- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #2.721
Bence var kuzum heleki 9. Gün de çikmisYok mu kan testinden anlayan 5,30 umut var mı ya
Adetinin kacinci gunu. Elbette umut var deger guzel onemli olan 2 gun sonra 2 kati artmasi.Yok mu kan testinden anlayan 5,30 umut var mı ya
İnşallah Rabbim hepimize nasip etsin sağlıkla Cuma artarsa olumlu erken sevinip hayal kırıklığına uğramak istemiyorumAdetinin kacinci gunu. Elbette umut var deger guzel onemli olan 2 gun sonra 2 kati artmasi.
İğnenin kaçıncı günü canım yam olarakKızlar ben kan testim 5,30 çıktı doktor negatif değil dedi daha bir hafta oldu benim böyle durumu olan var mı
Hallederiz bi şekilde kuzum, hem belki biraz aklımızdan çıkar bu konuay benmde vr nasil gecicez bilmiirm hem is. hem ev. hem ders olmuo
şuan yorum yapmak çok zor, iğne etkisi olabilir 8. gün için, cuma yı beklemekten başka çaresi yokYok mu kan testinden anlayan 5,30 umut var mı ya
Yukselebilirde dusebilirde cnm bi sonraki kan testinde belli olurYok mu kan testinden anlayan 5,30 umut var mı ya
Iyi dusun iyi olsun. Bak burada basindan bir suru sey gecen insanlae var aylardir yillardir mucadele eden insanlar.İnşallah Rabbim hepimize nasip etsin sağlıkla Cuma artarsa olumlu erken sevinip hayal kırıklığına uğramak istemiyorum
8. Günüİğnenin kaçıncı günü canım yam olarak
benim 11 gün oldu bugün verdim kan ama sonuçlarım henüz çıkmadı bende bekliyorumYok mu kan testinden anlayan 5,30 umut var mı ya
Hadi inşallah doktorum sınırda negatif sayılmaz dedi Cuma bir daha yap ona göre karar veririz dediBe
benim 11 gün oldu bugün verdim kan ama sonuçlarım henüz çıkmadı bende bekliyorum
Hadi inşallah doktorum sınırda negatif sayılmaz dedi Cuma bir daha yap ona göre karar veririz dedi
Çok sevindim. Süper allah kucağına almayı nasip etsin
Amin inşallahAmin cnm allah sizlerede nasip etsin insallah
ben de vermek istiyorum kan ama hep ertesi gün diyo aradığım yerler sinir oldum bi saate çıkacak sonuca ertesi gün beklenir mi özel yerler bi deBe
benim 11 gün oldu bugün verdim kan ama sonuçlarım henüz çıkmadı bende bekliyorum
Allah yardımcınız olsun canım. Amin canım inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah gönlümüzün muradını alalım tez vakitte. Seninde hakkında hayırlısı olsun canım. İnşallah iyi haberler alırsın kaç yaşındasın buaradaDogudayiz sark gorevinde canim sivasta hic yasamadim bir kac kez gittim ama yigido hep kalbimde
Rabbim tedavinde kolayliklar nasip etsin canim bebeginj al kucagina unut gecmisi insallah.
Bende o asamalara gelmek uzereyim klomen kullandim bu ay igneye gectim olmazsa gelecek ay asilama sonra tup bebek
neden acaba okadar erteliyor ki ben sağlık ocağında yaptırdım çalıştığım içim sonuç alamaya gidemedim arıyacagım artıkben de vermek istiyorum kan ama hep ertesi gün diyo aradığım yerler sinir oldum bi saate çıkacak sonuca ertesi gün beklenir mi özel yerler bi de
Tam muallakta günler canım ya. Değerin birden yükselebilir de düşebilir de. 12-13 günden önce net bi sonuç çıkmaz ki zaten. İnşallah hamilesindir canım8. Günü
sağlık ocağı hep ertesi gün verir ama ara bakalım belki farklıdır bizde ertesi gün maalesefBen s
neden acaba okadar erteliyor ki ben sağlık ocağında yaptırdım çalıştığım içim sonuç alamaya gidemedim arıyacagım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?