Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Teşekkür ederim tatlım o zaman aşılama yarın bugün bi kez daha yapayım o kadar

Aa başladın mı iğneye güzel gidiyor büyümeleri inşallah sonu da güzel olsun. Benim teste var daha canım bugün 5. Günüm. Bayrama belli olur ama erkenden test yapasım da yok, 18/19 da falan da oldum iğneden sonra o yüzden bekliycem bu sefer biraz.önceden her gün yapıodum bakıodum, yoruldum bembeyaz test görmekten

Canim 19temmuzda olduysan baya olmus aslinda. 5.günde 7 ml 7.5ml boyut fena degil ama sekilleri yine bozuk insallah düzelerek büyürler. Maddi manevi sabrim kalmadi. Senin gonal f le mi büyüdü canim kac yumurtan oldu

Merhaba hanımlar bende bu ay Klomen + otrivelle iğne kullandım. Dr 4 tane catlamaya hazır yumurtam oldgbu söyledi. Ve çoğul gebelik riskin olabilir dedi. Bat 20 agustos inşallah bu ay güzel haberler verebilirim

Insallah saglikla gelir bebegin. Tedavin hayirli olsun.

Canim 19temmuzda olduysan baya olmus aslinda. 5.günde 7 ml 7.5ml boyut fena degil ama sekilleri yine bozuk insallah düzelerek büyürler. Maddi manevi sabrim kalmadi. Senin gonal f le mi büyüdü canim kac yumurtan oldu
Canım ben iğneyi 28 temmuz da oldum , regliyi en son iğneden sonra 18/19. Günde oldum o yüzden hemen heycan yapamam bu sefer. Şekil için benim de tam yuvarlak değildi, sordum onu doktora yan tarafdaki foliküller baskı yapıyor o yüzden dedi. Ben famera kullandım bu ay 1 tane büyüdü, bi tane de arkadan büyüyen vardı

Daha cok erken zaten canim test icin. Bende dua ediyorum benim yumurtanin etrafinda fazla büyüyen yoktu .tek dilegim 2 tane saglikli yumurtam olsun. Doktora dozaji arttiralim dedim arttirmadi böyle iyi dedi bakalim cumartesi ne dicek

Daha cok erken zaten canim test icin. Bende dua ediyorum benim yumurtanin etrafinda fazla büyüyen yoktu .tek dilegim 2 tane saglikli yumurtam olsun. Doktora dozaji arttiralim dedim arttirmadi böyle iyi dedi bakalim cumartesi ne dicek
İnşallah istediğin gibi olur, benim de geç gelişiyor yumurtalar geç büyüyor. Gidişatın iyi ama canım bence telaş yapma :)

Merhaba hanımlar bende bu ay Klomen + otrivelle iğne kullandım. Dr 4 tane catlamaya hazır yumurtam oldgbu söyledi. Ve çoğul gebelik riskin olabilir dedi. Bat 20 agustos inşallah bu ay güzel haberler verebilirim
merhaba masallah :) tutar insallah. doktorlar karsi ama bu kadar ugrasip beklemeye insan cogul gebelige bile sevinir yani bi sakincasi yok bizim acimizdan :))

Merhaba kızlar ben pazartesi günü çatlatma ipnesi vuruldum. Üç yumurtam olmuş. Doktor salı ve diğer günler ilişki dedi. Ama benim pazartesi akşamı ağrım oldu. Başka ne akıntım ne de ağrım oldu. Sanırım pazartesi yumurtladım ve ilişki olmadı. Salı çarşamba oldu. sizce ihtimal var mı hala? Ve üç yumurtam olulmuştu bunlar aynı anda mı çatlıyor?

canım aslında iğneyı olduktan 36saat ıcerısınde catlıyomus bıze doktor ıgnenın oldugu gunu de verdı mesela..ama genelde ertesı gunu verıyolar ben oyle okudum o yumurtanın buyuklugune gore degısıyor bence sen doktorunu dinle yine de..zaten o nerden baksan en erken ertesı gunu catlamıstır rahat ol stres yapma tam yumurtlama günü olduysa erkek olur bebegınszaten yumurtlamadan once ılıskı verme sebeplerı spermler 72saate kadar yaşayabıldıgı ıcın yumurta catladıgında oralarda sperm bulunsun dıye üç yumurta gayet guzel eşinin degerlerınde de sorun yoksa tutar bence

Ayy
Aaay inşallah:)

merhaba. büyüklükleri nasildi canim yumurtalarin kac mm di ? hepsi ayni anda catlamayabilir. igneyi saat kacta vurundun ? iliski ne zaman oldu ? bunlara göre tahmin yürütülebilinir. insallah birinden biri tutar yumurtalarin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…