- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #2.601
Tamam tatlim inss basarili oluruz:) test gununu bklemek sknti ozaman oyalanmak lazimBen kitap konusunda iyiyimdir, kafama çok iyi geliyo, biraz dağıtıyo beni. Kitaplara devam kızlarrrUmutumut82 Morasigi @17platon17
Oo maşallah sen 3.üniversiteyi okucan kuzum :) bence iyi gelebilir, okumaktan zarar gelmez
Varsa cikar artik zatn heyecanla bkliyorm canm
Tebrik ederim canım rabbim hatırla sonuçlandırsın kucağına da almayı nasip etsin inşallahKizlar hamileyim
Valla uğurda neler neler...Senin yine igne ucuzmus bana doktorun yazdigi 3kutu igne 1530tl.senin kullanacagin igneyide sorucam ayni etku varsa bende ondan alayim
Bende kitaplara bayılıyorum ama kafa almayın a almıyor işte. Iskender pala abum rabum. tavsiye ederim. Hz. ibrahime ilgili.Isin tuhaf tarafi daha onceden keyif aldigim hicbirsey keyif vermez oldu. Kitap okuma hastasiydim elime surmedim 1 aydir dogru duzgun yani kafa hep orda.
Koptum kız sesli güldüm valla. çok yaşa sen emi.Valla genc olsam kadin dogumcu olmak isterdim stajıda burda yaptim zaten.
kim durabilir ki:) :)Kuzum ozelde veriyorum 29 tl valla ama napim merakdan duramadim
sağlıkla kucaklayın inşallah.Kizlar hamileyim
Rabbim gönlündekileri versin canım. Hayırlı haberlerle...Kiar bu gün aşılama başlangıcı için doktora gittim karından vurmak için iğneler ve ilaç verdi pazartesi kontrol dedi büyük ihtimalle perşembe de aşılama yaparız dedi rahim filmi cekelim mi dedim 5 ay önce gebelik yaşadın bence gerek yok dedi bana dua edin ne olur hayırla sonuçlansin
Tebrik ederim canım rabbim hatırla sonuçlandırsın kucağına da almayı nasip etsin inşallah
Canim cok sevindim darisi basimiza ...
Daha onumzde zaman var kuzum ahh inss birgun bizde tstte pozifif gorelim die oluyorum. Yarin operasyona giricem dua edin yumrta toplancakInsallah seninde yakinda güzel haberlerini aliriz canim
Bebegimm cok sevndm ya heyecanla bkliyordum teli elime aldim hadi belli olmstur die oh bee gozun aydin:) kizlar ktlama yapalim topikten hamis ciktiKizlar hamileyim
Hadi bismillah de hayirlisi olsun canim. Saati saatine uygula igneleri onemli. Cok skmicak pantolnlar giyersn karnin scicak bi sure sora igne yerlernden ve cok eglmessn acir kasilirKiar bu gün aşılama başlangıcı için doktora gittim karından vurmak için iğneler ve ilaç verdi pazartesi kontrol dedi büyük ihtimalle perşembe de aşılama yaparız dedi rahim filmi cekelim mi dedim 5 ay önce gebelik yaşadın bence gerek yok dedi bana dua edin ne olur hayırla sonuçlansin
Sen bu mucize hikayelerden birini yasadn neguzel saglikla devam etsn ins:) 12. Gndr cikar mtlaka diyorlar ancak guvnmemek lazimms gec dollendi blki biraz. Umut oldn bize deDemekki kanda yaniltiyor 12.gun 1.38 14.gun 51.94 sonuç
hayirli olsun canimmmKizlar hamileyim
aminnn :)Canim cok sevindim darisi basimiza ...
hayirli olsun canimmm
bunu okuyunca cok sevindim ya cok güzel bunlari okuyabilmek cok heycanlandim ve sevindim senin adina allah saglikla kucagina almayi nasip etsin
Evet cnm kesinliklw ben yukselmez diyodum yani ama demekki 14 gun olmadan cikanlarin hepsi bos bunu anladimSen bu mucize hikayelerden birini yasadn neguzel saglikla devam etsn ins:) 12. Gndr cikar mtlaka diyorlar ancak guvnmemek lazimms gec dollendi blki biraz. Umut oldn bize de
Bebegimm cok sevndm ya heyecanla bkliyordum teli elime aldim hadi belli olmstur die oh bee gozun aydin:) kizlar ktlama yapalim topikten hamis cikti
Superrrrr gidiyor kuzumValla uğurda neler neler...
Bende kitaplara bayılıyorum ama kafa almayın a almıyor işte. Iskender pala abum rabum. tavsiye ederim. Hz. ibrahime ilgili.
Koptum kız sesli güldüm valla. çok yaşa sen emi.
kim durabilir ki:) :)
diyet nasıl gidiyor bu arada
sağlıkla kucaklayın inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?