- 3 Mayıs 2019
- 482
- 377
- 18
- 34
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #27.701
Baya koyu çıkmış bence beta baktır sen
İşte iğnenin etkisiyle beta da sanki hamilelik var gibi çıkar. Ama bu yaptığım gebelik değil ki ovü testi bugün 10. Günündeyim 12. Gün hcg testi yapcam evde inşallah onda böyle çıkarsa o zaman veririm kanBen iki gün önce kontrolüm vardı. Bata baktırdım 25 çıkmıltı yanı 6. Gün
Acele etme inşallah yükselir daha önce de hamile kalmışsın zaten ki kimyasaldan sonra hemen hamile kalan çok insan var Allah büyüktür inşallah yükselirAcaba yükselir mi yaaa benim
İnşallahNe bilim ya 2 ay önce biraz karışık o da malesef kürtaj oldum kimyasal yüzünden inş tutar bu ay
evet aynen bende hala cok üzülüyorum. kimyasal oldugundan süpheleniyordum ben zaten cünkü ikinci cizgi koyulasmadi testlerdeBende kımyasal gebelıgınde cok aglamısdım aklıma gelınce hala gozlerımden yaslar akıyor hamıleyım dıye sevınıp sonra hayallerımız bırden suya dusuyor tekrar hamıle kalırsam keseyı gormeden ve kalbını duymadan asla sevınmıcem hamıleyım dıye hamıle kaldıgımı ogrenmemle benım duygusallıgım baslamısdı zaten ogrendıgımde sevıncden aksama kadar agladım sonra ıkı gun sonra kımyasal oldugunu ogrendım zaten ıkı gun yıne hep agladım ınsan cok duygusal oluyor sımdıde hala o duygusallığı atamadım dızılerde gordugum sacma seylere bıle aglar oldum
cok zor ama üzmemeye calis kendini canim. cok sükür bak yumurtalarin gelismis kendiliginden bir sorun yok. allah nasip ettiyse vermistir insallah. test yaptinmi ?kızlar bende klomen kullanıyorum bu ay 3.kullanısımdı 4 yumurtam gelişti 22-24mm kadar büyüdü gelişti doktor kendiliğinden catlasın cogul gebelik olur diye iğnede vermedi adetime 3 gün var ama sanmıyorum bu ayda tutmadı oofff icim sıkılıyo daralıyorum
3 gun kaldı henuz test yapmadım yapasım gelmiyor icimden acıkcasıcok zor ama üzmemeye calis kendini canim. cok sükür bak yumurtalarin gelismis kendiliginden bir sorun yok. allah nasip ettiyse vermistir insallah. test yaptinmi ?
insallah güzel haber alirsin canim bizde seviniriz burada3 gun kaldı henuz test yapmadım yapasım gelmiyor icimden acıkcası
canim igne etkisi olma ihtimali cok yüksek. ama daha kesin birsey yok 2 gün sonra tekrar yapip karsilastirArkadaşlar günaydın bugün iğnenin 11. Günü dayanamadım test yaptım çok çok silik bir çizgi var sanki hala iğnenin etkisidir dimi bu da
insallah adet olmazsin canim az kalmis seninde..günüm geçerse yaparım ama tabii
Perşembe sabahı tekrar yapıcam bakalım inşallah bu sefer olmuşturcanim igne etkisi olma ihtimali cok yüksek. ama daha kesin birsey yok 2 gün sonra tekrar yapip karsilastir
insallahPerşembe sabahı tekrar yapıcam bakalım inşallah bu sefer olmuştur
Değişti canımkizlar buranin rengi sizdede degistimi yoksa bendemi bozuldu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?