Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhaba bende aranıza yeni katıldım tüm sayfaları hemen hemen okudum anca yazıyorum iğneden sonraki 14. Günüm tek çizgiyi gördüm moralim çok bozuldu
Merhaba canım bozma moralini, malesef çatlatma iğnesiyle kesin hamile kalınmıyo. Ama belli olmaz belki yükselir değerin

Doğru söylüyosun canım rahimde yapışıklık hem adet olmayı zorlaştırıyomuş hem de gebe kalmayı. Hayırlısıyla inşallah artık bi adet ol da hsg çekilsin orda çıkar her şey. Umarım her şey yolundadır ama değilse bile nedenini biliceksin ve belki hsg sırasında bile müdahale edilebilir

Benimkide sperm testi yaptirmicam diye yirtti kendini valla sanki kesime giden kurbanlik koyun gibiydi.bu çocugun bir kardesi olmasi lazim kendi kendime yapamadigima göre boşarım seni dedim.
Istememesinin sebebi ne canim? hayat müşterek. biz nasil yapıyorsak üstümüze düşeni onlarda yapcak. ama boşanma lafina girme bence. daha sakin. ;*

regl gelmeden çekilmiyor değil mi

Selam kizlar masallah ne cok yazismissiniz okuyamadim malesef:) ben iyim korktugum gibi olmadi uykudan uyanir gibi hemenck uyandm sukur. Sanci baski trzi agrilr var.Basdonmem devam ediyo onun disnda iyim
Canım benim ya narkoz aldın tabi biraz kendini halsiz uykulu hissedersin. Çok şükür atlatmışsın, artık hayırlı haberler alırsın inşallah. Kaç yumurta toplandı bebeğim

Bana bakilmadi.klonenle 1 tane gelisiyordu.ya biktim inanki internette bir seyler ögrenip doktora şu tahlilde yapilmaliymiş demekten.
Amh genelde bakılmıyo canım, genel testlere bakıyolar adetin 3.günü. eğer fsh ta falan sıkıntı görülürse genelde amh istiyolar. Çünkü fsh hormonuyla amh hormonu bazı yönlerden benziyo yumurtalık rezerviyle ilgili

Istememesinin sebebi ne canim? hayat müşterek. biz nasil yapıyorsak üstümüze düşeni onlarda yapcak. ama boşanma lafina girme bence. daha sakin. ;*

Reglden hemen sonra çekiliyomuş canım

Reactions: 10N

Cok mecbur etti ben hermuayeneye gittigimde kollarim delik desik oluyor alttan muayene oluyorum turlü türlü ilac iciyorum.beyfendinin erkekligine hakaret oluyomuş.

Cok mecbur etti ben hermuayeneye gittigimde kollarim delik desik oluyor alttan muayene oluyorum turlü türlü ilac iciyorum.beyfendinin erkekligine hakaret oluyomuş.
Ne kaar yanlış düşünce biz gidip sürekli muayene olurken kadinligimiz ne oluyor peki o kadar ilaç bünyemizi alt üst ediyor duygu çatışması yaşıyoruz resmen gerçekten anlamak çok zor bu erkekleri

Ben onlara değil yetiştirilirkenki tutumlara kızıyorum. aklın yolu bir aslında. biz nasıl uğraşıyorsak onlarda mecbur... kabullenmeleri zor oluyor. sıkma canını. illaki senin dediğine gelecekte gelene kadar sabir.

Zaten huyudur herseye en başta itiraz eder sonradan da dedigime gelir ama zarar gördükten sonra...

Ne kaar yanlış düşünce biz gidip sürekli muayene olurken kadinligimiz ne oluyor peki o kadar ilaç bünyemizi alt üst ediyor duygu çatışması yaşıyoruz resmen gerçekten anlamak çok zor bu erkekleri

O yüzden cennet annelerin ayaklarinin altinda

Canım 10,57 çokta ürkütücü değil amh hormonu bakıldımı yumurta rezervi. Benim fsh 23 tü ilk testimde stresle değişen bir hormonmuş bu ay 6 çıktı hiç takma kist de hamileliği etkilemez diye düşüyorum sen olumlu düşün hep morelini hiç bozma

Canım önce amh da bakalım dddi sonra alttan muayenede rahmin genel durumu iyi sağ yumurtalıkta küçük bir kist var o geciktirebilir dddi sol yumurtalık çok güzel dedi amhta bir sorun olacağını sanmıyorum dedi ve amh testini yapmadık direk klomene başladık sonrasında da çatlatma iğnesi

Fshı düşürmek için saraçoğlının videolarında izlemiştim testere dişli Aslan pençesi ben bu ay soğan kürünü deneyip sonra ona başlayacağım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…