olsun sendende alicaz guzel haberi inaniyorum

Ay yoktum buralarda neler olmuş ya heyecanla burayı açtım hemen :) gözün aydın kuzum, bizim de olsun inşallah dua et bol bol. Topiğimizin ilk hamişi ❤

Herkese ayri ayri edicem cnm hepinize Rabbim tes vakitte hayirlisiyla nnasip etsin insallah erken basladik bence devami hizla gelir hamile haberlerinin

Amiiin güzelim amiin inşallah tüm isteyenlere ve bana Allahım nasip etsin artık. Sağlıcakla kucağına al yavrunu. Adete 4 gün varmış daha, ona göre değer çok iyi maşallah. 2 günde bir teat yaptır ama işk günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…