- 13 Nisan 2018
- 3.264
- 2.378
- 83
- 36
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #2.781
sen napiosun simdiAmiin canım amiin, Allah isteyen herkese versin
Bu ay hiçbir tedavi uygulamıyorum canım. Eşim yeni ameliyat olduğu için umut yok yani şu aralar. Böyle akışına bırakcaz şimdilik. Eşime çakşır suyu, keçiboynuzu özü içiriyorum her gün iki kez. Arada havuç suyu içiriyorum. Her gün muz, ceviz, fındık yiyoruz öyle şimdilik :)sen napiosun simdi
:) bende dün çarşamba sandım. bazen dönüo kafa. :)Ayyy bugünü cuma saniyorum.cuma günü ararim.gerci arasamda ne yapicak bilmiyorum ki..çıldırıcam inanki ...
ay benimki yemez. bana gelmis endise etme uzulme. stres yapiosun dio sinirden agladimBu ay hiçbir tedavi uygulamıyorum canım. Eşim yeni ameliyat olduğu için umut yok yani şu aralar. Böyle akışına bırakcaz şimdilik. Eşime çakşır suyu, keçiboynuzu özü içiriyorum her gün iki kez. Arada havuç suyu içiriyorum. Her gün muz, ceviz, fındık yiyoruz öyle şimdilik :)
Canım dün doktora gittim henüz bu gün başladım iğneye 50 ile başladık pazartesi gidecem perşembe de aşılama olacak inşallah. Sen aşılama mi yaptiracaksin normal mi deneyeceksin50 ile başladım ilk 1 hafta 50 vurdum sonra 74 vurdum hiç yumurtlamada agrım olmadı böyle göğüste bakalim neyin nesisenin tedavine aşamada canim
Benimki yer hiç sorun etmez allahtan.ay benimki yemez. bana gelmis endise etme uzulme. stres yapiosun dio sinirden agladim
yoruldum artik. naparsa yapsinBenimki yer hiç sorun etmez allahtan.
İşte biraz yese takviye olur ne güzel ama bazıları da öyle yapcak bi şey yok. Sen de yiyebileceği şeyler yedir kuzum bol bol. Bitter çikolata, kabak çekirdeği, nohut, roka bunları yer büyük ihtimalle, yedir bol bol
:) bende dün çarşamba sandım. bazen dönüo kafa. :)
Pes etme öyle. Erkeklerin bi çoğu öyle, o yüzden kendi kendini yiyip bitirme. Sen çaktırmadan yiyebilceği şeyleri yedir bol bol. Çok da üzme kendini, vücudunu strese sokma canımyoruldum artik. naparsa yapsin
Ay seni yerim ya beni çok güldürüyosun :) daha iyi işte kuzum ney insanın ruhuna işliyo çok iyi geliyoKafa 1milyon oldu sorma... pek tv izlemiyorum annem tv izle kafan dagilsin dedi.gelin kaynanalarla yemek yarismasi var fox tv de 2 gündür onu izliyim dedim anaaaaaa stres topu oldum.ney ve pam flüt dinlemeye başladım o iyi geliyor
Canım dün doktora gittim henüz bu gün başladım iğneye 50 ile başladık pazartesi gidecem perşembe de aşılama olacak inşallah. Sen aşılama mi yaptiracaksin normal mi deneyeceksin
Valla o programlar stres yapıyor. :)Kafa 1milyon oldu sorma... pek tv izlemiyorum annem tv izle kafan dagilsin dedi.gelin kaynanalarla yemek yarismasi var fox tv de 2 gündür onu izliyim dedim anaaaaaa stres topu oldum.ney ve pam flüt dinlemeye başladım o iyi geliyor
Ay seni yerim ya beni çok güldürüyosun :) daha iyi işte kuzum ney insanın ruhuna işliyo çok iyi geliyo
Mor aşiğından haber var mi kızlar
Tekrar bi görüş doktorla canım belki daha etkili bi şey verir
Kızlar merhaba bende aranıza yeni katıldım tüm sayfaları hemen hemen okudum anca yazıyorum iğneden sonraki 14. Günüm tek çizgiyi gördüm moralim çok bozuldu
Tabiki öyle benim fsh sıkıntılı doktor zamanın aleyhime işlediğini söyledi daha da stres yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?