Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sagol canımmm evet hap 850 mg sabah akşam tok karnına aldım sürekli kullanıyorum canım

İnsallah tutmuştur ya Cumartesi vuruldum arefe günü test günüm yani 14. Gün
Insallah canım bende beklemedeyim persembe gunu vurundum dr banada glifor estrofem klomen verdi oncesinde bir yumurta olustu 21mm bakalım ins olur bu ay

canim kusura bakma gec girdim. igneyi yaptiktan sonra catlayacaksa en gec 52 saat sonra catlar o da en gec ama. normalde 36. saat civari catliyor. ben 3 defa igne oldum sadece 1 tanesinde hissettim catladigini. sende bence persembe gece falan catlamistir o da olmadiysa bile en gec cuma catlamistir yumurta catladiktan sonra en fazla 24 saat yasayabiliyor genellikle 12-18 saat arasi döllenenebiliyor catladiktan sonra. yumurta catladiginda spermler orada hazir olmali cünkü spermlerinde kendimerini döllemeye hazirlamasi vakit aliyor. en iyisi yumurta catlamadan yaklasik 24 saat falan önce iliski olmasi. senin icin simdi artik gectir canim. sali catsamba persembe en fazla birde cuma birliktelik olmasi en iyisi bence

Herkese mrb testi igneden ne kadar sonra yaptınız
mrb ben biraz sabirsiz oldugum icin bu en sonkinde igneyi yaptigim günle birlikte hergün test yapmistim :)) ondan öncede bekleyemeyip cok erkenden yapip ara ara tekrarlamistim. sabredebilirsen 13. günden itibaren filan yapmaya basla canim 13.-14.-15. günler yap bence

canim sislik ignenin etkisindendir belki daha. agri da belki yerlesmeden olabilir akinti ve pembemsi kanda yerlesmeden olabilir. insallah bebektendir bu belirtiler

ama bukadar erken olmaz sanmıyorum rahıme yerlesmesı olmazkı 10gunu buluyomus
canim yumurta döllendikten sonra rahime dogru ilerliyor ve yaklasik 4-6 gün arasinda ulasiyor rahime sonrada kendine yerlesmek icin yer ariyor ve yerlesmeye basliyor bunlar kisiye göre degisebilir ama zamanlama tutuyor yumurta persembe gece catladiysa sen pazartesi yazmistin galiba o zaman 4. gün oluyor (yumurta catladiktan sonraki 4. gün ) yani yerlesmeye baslamis olabilir. yerlesmede birkacgün sürüyor tamamen yerlesip kapandiktan sonra yerlesme bitmis oluyor tam hatirlamiyorum ama okuduklarima göre bu yerlesmede 5-6 gün sürebiliyormus yani 4. gün yerlesmeye baslasa 6 gün de sürse 10. gün tamamlanmis oluyor. birde yerlesme ne kadar gec olursa tutunamama riski o kadar yüksek oluyormus erkenden yerlesmesi daha iyi

merhaba kizlar doktordan geldim simdi. cok sükür kist gitmis. dogum kontrol hapi kullanmama ragmen kanama oluyor arada o zaman anlamistim kistin gittigini gider gitmez kanama baslamisti zaten. cok sükür. insallah bayramda tedaviye baslayacagiz tekrar

canım sende başka çocuk varmı??bide kist olusmasın dıyemı klomenden sonra çatlatma ıgnesı kullanıuoruz sadece klomen kullanılırsA kıst olusms ihtımalı varmı??

Sabretmek enzoru sanirım:) 7 gunum bugun kaldi 5:)

canım sende başka çocuk varmı??bide kist olusmasın dıyemı klomenden sonra çatlatma ıgnesı kullanıuoruz sadece klomen kullanılırsA kıst olusms ihtımalı varmı??
yok canim cocugumuz daha. ben catlatma ignesini birliktelik zamanini daha iyi ayarlayabilmek icin kullaniyorum. kendiligindende catlar belki ama kist olabilirde.

Klomen yumurta buyutmek icin estrofem rahim duvarı kalinlasmasi icin gliforda normalde seker hapı ne alaka dedim icimdenbana yazdı arastrdim kullanan cok hamilelik icin
rahim duvarini kalinlastirmak icin ilac oldugunu bilmiyordum. klomen ve catlatma igneside yardimci oluyormus galiba kalinlasmasina. doktor bana vermedi gecenkinde rahim cok ince kalmisti ama dr hicbise yapmadi özel hastane olmasina ragmen acaba özel muayenehaneyemi gitsem birde onumu denesek diyorum o da cok pahali aylik ücret var onun disinda yaptirdigin her tahlil her ultrason icin falan ayri fiyat ayda 1-2 milyari bulur galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…