- 16 Ekim 2018
- 3.463
- 2.063
- 63
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #27.721
sagol canim bir an korktum sitemi bozuldu yoksa gözlerimmi bozuldu diye :)))Değişti canım
Yaaa o kadar sürüyor mu yine hasta olmak. Biz biraz kendimiz de bozduk düşüne düşüne, ee ilaçlar zaten malum kilo stres. Yine güzel kilo vermişsin canım. İnşallah daha da iyi olur toparlarsın, sonra zaten kendiliğinden olur inanıyorum ben.
insallah canım2 gnum kaldı adetime bekliyorum bakalımm en zor süreçte bu beklemekmişinsallah adet olmazsin canim az kalmis seninde..
canım hastane olarak istanbul ve yakınlarındaysan kesinlikle echomara git şişlide bir numara ve hiç hissetmiyosun bile önerebilirim bende 15 gün oldu olalıBakalım bu ay kullanıcam şimdi film için hastane araştırıyorum onu yaptırıyım da bi kurtuliyim kafamdaki sorulardan
Merhaba oldum çok şükür iğneden 5 gün sonra 76. Günüm de. Femara başladı doktor, tatile gideceğim için 4. Günde içmeye başlattı. Bugün 12. Günüm işte yumurta kontrolüm vardı. 13 mm olmuş en büyüğü perşembe tekrar çağırdı. İnşallah büyür. Sen nasılsın, keyifler yerinde miMrb. Canim regli oldunmu nasilsin
Merhaba oldum çok şükür iğneden 5 gün sonra 76. Günüm de. Femara başladı doktor, tatile gideceğim için 4. Günde içmeye başlattı. Bugün 12. Günüm işte yumurta kontrolüm vardı. 13 mm olmuş en büyüğü perşembe tekrar çağırdı. İnşallah büyür. Sen nasılsın, keyifler yerinde mi
Doğudayım canım pek alternatifim yok, anesteli yaptırcam zaten, tam teşekküllü bir özelde yaptırcam üç güne bakalım inş iyi çıkar senin nasıl sonuçlarcanım hastane olarak istanbul ve yakınlarındaysan kesinlikle echomara git şişlide bir numara ve hiç hissetmiyosun bile önerebilirim bende 15 gün oldu olalı
evet ilk günler en zoru son günlerde insan test yapmaya korkuyor. insallah bu defa gercek cift cizgiyi görürsün caniminsallah canım2 gnum kaldı adetime bekliyorum bakalımm en zor süreçte bu beklemekmiş
Klomen benim bütün düzeni bozdu gibi hissediyorum, resmen alt üst etti. İçerken de inanılmaz şişkinlik, ağrı hassasiyet yaşıyordum. Femara da yaşamadım o durumları. Onu da sorabilirsin doktorunaKuzum ben bu ay 3 4 gün ovulasyon testi yaptim.pik olunca doktora gittim igne versindiye.doktor yumurtan yok kist var regliyle gider dedi.bizimde zaten bu ay tek iliski oldu.regli olunca klomene baslicam.
Hala olmadım ama testte yapmak istemiyorumSlm kimler hamile kızlar
Ne zaman alcanHala olmadım ama testte yapmak istemiyorum
Ben 3 ay klomen kullandım. Birinci ay 1 yumurtam, ikinci ay 2 yumurtam, üçüncü ay 4 yumurtam büyüdü, çatlatma iğnesi vurulup sonrasında duphaston kullanıyordum. Tutunmasını kolaylaştırıyormuş. Fakat gebe kalmadım. hsg çekildim bu ay ve tüplerim açıkmış. 3 ay dinlenme verdi doktor. şimdi süt maydanoz buharı diye bir bitkisel tedavi var bunu kullanıp hamile kalan çok kişi keşfettim. Uygulayacağım. Umarım hepimiz hamiş kalırız.Ne zaman alcan
22sinde olmam gerekiyordu ama beklemedeyim test almayı düşünmüyorum baktım olmazsam kan veririm ama biraz daha beklicemNe zaman alcan
İnşallah canım en kısa zaman da hamile kalırsınBen 3 ay klomen kullandım. Birinci ay 1 yumurtam, ikinci ay 2 yumurtam, üçüncü ay 4 yumurtam büyüdü, çatlatma iğnesi vurulup sonrasında duphaston kullanıyordum. Tutunmasını kolaylaştırıyormuş. Fakat gebe kalmadım. hsg çekildim bu ay ve tüplerim açıkmış. 3 ay dinlenme verdi doktor. şimdi süt maydanoz buharı diye bir bitkisel tedavi var bunu kullanıp hamile kalan çok kişi keşfettim. Uygulayacağım. Umarım hepimiz hamiş kalırız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?