Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay aynı gün mü yapmışız :) sen de ağrı sızı oldu mu ben de tık yok. Ben hiç iğneden sonra 14. Gün hasta olmadım bi kere 16/ bi kere de 18/19 gibi oldu. Bu sefer bekliyim diyorum bayram sonunu
Ben geçtiğimiz cumartesi öğlen tam 12 de oldum iğnenin günü ertesi gün yani Pazar’a kadar bişey yoktu Pazar’dan sonra göğüslerim şişti hassaslaştı bide sağ kasıgımda ciddi batmalar oldu oyle belirtilerde devam ediyorum :) normalde benim yumurtam catladıktan sonr 14. Gün hemen olurum bakalım bayram günü test yaparım insallah

İnşallah güzel sonuç alırsın:) alırız. Bende de daha önce olmuştu ama bu sefer olmadı, bugün hafiften kasık ağrım, bel ağrım var.

İnşallah güzel sonuç alırsın:) alırız. Bende de daha önce olmuştu ama bu sefer olmadı, bugün hafiften kasık ağrım, bel ağrım var.
İki taraflı agrı olunca olmuyo diyolar benim sola gecti batma demek ki bu ayda tutmadı nasip ne diyelim umutlar diğer aya ama insallah seninki tutar canımda sağlıkla kucağına alırsın

İki taraflı agrı olunca olmuyo diyolar benim sola gecti batma demek ki bu ayda tutmadı nasip ne diyelim umutlar diğer aya ama insallah seninki tutar canımda sağlıkla kucağına alırsın
Hiç duymadım onu canım ben, daha çok yeni kendini bu kadar umutsuzluğa vurma. Ben de hep bembeyaz testler gördüğüm için umutsuzum aslında. test yapasım da yok o yüzden. Şimdi de yürüyüşe çıkıcam, kafam meşgul olsun :) ikimizin de hakkında hayırlısı olsun

Sagol canım insallah benim iki kayıbım var kolay değilmiş bu işler onu anladım sadece

Hangi gün vurundun sen canım

Hoş buldum canım :) hadi bakalım yepyeni bi topikle gelsin bebişlerrr
Masallah hamilesiniz

İnşallah hamişsindir ben dayanamadım iğneden 13 gün sonra idrar testi yaptim başta bişe çıkmadı ama çok sonra hafif silik bir çizgi çıktı adetimi bekliyorum dediğin gibi hormon diye heveslenemiyoruzda

ben bunu ılk defa duyuyorum eğer ıkı yumurta varsa biri sagda dıgerı soldaysa ikiside döllenmisse ıkı taraflı da agrı olabılır ama bence herkesın vücudu farklı her hamılelık farklı kadınların bır hamılelıgı dıgerını tutmazken belırtılerı herkese genelleyemeyız bence umutsuz olma regl olana kadar umut var

Bu akşam çatlatma iğnesi olucam acaba bu kürü yarın ve aşılamadan sonraki günler yapabilir miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…