- 13 Kasım 2018
- 1.378
- 729
- 73
- 31
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #27.761
12 haftalıgım birazdan hastaneye gitcem inşallah durumu iyidir bebişiminsen nasilsin nasil gidiyor ? :) hamilelik takvimini eklememissin takip edemiyoruz sende haftalari❤
Evet bakıldı sprem sayısı olması gerekenin 2,5 katı, ileri hareketliliği vs herşeyi çok iyi fakat kısmet olmadı henüz bir bebek sahibi olmak. Doktorumuz stresin yumurtlamanın olmamasına bile sebep olabileceğini söyledi. Bakalım.. Şimdi 3 ay dinleneceğiz. Gerekirse aşılamaya başlayacağız. Eşim mümessil olduğu için bir bilgi öğredim. Tüp bebek tedavisinden önce kullanılması gereken (yaklaşık 3 ay) bazı takviye ilaçlar varmış. IMPRYL bu ilacın ismi. Birçok vitamin içeren bu ilaç vücudumuzda eksilen depoların dolmasını sağlıyormuş. Biz yaklaşık 10 gündür içiyoruz bu ilacı. Şimdi maydanoz süt buharına oturmuyorum ki farkedemediğim bir gebelik durumu varsa düşük olmasın. Ama adet olursam ki zaten pazartesi olmam gerekiyor hemen adet bitiminde yapacağım. Sen de yap birlikte deneyimlerimizi paylaşalım canımmerhaba aynı durumdayız benimde klomenimde 3.ay 4 yumurtam olustu ama adet oldum tutmadı doktora gidiceğim bakalm ne diyecek esinizede bakıldımı
bende soğan kürünü denemiştim bu ay 4 yumurtam gelişti 22-24 mm e kadar büyüdü ama sonucc gene husran umidim yokya hic bseyde deneyesm yok canım yoruldum ben bu süreçte blmiyorum pes etmiyorumm tedavime devam edicem ama kendmi tukenmiş hissediyorum planlı gebelik yasayanları gorunce snirlerim bozuluyo biz aylarca ugrasıyoruz olmuyorEvet bakıldı sprem sayısı olması gerekenin 2,5 katı, ileri hareketliliği vs herşeyi çok iyi fakat kısmet olmadı henüz bir bebek sahibi olmak. Doktorumuz stresin yumurtlamanın olmamasına bile sebep olabileceğini söyledi. Bakalım.. Şimdi 3 ay dinleneceğiz. Gerekirse aşılamaya başlayacağız. Eşim mümessil olduğu için bir bilgi öğredim. Tüp bebek tedavisinden önce kullanılması gereken (yaklaşık 3 ay) bazı takviye ilaçlar varmış. IMPRYL bu ilacın ismi. Birçok vitamin içeren bu ilaç vücudumuzda eksilen depoların dolmasını sağlıyormuş. Biz yaklaşık 10 gündür içiyoruz bu ilacı. Şimdi maydanoz süt buharına oturmuyorum ki farkedemediğim bir gebelik durumu varsa düşük olmasın. Ama adet olursam ki zaten pazartesi olmam gerekiyor hemen adet bitiminde yapacağım. Sen de yap birlikte deneyimlerimizi paylaşalım canım
Bu konuda bende çok üzülüyorum öfkeleniyorumda kendi çocuklarını öldürüyorlar.ama herkes başka türlü sınanıyor Rabbim daha iyi bilir bizler böyle onlar da öyle sınanıyor biz olsun diye çabalıyoruz bu çok daha değerli bence ama süpriz bebekleri de öldürmemeleri gerekiyor büyük vebal.ileride çok başarılı biri olacaktır belki bilemeyiz ama işte herkeste bu bilinç yok maalesefhastaneye dr a gittigimde kürtaj olan ne kadar cok insan var cok üzülüyorum onlari görünce. zorunlu kürtaj farkli birsey ama sirf cocuk istemedikleri icin aldiranlara cok üzülüyorum biz neler cekiyoruz burda yillarca bekliyoruz olmuyor onlar allahin verdigi cani yok ediyorlar
12 haftalıktın sanırım bu haftalarda erkek cocuğu daha hareketli oluyor çabuk canlanıyor demişti oğlumda doktorumuz belki seninki de erkektirKızlar daha yeni hastaneden geldim bebiş iyiydi çok hareketli dedi doktor ama cinsiyetini demedi biz beş aya kadar söylemiyoruz dedi
12 haftalıktın sanırım bu haftalarda erkek cocuğu daha hareketli oluyor çabuk canlanıyor demişti oğlumda doktorumuz belki seninki de erkektir
amin canim insallah nasibimde varsa gelsin artik allahin izniyleİnşallah senin de en kısa zaman da bir çocuğun olur
masallah. zor kismini atlatmissin canim. insallah saglikla tamamlanir12 haftalıgım birazdan hastaneye gitcem inşallah durumu iyidir bebişimin
evet canim dogru diyorsun. herseyin hayirlisi olsun hakkimizdaBu konuda bende çok üzülüyorum öfkeleniyorumda kendi çocuklarını öldürüyorlar.ama herkes başka türlü sınanıyor Rabbim daha iyi bilir bizler böyle onlar da öyle sınanıyor biz olsun diye çabalıyoruz bu çok daha değerli bence ama süpriz bebekleri de öldürmemeleri gerekiyor büyük vebal.ileride çok başarılı biri olacaktır belki bilemeyiz ama işte herkeste bu bilinç yok maalesef
masallah canim hareketli olmasi güzel. erkekler daha erken ve daha hateketli oluyor galiba :) nasil bekleyeceksin simdi :)) ben olsam baska doktora gidip ögrenirdim o kadar bekledik birde bunun icin bekleyemezdim galibaKızlar daha yeni hastaneden geldim bebiş iyiydi çok hareketli dedi doktor ama cinsiyetini demedi biz beş aya kadar söylemiyoruz dedi
Planlı gebelikte şansı yaver gidenler adına da sevin,boşver, kendin için içini ferah ve temiz tut. aklını oyala. eşinle onu sevdiğin için karı koca ol. görev olarak düşünme . bolca dua et. tedavini aksatma. Emin ol ki hepimiz anne olacağız Allah'ın izniyle sadece ne zaman olacağımızı bilmiyoruz. Bunu düşün ve içini rahatlatbende soğan kürünü denemiştim bu ay 4 yumurtam gelişti 22-24 mm e kadar büyüdü ama sonucc gene husran umidim yokya hic bseyde deneyesm yok canım yoruldum ben bu süreçte blmiyorum pes etmiyorumm tedavime devam edicem ama kendmi tukenmiş hissediyorum planlı gebelik yasayanları gorunce snirlerim bozuluyo biz aylarca ugrasıyoruz olmuyor
Bir ay sonra gidince ögrencrm be de çok merak ediyorummasallah canim hareketli olmasi güzel. erkekler daha erken ve daha hateketli oluyor galiba :) nasil bekleyeceksin simdi :)) ben olsam baska doktora gidip ögrenirdim o kadar bekledik birde bunun icin bekleyemezdim galiba
tamam canim bizede haber verBir ay sonra gidince ögrencrm be de çok merak ediyorum
İnşalah canım yaparsın tutartamam canim bizede haber verinsallah o zaman bende insallah catlatma ignesini yaparim birdahaki ay 23 agustos civari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?