Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Senin yine igne ucuzmus bana doktorun yazdigi 3kutu igne 1530tl.senin kullanacagin igneyide sorucam ayni etku varsa bende ondan alayim
Valla uğurda neler neler...

Isin tuhaf tarafi daha onceden keyif aldigim hicbirsey keyif vermez oldu. Kitap okuma hastasiydim elime surmedim 1 aydir dogru duzgun yani kafa hep orda.
Bende kitaplara bayılıyorum ama kafa almayın a almıyor işte. Iskender pala abum rabum. tavsiye ederim. Hz. ibrahime ilgili.

Valla genc olsam kadin dogumcu olmak isterdim stajıda burda yaptim zaten.
Koptum kız sesli güldüm valla. çok yaşa sen emi.

Kuzum ozelde veriyorum 29 tl valla ama napim merakdan duramadim
kim durabilir ki:) :)

Kiz hani haber nerdesin öldüm burda 100 gram verdim heyecandan ))) Esrasvn

diyet nasıl gidiyor bu arada

Kizlar hamileyim
sağlıkla kucaklayın inşallah.

Kiar bu gün aşılama başlangıcı için doktora gittim karından vurmak için iğneler ve ilaç verdi pazartesi kontrol dedi büyük ihtimalle perşembe de aşılama yaparız dedi rahim filmi cekelim mi dedim 5 ay önce gebelik yaşadın bence gerek yok dedi bana dua edin ne olur hayırla sonuçlansin

Rabbim gönlündekileri versin canım. Hayırlı haberlerle...

Hadi bismillah de hayirlisi olsun canim. Saati saatine uygula igneleri onemli. Cok skmicak pantolnlar giyersn karnin scicak bi sure sora igne yerlernden ve cok eglmessn acir kasilir ins guzel sonuclanir

hayirli olsun canimmm
bunu okuyunca cok sevindim ya cok güzel bunlari okuyabilmek cok heycanlandim ve sevindim senin adina allah saglikla kucagina almayi nasip etsin

Amin canim rabbim sizlerede hayirli bisekilde tez zamanda nasip etsin
Sen bu mucize hikayelerden birini yasadn neguzel saglikla devam etsn ins:) 12. Gndr cikar mtlaka diyorlar ancak guvnmemek lazimms gec dollendi blki biraz. Umut oldn bize de
Evet cnm kesinliklw ben yukselmez diyodum yani ama demekki 14 gun olmadan cikanlarin hepsi bos bunu anladim

Bebegimm cok sevndm ya heyecanla bkliyordum teli elime aldim hadi belli olmstur die oh bee gozun aydin:) kizlar ktlama yapalim topikten hamis cikti

Allahim aratmadan versin hepinize tez vakitte insallah cnm

Superrrrr gidiyor kuzum

Reactions: 10N
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…