- 18 Haziran 2019
- 1.304
- 1.733
- 63
- 38
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #27.981
ben de oyle olur sandım ama degısmedı ben 26-27gunde bır oluyorum 26.günde oldum yinetamam canim kusura bakma anlamamistim :) bende artik igneden sonra 18. gün falan adet olmayi bekliyorum 14 diyorlar ama erken bence bende gec oluyor hep.
ben 2 defa klomen 1 defada femara kullandim bu defa yine klomen kullanacagimEvet canım insallah çifte bayram olur bana ve isteyen herkese 2 senedir bekliyorum gerçekten cok zor süreçler bunlarsen ilaç olarak ne kullanıyorsun canım
iyi o zaman insallah öyle düzenli kalir herzaman. benim döngü belli degil ama uzun oluyor genelde o yüzdende igneden sonra daha uzun galibaben de oyle olur sandım ama degısmedı ben 26-27gunde bır oluyorum 26.günde oldum yine
Anladım canım bide bunlar kist yapıyomus iğne yapılınca da kist olur muben 2 defa klomen 1 defada femara kullandim bu defa yine klomen kullanacagim
bilmiyorum canim bende kist yapmadi en sonda sadece cörekotu kürü kullandim o yüzden kist oldu yoksa cok sükür kist olmamistiAnladım canım bide bunlar kist yapıyomus iğne yapılınca da kist olur mu
Anladım canım benimde bugün iğnenin etkisinden olsa gerek göğüslerim şişti biraz ve hassaslaştı cok duygusalım bide insallah Rabbim bizede nasip ederbilmiyorum canim bende kist yapmadi en sonda sadece cörekotu kürü kullandim o yüzden kist oldu yoksa cok sükür kist olmamisti
amin canim insallah insallahAnladım canım benimde bugün iğnenin etkisinden olsa gerek göğüslerim şişti biraz ve hassaslaştı cok duygusalım bide insallah Rabbim bizede nasip eder
kacıncı denemendı canım ??uzulme bende gece ay klomen ve catlatma ıgnesı oldum tutmadı genelde 2ve 3te şans daha yuksek dıyolarKızlar benim umutlarım bitti adet oldum malesef iğnenin 18. Gününde
Hiç gerçekleşmeyecek gibi geliyo hayal gibi geliyo hamilelikkacıncı denemendı canım ??uzulme bende gece ay klomen ve catlatma ıgnesı oldum tutmadı genelde 2ve 3te şans daha yuksek dıyolar
catlatma ıgnesıylemı 6??normal denemenızmı 6 ??Hiç gerçekleşmeyecek gibi geliyo hayal gibi geliyo hamilelik6. Aydı malesef olmadı
Normal canım çatlatma klomen ilkti daha ama kendi haline bırakıcam galiba klomen falan istemiyorum dahacatlatma ıgnesıylemı 6??normal denemenızmı 6 ??
ama pes etmek ıcın erken bız kasım’dan beri deniyoruz ve benım şuan 2.klomen catlatma ıgnem 6ay olmus daha bır dur bakalım eşinin degerlerıne baktırdınızmı onda sorun varmı??yoksa rahat kalırsın eger senı takıp eden bie doktor varsa haber ver regl oldum dıye bakalım ne dıyecek??belkı ılacsız bıkac ay denetır sizi benim doktorum arkadasıma oyle yaptı klomen ve catlatma ıgnesı verdı tutması doktor 3ay kendılıgıne bırakalım dedı ılıskı tarıhlerını verdı adet olma gunune gore 3.ayda tuttu gercekten sımdı 4aylık hamıle.Bana da verdı gecen ay tutmadı ama bana bu ay tekrar verdı doktoruna haber ver enıyısını o bilir üzülme vaktı vardır olur ınsallahNormal canım çatlatma klomen ilkti daha ama kendi haline bırakıcam galiba klomen falan istemiyorum daha
Yok pes etmiyorum tabiki ama zaten klomeni ben şansım artsın diye kullanmıştım yumurtam oluşuyor da çatlıyo da o yüzden kullanmak istemiyorum psikolojimi etkiliyorum yok yereama pes etmek ıcın erken bız kasım’dan beri deniyoruz ve benım şuan 2.klomen catlatma ıgnem 6ay olmus daha bır dur bakalım eşinin degerlerıne baktırdınızmı onda sorun varmı??yoksa rahat kalırsın eger senı takıp eden bie doktor varsa haber ver regl oldum dıye bakalım ne dıyecek??belkı ılacsız bıkac ay denetır sizi benim doktorum arkadasıma oyle yaptı klomen ve catlatma ıgnesı verdı tutması doktor 3ay kendılıgıne bırakalım dedı ılıskı tarıhlerını verdı adet olma gunune gore 3.ayda tuttu gercekten sımdı 4aylık hamıle.Bana da verdı gecen ay tutmadı ama bana bu ay tekrar verdı doktoruna haber ver enıyısını o bilir üzülme vaktı vardır olur ınsallah
üzüldüm canimKızlar benim umutlarım bitti adet oldum malesef iğnenin 18. Gününde
ya bısey soracam ben carsamba oldum ıgneyı sabah 10 da 12.gun bırı 21mmdo dıger 17mm yarın ıgneyı olalı 1hafta olacak ne şişliğim gectı ne kasık agrım bıde baktım yumurta akı gıbı hafıf akıntı pembemsı leke yeni yumurtluyor olabılırmıyım doktorun verdıgı gunlerde pazar bıtıyodu carsamba cuma ve pazar vardı acaba bugunu de degerlendırsekmıkıüzüldüm canimhayirlisi olsun
Belki tutmuştur canım yerleşme kanaması yaşamış olabilirsin12.gün biri 21mm dıgerı 17mmdi iğneyi 13.gün sabah 10da oldum yarın 1hafta olacak ıgne olalı buzamana kadar çatlaması lazımdı dımı
ama bukadar erken olmaz sanmıyorum rahıme yerlesmesı olmazkı 10gunu buluyomusBelki tutmuştur canım yerleşme kanaması yaşamış olabilirsin
Eğer döllenme gerçekleştiyse 5 günde yerleşiyor canım rahmeama bukadar erken olmaz sanmıyorum rahıme yerlesmesı olmazkı 10gunu buluyomus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?