- 3 Mayıs 2019
- 482
- 377
- 18
- 34
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #27.841
Aynn insan düşünmekten bile yıpranıyor bende geçtiğimiz iki ay kürtajdan dolayı korunuyordum onay o kadar rahattım ki biliyorum olmayacak umut ermek uok sitres yok bazen gerekiyor gerçekten inş bir daha ki ay güzel haber olurcogu kullanan yasıyomus evet insallah canım amiin bi ay dinlenicem
olsun canim evet vardir bir hayir. yinede esin herzaman yaninda ve herzaman deneyebilirsiniz sanslisinamin canım insallah insanın elinde değil işte bir ay vakit kaybım olacak her şerde bi hayır vardır diyorum ne diyeym
Kaç yumurtan gelişmişti kaç mm di inş sağlıklı gebelik olur herhangi bir belirtin var mı bu Araf’a değerin gayet ii çıkmış bence
gözüm aydin canim deger iyi görünüyor allahim saglikla gebeligini tamamlamayi nasip etsin birdaha aci göstermesin sana insallah. heycanlandim bende :)) 2 gün arayla test yaptir insallah katlanarak artar
Gözün udin canım sağlıcakla gelsin bize de dua etDoktor iki yumurtayı ölçtü cok büyümüşler catlamaz demisti sanirim 30a yakindilar. Iki gundur midem yaniyor ve her an regl olcakmisim gibi agrim var
agrilar yerlesmesine isarettir insallah iyidir. ben kimyasal gecirdigimde öyle agri olmamisti demekki tam yerlesememis sonrasinda bir defa 40 dakika agri oldu gecti o zaman kaybettim bebegimi. seninki yetlesiyor insallahInsallah artar cok tesekkur ederim ctesi yine gidicem :) cok kasik agrim var korkutuyor.
canim demek catlamislar cok sükür. insallah bebeginde saglikla gelirDoktor iki yumurtayı ölçtü cok büyümüşler catlamaz demisti sanirim 30a yakindilar. Iki gundur midem yaniyor ve her an regl olcakmisim gibi agrim var
Evet catlamislar bence de. Benim kimyasal oldugunda beta hcg yaptirmadan kahverengi kanama olmustu. Bu kez olmadi. Bakalim hayırlısı. :)canim demek catlamislar cok sükür. insallah bebeginde saglikla gelir
olmasin insallah canim herseyi saglikli olsun insallah seninle kalsinEvet catlamislar bence de. Benim kimyasal oldugunda beta hcg yaptirmadan kahverengi kanama olmustu. Bu kez olmadi. Bakalim hayırlısı. :)
1. 18Daha önce çatlatma iğnesi olan arkadaşlar gebelik oluşmadığı durumda kaç gün sonra adet oldunuz ?
Hadi ya ben 14. Gün olunur diye düşünmüştüm1. 18
2. 21 (kimyasal)
3. 19
Canım senin gebelik yok mu valla benimdr duyduğum genellikle 14 gün sonra olunuyormuşDaha önce çatlatma iğnesi olan arkadaşlar gebelik oluşmadığı durumda kaç gün sonra adet oldunuz ?
İğnenin 16. Günündeyim henüz adet olmadım ama 2 gün önce yaptığım test negatiftiCanım senin gebelik yok mu valla benimdr duyduğum genellikle 14 gün sonra olunuyormuş
Kan verseydin keşke bende bekliyorum daha inş vardırİğnenin 16. Günündeyim henüz adet olmadım ama 2 gün önce yaptığım test negatiftive adet belirtilerini yaşıyorum şuan göğüs ağrısı dışında nedense zerre göğüs ağrım yok
Pazartesine kadar olmazsa veririm büyük ihtimalle canımKan verseydin keşke bende bekliyorum daha inş vardır
İdrar da negatif çıktı ya pek umudum yok açıkçasıKan verseydin keşke bende bekliyorum daha inş vardır
Beta 20 olmadan çıkmıyor diye biliyorum idrardaİdrar da negatif çıktı ya pek umudum yok açıkçası
Merhaba sizle ayni durumdayim bugun 18. Gun benim adetim 4 gun gecikti 2 gun once test yaptim negatif cikti. Sizede doktorunuz progestan verdimi ozel bolgeden kullanmak icin ben onu kullaniyorum adetim ondanmi gecikiyorki diye merak ettim.İğnenin 16. Günündeyim henüz adet olmadım ama 2 gün önce yaptığım test negatiftive adet belirtilerini yaşıyorum şuan göğüs ağrısı dışında nedense zerre göğüs ağrım yok
Canım ne bileyim biraz daha bekliyim ya adet olacakmışım gibi geliyoBeta 20 olmadan çıkmıyor diye biliyorum idrarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?