- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #28.001
Insallah canım bende beklemedeyim persembe gunu vurundum dr banada glifor estrofem klomen verdi oncesinde bir yumurta olustu 21mm bakalım ins olur bu aySagol canımmm evet hap 850 mg sabah akşam tok karnına aldım sürekli kullanıyorum canım
İnsallah tutmuştur ya Cumartesi vuruldum arefe günü test günüm yani 14. Gün
canim kusura bakma gec girdim. igneyi yaptiktan sonra catlayacaksa en gec 52 saat sonra catlar o da en gec ama. normalde 36. saat civari catliyor. ben 3 defa igne oldum sadece 1 tanesinde hissettim catladigini. sende bence persembe gece falan catlamistir o da olmadiysa bile en gec cuma catlamistir yumurta catladiktan sonra en fazla 24 saat yasayabiliyor genellikle 12-18 saat arasi döllenenebiliyor catladiktan sonra. yumurta catladiginda spermler orada hazir olmali cünkü spermlerinde kendimerini döllemeye hazirlamasi vakit aliyor. en iyisi yumurta catlamadan yaklasik 24 saat falan önce iliski olmasi. senin icin simdi artik gectir canim. sali catsamba persembe en fazla birde cuma birliktelik olmasi en iyisi benceya bısey soracam ben carsamba oldum ıgneyı sabah 10 da 12.gun bırı 21mmdo dıger 17mm yarın ıgneyı olalı 1hafta olacak ne şişliğim gectı ne kasık agrım bıde baktım yumurta akı gıbı hafıf akıntı pembemsı leke yeni yumurtluyor olabılırmıyım doktorun verdıgı gunlerde pazar bıtıyodu carsamba cuma ve pazar vardı acaba bugunu de degerlendırsekmıkı
canim bu zamana kalmaz dedigim gibi persembeyi cumaya baglayan gece catlamistir insallah.12.gün biri 21mm dıgerı 17mmdi iğneyi 13.gün sabah 10da oldum yarın 1hafta olacak ıgne olalı buzamana kadar çatlaması lazımdı dımı
mrb ben biraz sabirsiz oldugum icin bu en sonkinde igneyi yaptigim günle birlikte hergün test yapmistim :)) ondan öncede bekleyemeyip cok erkenden yapip ara ara tekrarlamistim. sabredebilirsen 13. günden itibaren filan yapmaya basla canim 13.-14.-15. günler yap benceHerkese mrb testi igneden ne kadar sonra yaptınız
canim sislik ignenin etkisindendir belki daha. agri da belki yerlesmeden olabilir akinti ve pembemsi kanda yerlesmeden olabilir. insallah bebektendir bu belirtilerya bısey soracam ben carsamba oldum ıgneyı sabah 10 da 12.gun bırı 21mmdo dıger 17mm yarın ıgneyı olalı 1hafta olacak ne şişliğim gectı ne kasık agrım bıde baktım yumurta akı gıbı hafıf akıntı pembemsı leke yeni yumurtluyor olabılırmıyım doktorun verdıgı gunlerde pazar bıtıyodu carsamba cuma ve pazar vardı acaba bugunu de degerlendırsekmıkı
canim yumurta döllendikten sonra rahime dogru ilerliyor ve yaklasik 4-6 gün arasinda ulasiyor rahime sonrada kendine yerlesmek icin yer ariyor ve yerlesmeye basliyor bunlar kisiye göre degisebilir ama zamanlama tutuyor yumurta persembe gece catladiysa sen pazartesi yazmistin galiba o zaman 4. gün oluyor (yumurta catladiktan sonraki 4. gün ) yani yerlesmeye baslamis olabilir. yerlesmede birkacgün sürüyor tamamen yerlesip kapandiktan sonra yerlesme bitmis oluyor tam hatirlamiyorum ama okuduklarima göre bu yerlesmede 5-6 gün sürebiliyormus yani 4. gün yerlesmeye baslasa 6 gün de sürse 10. gün tamamlanmis oluyor. birde yerlesme ne kadar gec olursa tutunamama riski o kadar yüksek oluyormus erkenden yerlesmesi daha iyiama bukadar erken olmaz sanmıyorum rahıme yerlesmesı olmazkı 10gunu buluyomus
bende öyle olmustu galiba cünkü 6. günden itibaren koku hassasiyetini filan farketmeye baslamistim. en cok bu 5-8 gün arasi yerlesiyorEğer döllenme gerçekleştiyse 5 günde yerleşiyor canım rahme
canim bu glifor esteofem klomen 3 tane ayri ilacmi yumurta büyütmek icin ?Insallah canım bende beklemedeyim persembe gunu vurundum dr banada glifor estrofem klomen verdi oncesinde bir yumurta olustu 21mm bakalım ins olur bu ay
canım sende başka çocuk varmı??bide kist olusmasın dıyemı klomenden sonra çatlatma ıgnesı kullanıuoruz sadece klomen kullanılırsA kıst olusms ihtımalı varmı??merhaba kizlar doktordan geldim simdi. cok sükür kist gitmis. dogum kontrol hapi kullanmama ragmen kanama oluyor arada o zaman anlamistim kistin gittigini gider gitmez kanama baslamisti zaten. cok sükür. insallah bayramda tedaviye baslayacagiz tekrar
Sabretmek enzoru sanirım:) 7 gunum bugun kaldi 5:)mrb ben biraz sabirsiz oldugum icin bu en sonkinde igneyi yaptigim günle birlikte hergün test yapmistim :)) ondan öncede bekleyemeyip cok erkenden yapip ara ara tekrarlamistim. sabredebilirsen 13. günden itibaren filan yapmaya basla canim 13.-14.-15. günler yap bence
Klomen yumurta buyutmek icin estrofem rahim duvarı kalinlasmasi icin gliforda normalde seker hapı ne alaka dedim icimdenbana yazdı arastrdim kullanan cok hamilelik icincanim bu glifor esteofem klomen 3 tane ayri ilacmi yumurta büyütmek icin ?
Cok sükür canımmerhaba kizlar doktordan geldim simdi. cok sükür kist gitmis. dogum kontrol hapi kullanmama ragmen kanama oluyor arada o zaman anlamistim kistin gittigini gider gitmez kanama baslamisti zaten. cok sükür. insallah bayramda tedaviye baslayacagiz tekrar
yok canim cocugumuz daha. ben catlatma ignesini birliktelik zamanini daha iyi ayarlayabilmek icin kullaniyorum. kendiligindende catlar belki ama kist olabilirde.canım sende başka çocuk varmı??bide kist olusmasın dıyemı klomenden sonra çatlatma ıgnesı kullanıuoruz sadece klomen kullanılırsA kıst olusms ihtımalı varmı??
evet ilk günler cok zor beklemesi son günlerdede insan bu defa korkuyor test yapmaya. ben buraya giriyorum burada oyalaniyor insan. eskiden daha cok kisi vardi cok muhabbet ediyorduk hamile olan gitti bir ben kaldim galiba böyle burada :))Sabretmek enzoru sanirım:) 7 gunum bugun kaldi 5:)
evet onu bende okumustum canim insülin direnci oluyormus özellikle pko olanlarda o zaman seker ilaci ise yariyormusKlomen yumurta buyutmek icin estrofem rahim duvarı kalinlasmasi icin gliforda normalde seker hapı ne alaka dedim icimdenbana yazdı arastrdim kullanan cok hamilelik icin
rahim duvarini kalinlastirmak icin ilac oldugunu bilmiyordum. klomen ve catlatma igneside yardimci oluyormus galiba kalinlasmasina. doktor bana vermedi gecenkinde rahim cok ince kalmisti ama dr hicbise yapmadi özel hastane olmasina ragmenKlomen yumurta buyutmek icin estrofem rahim duvarı kalinlasmasi icin gliforda normalde seker hapı ne alaka dedim icimdenbana yazdı arastrdim kullanan cok hamilelik icin
evet canım ama bana doktor pko var demedievet onu bende okumustum canim insülin direnci oluyormus özellikle pko olanlarda o zaman seker ilaci ise yariyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?