- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #2.701
Bu ay kapandı ondan dedim kuzum yeni sayfa yeni başlangıçlar kötü düşünceleri atarız bi kenara sende odaklan hep iyi düşün kuzum peki iğneden ne kdar sonra gelir kanaman dedimi doktor bişey ben genelde adet olmadgm zaman duphaston ile olurum
Inşallah cnm insallahDaha tam atmamissin belli kuzum bol bol su ic ama 15. Güne kadar yapma bnnece dua et bol bol dualarımdsn insallah tutucak bu sefer
Anladım canım sen yinede bi danış istersen dr banada pahalı geldi arkadaşımın kardeşi ecz onlada konuştuk o iğneler okadar tutmaz dedi doz da yanlış anlaşılma olabilirmi acaba 3kutu çok fazla sanki tabi dr daha iyi bilir
çok belirginmiş canım ben 10. günümdeyim silinmiş artık yükliycem ben deKızlar ignenin 9. Gunu neden bu kadar belli hala 2. Çizgi
Ilacın etkisi olduğunu biliyorum ama.daha silik çıkicani düşünmüştüm..2 gün sonra tekrarlarım artık testiBende 9. Gün yaptım belirgin bı şekilde çizgi çıktı ertesi gün tekrar yaptım hiç çizgi çıkmamiştı ilaç etkisiyle ikinci çizgi çıkabiliyormuş burdan kızlarda söylemişti doğru söylemişler sizde tekrar yapım yarın ilacın etkisi vücuttan 10günde ancak çıkıyormuş 11 gün çizgi falan kaybolmustu benim
Insallah cnm hamileyizdir beklemek çok sıkıcıBenimde 8 doktor gene kan testi yaptır dedi sonucu bekliyoruminşallah gebeyizdir
neden kan testi istedi ki 8. gün için?Benimde 8 doktor gene kan testi yaptır dedi sonucu bekliyoruminşallah gebeyizdir
Benide bu kadar belirgin olması şaşırttı..2 gün sonra tekrar yaparım belkide o zamana kadar iyice siliklesmis olucakçok belirginmiş canım ben 10. günümdeyim silinmiş artık yükliycem ben de
kötü düşünme belki de tam tersi iyice koyulaşacakBenide bu kadar belirgin olması şaşırttı..2 gün sonra tekrar yaparım belkide o zamana kadar iyice siliklesmis olucak
Çok net deil resim ama silik cizgi görüyorum inşallah koyulaşır sonraki gunlerde10. gün testim
Insallah hepimiz mutlu haberler alırız bu ay :)kötü düşünme belki de tam tersi iyice koyulaşacakilgili doktormuş kontrollü gidiyor
8.gun mu bu değer çıktı yani..idrar testi yaptin mi hic çok merak ettimKızlar ben kan testim 5,30 çıktı doktor negatif değil dedi daha bir hafta oldu benim böyle durumu olan var mı
ay benmde vr nasil gecicez bilmiirm hem is. hem ev. hem ders olmuoBu yıl ben de 2.üniversiteyi okumaya başladım açıktan, kasımda vizelerim var ama malesef benim de hep kafamda çocuk düşüncesi var...
Evet 8. Gün Yaptım silikti ama iğne etkisi diye tırstım dayanamadım kan test yaptım hem düşük geldi doktor da yaZdım hemen sınır Cuma birdaha yaptır dedi8.gun mu bu değer çıktı yani..idrar testi yaptin mi hic çok merak ettim
Amin canim insallahSenin iğne daha pahalıymış ben 90 tl almıştır gerçi farklı dır belki dediğin gibi mecbur ne derlerlerse yapıyoruz ben başka dr hiç uğraşmadan direk tüp bebek yaptır dedi ama bütçe malesef okadar pahalı kı tabiki eğer son çareyse onuda yaptırcaz ama diğer aşamalardan başlamak istedim her ay bir bütçe ayırmak lazım mış onu anladım ama allah kimsenin emeğine boş çıkarmasın inş hayırlı ile hepimiz evlat sahibi oluruz
Dogudayiz sark gorevinde canim sivasta hic yasamadim bir kac kez gittim ama yigido hep kalbimdeMaşallah sana başka ne diyimki. Bilinçli olmak böyle bişey işte. Hayat kısa boşa vakit geçirmektense herşeyi başta yaptırıp emin olmak lazım ki ona göre yoluna bakasın bak benim 1 yılım gitti hadi klomen hadi çatlatma iğnesi yok olmadı şunu kullan bunu kullan geçti gitti zaman. 15 gün sonra nasip kısmet olursa tüp bebek sürecim başlıyor Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah dua isterim sizlerden bol bol. Sivasta mı yaşıyorsun peki ben sivastayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?