- 16 Ekim 2018
- 3.463
- 2.063
- 63
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #27.821
canim olacak oldumu 1 tane yumurta yeter. cok dua ediyorum ya insallah simdi bekleyenlerden güzel haberler gelsin allahimİnş canım benimde aslında pek umudum yok çünkü sadece 1 yumurtam vardı gelişen inş tutunmuştur ☹
pek umutlandirmak istemiyorum üzülmemen icin ama cok kiside hamileliklerinin 16-18. haftasina kadar bile gebelik testlerinde cikmayanlar var. en garantisi kan testi yasa biraz daha bekle adet olmazsan kontrole gidersin canim. üzüldüm cok. her defasinda sanki kendim yasiyormusum gibi oluyor allah sabir versin yardimcimiz olsunİğnenin 14. Günü ve yine negatif bir ayı daha çöpe attım
canim sonradanda cikabiliyor cizgi kuruyunca. birde kan ver istersen 2 gün sonra. daha erken olabilir.
Canım çok sağol desteğin için ama yok kuruyunca da bişey çıkmadı ben umutlanmak istemiyorum oldum gibi düşünüyorum şuan hatta bugün yarın gelir kırmızılar iğneyle çatladığı için daha da erken olucam büyük ihtimallepek umutlandirmak istemiyorum üzülmemen icin ama cok kiside hamileliklerinin 16-18. haftasina kadar bile gebelik testlerinde cikmayanlar var. en garantisi kan testi yasa biraz daha bekle adet olmazsan kontrole gidersin canim. üzüldüm cok. her defasinda sanki kendim yasiyormusum gibi oluyor allah sabir versin yardimcimiz olsun
Amin canım inş allah razı olsun çok umutlanıyorum bazen bazense karamsar düşünüyorum Pazar gününü iple çekiyorum hele ki düşük yaptıktan sonra o kadar çok istiyorum ki anne olmayı yarım kalmış gibiyimcanim olacak oldumu 1 tane yumurta yeter. cok dua ediyorum ya insallah simdi bekleyenlerden güzel haberler gelsin allahim
Canım çok sağol desteğin için ama yok kuruyunca da bişey çıkmadı ben umutlanmak istemiyorum oldum gibi düşünüyorum şuan hatta bugün yarın gelir kırmızılar iğneyle çatladığı için daha da erken olucam büyük ihtimalle
insallah allah tamamlar seni canimAmin canım inş allah razı olsun çok umutlanıyorum bazen bazense karamsar düşünüyorum Pazar gününü iple çekiyorum hele ki düşük yaptıktan sonra o kadar çok istiyorum ki anne olmayı yarım kalmış gibiyim
a.slm hayirli olsun canimSelam bende Salı günü çatlatma iğnesi oldum öncesinde de klomen kullandım bakalım bat 7 Ağustos her şeyin hayırlısı olsun
canim üzüldüm. kist olusabilir bu yüksek bir olasilik. bendede oldu malesef bu forumdakilerin cogunda olmustur. ilaclarin etkisi galiba. dogum kontrol hapini kullan bence kist daha cabuk gidiyor. bende kullanmak istemedim ama bu defa daha cok uzayacakti kendiliginden gitmesi daha uzun sürüyor.kızlar bugun doktora gittim moralim snirlerim cok bozuldu klomen vermişti bana 3.kez onuda kullanınca 6cm lik kist oluşmuş dogum kontrol hapı verdi 1 ay sonra tekrar cagırdı ama gitmiycem doktor değiştiricem bide şimdi bnunla ugras temzdi bende kist falan yoktu ne yapıcam ben yaa
a.slm hayirli olsun canim
Merhaba, uzun zamandir forumu takip ediyorum ama ilk kez mesaj yaziyorum. Bu ay klomen kullandim doktor yumurta cok buyumus catlamaz kist olur 2 ayda da kist gider demisti. Yine de catlatma ignesi verdi. Ignenin 10 11 12.gun ovulasyon testlerinin fotografi var ama ekleyemiyorum. 10.gun silikti 11 12 gun 10 gunden daha koyu cikti. Yine de ilk cizgi kadar koyu degil. Sizce olumlu sonuclanir mi :)
kullanıyorum canım bugun hemen başladık insallah gider ya moralim bozuldu cokcanim üzüldüm. kist olusabilir bu yüksek bir olasilik. bendede oldu malesef bu forumdakilerin cogunda olmustur. ilaclarin etkisi galiba. dogum kontrol hapini kullan bence kist daha cabuk gidiyor. bende kullanmak istemedim ama bu defa daha cok uzayacakti kendiliginden gitmesi daha uzun sürüyor.
Kaç yumurtan gelişmişti kaç mm di inş sağlıklı gebelik olur herhangi bir belirtin var mı bu Araf’a değerin gayet ii çıkmış benceBugun 14.gundu normal gebelik testinde ikinci cizgi silik cikti acilde test yaptirdim beta hcg 121 cikti. Daha once kimsayal olmuştu umarim bu kez deger saglikli artar.
Canım üzme kendini klomen kullananlarda bir risk zaten bu ay belli kafanı dinlersin allah büyük yardımcımız olsunkullanıyorum canım bugun hemen başladık insallah gider ya moralim bozuldu cok
canim igneden sonra 35-39. saat arasi benimde cok fazla agri olmustu yumurta catlamisti o zaman. ondan sonra gecti 4-5 saat falan sürmüstü. belki seninde yumurta catliyordurAmin çok sağol canım . Yalnız inanılmaz bir kasık ağrım var normal mi bilemedim ilk defa kullandım iğneyi doktora da yazmak istemedim .
gözüm aydin canim deger iyi görünüyor allahim saglikla gebeligini tamamlamayi nasip etsin birdaha aci göstermesin sana insallah. heycanlandim bende :)) 2 gün arayla test yaptir insallah katlanarak artarBugun 14.gundu normal gebelik testinde ikinci cizgi silik cikti acilde test yaptirdim beta hcg 121 cikti. Daha once kimsayal olmuştu umarim bu kez deger saglikli artar.
bozma moralini canim gidecek insallah kist hapla cok cabuk gidiyor.kullanıyorum canım bugun hemen başladık insallah gider ya moralim bozuldu cok
cogu kullanan yasıyomus evet insallah canım amiin bi ay dinlenicemCanım üzme kendini klomen kullananlarda bir risk zaten bu ay belli kafanı dinlersin allah büyük yardımcımız olsun
amin canım insallah insanın elinde değil işte bir ay vakit kaybım olacak her şerde bi hayır vardır diyorum ne diyeymbozma moralini canim gidecek insallah kist hapla cok cabuk gidiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?