Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
sen napiosun simdi
Bu ay hiçbir tedavi uygulamıyorum canım. Eşim yeni ameliyat olduğu için umut yok yani şu aralar. Böyle akışına bırakcaz şimdilik. Eşime çakşır suyu, keçiboynuzu özü içiriyorum her gün iki kez. Arada havuç suyu içiriyorum. Her gün muz, ceviz, fındık yiyoruz öyle şimdilik :)

Reactions: 10N
ay benimki yemez. bana gelmis endise etme uzulme. stres yapiosun dio sinirden agladim

50 ile başladım ilk 1 hafta 50 vurdum sonra 74 vurdum hiç yumurtlamada agrım olmadı böyle göğüste bakalim neyin nesi senin tedavine aşamada canim
Canım dün doktora gittim henüz bu gün başladım iğneye 50 ile başladık pazartesi gidecem perşembe de aşılama olacak inşallah. Sen aşılama mi yaptiracaksin normal mi deneyeceksin

ay benimki yemez. bana gelmis endise etme uzulme. stres yapiosun dio sinirden agladim
Benimki yer hiç sorun etmez allahtan.
İşte biraz yese takviye olur ne güzel ama bazıları da öyle yapcak bi şey yok. Sen de yiyebileceği şeyler yedir kuzum bol bol. Bitter çikolata, kabak çekirdeği, nohut, roka bunları yer büyük ihtimalle, yedir bol bol

:) bende dün çarşamba sandım. bazen dönüo kafa. :)

Kafa 1milyon oldu sorma... pek tv izlemiyorum annem tv izle kafan dagilsin dedi.gelin kaynanalarla yemek yarismasi var fox tv de 2 gündür onu izliyim dedim anaaaaaa stres topu oldum.ney ve pam flüt dinlemeye başladım o iyi geliyor

Kafa 1milyon oldu sorma... pek tv izlemiyorum annem tv izle kafan dagilsin dedi.gelin kaynanalarla yemek yarismasi var fox tv de 2 gündür onu izliyim dedim anaaaaaa stres topu oldum.ney ve pam flüt dinlemeye başladım o iyi geliyor
Ay seni yerim ya beni çok güldürüyosun :) daha iyi işte kuzum ney insanın ruhuna işliyo çok iyi geliyo

Tekrar bi görüş doktorla canım belki daha etkili bi şey verir

Doktor 3gün icinde olman gerekiyor dedi 3 gün bitti.ama daha fazla hormon yukletmek istemiyorum progestran yapti 3 tane birden.cumaya kadar beklicem.ya benim rahimde oncedende yapiskanlik olmustu ameliyat olmustum sezeryandan sonra tekrarlayabiliyormuş ve duzensizlige ve gebe kalamamaya neden oluyormuş doktir rahinden cok süpheleniyor. rahim filminde cikarda regl olamadimki.

Kızlar merhaba bende aranıza yeni katıldım tüm sayfaları hemen hemen okudum anca yazıyorum iğneden sonraki 14. Günüm tek çizgiyi gördüm moralim çok bozuldu

Üzülme canim regl gelmedigi surece ümit vardir.hakkinda hayirlisi olsun.bizlerde aylardir cabaliyoruz.yeri gögü yoktan var eden güzel Allah im bizimde kucagimizi boş birakmaz insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…