Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay aynı gün mü yapmışız :) sen de ağrı sızı oldu mu ben de tık yok. Ben hiç iğneden sonra 14. Gün hasta olmadım bi kere 16/ bi kere de 18/19 gibi oldu. Bu sefer bekliyim diyorum bayram sonunu
igneden 14 gün adet olanlar cok az kisidir herhalde. bendede hep en erken 18. gün olmustu

İki taraflı agrı olunca olmuyo diyolar benim sola gecti batma demek ki bu ayda tutmadı nasip ne diyelim umutlar diğer aya ama insallah seninki tutar canımda sağlıkla kucağına alırsın
bunuda ilk defa duydum kendimde öyle iki tarafli olmustu yumurta tek tarafta olmasina ragmen hatta yumurta olmayan taraf daha cok agrimisti ve olmamisti malesef. ama her bünye farkli belki bu sende olacaginin belirtisidir. adet olana kadar umudunuz bitmesin ve insallah sonundada adet olmayin bebekler gelsin

İnşallah canım normalde yarın adet olmam lazım bu gün de sabahtan beri pıhtı şeklinde lekelenmem oldu üstüne görme mi yoksa adet mi olacam kestiremiyorum
canim adet olmazsin insallah test yaptinmi ? yarin adet gününse testlerde birseyler görünebilir belki. igneden sonra kacinci gündesin ?

canim igneden sonra 13. gün sonradan cok hafif ciktiysa en azindan kötüye isaret degil iyi yani. simdi kacinci gündesin tekrar yap bence bende heycanlandim simdi gece gece

Bu akşam çatlatma iğnesi olucam acaba bu kürü yarın ve aşılamadan sonraki günler yapabilir miyim?
canim benim pek bi bilgim yok bu konuda ama yinede tahminimi yazmak istedim. bu kür icindeki iltihabi falan söküyormus allah korusun asilamadan sonra belki icinden cikartir yapmasan daha iyi bence. mümkünse doktoruna telefon acip sor istersen ama yinede yapma bence

ben cörekotu kürünü yapmistim yumurta adetin 3. günü 30 mm mi ne olmustu ve kist oldu sonra. cok sasirmistim bende birdaha yapmaya korkuyorum yapmam herhalde doktor gynositol diye birsey vermisti onuda yaninda ek olarak kummanirim vitaminlerle birlikte ama kür yapmaya korktum :)

doğru diyorsun sebebsizde olmuyor ama keşke sebebsiz uğraşsaydık bişeylerle böyle insanın morali bozuluyo esimde bende cok yıprandık bu süreçte inanki canım
canim herseyde vardir bir hayir verende alanda imtihan edende allah. bizim elimizde olan birsey degil. insan cok üzülüyor ama sonra yine dua edip allaha siginiyoruz. nasibimizde varsa insallah bizi cok bekletmesin

Selam canim ne yaptin.test yaptinmi. Ben 2gündur gonalf vuruluyorum 75ml.bugün reglinin 5.günü sagda 7ml solda 7.5ml civari yumurtam var rahim kalinligi 5.5ml cumartesi tekrar kontrol var.gecen ay yumurtlayamadim insallah bu ay gelisebilirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…