Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba canım aynı bıraktığın gibiyim, bu ay 3. Denememizi yaptık. Bugün 11. Günüm bekliyorum bakalım sen ne alemdesin
Aşılama mı yaptın canım ben aylardır hiç bişey yapmadım arada ovulasın testi denedim Okadar yaz sonu tüp bebek yaptırırız dedik bebiş yok yanı anlayacağın şimdi bugün yeni döngü başladı artık bakalım test yapıcan mı :)

Birlikte aşılma yaptırmıştık ya ondan sonra ben de adet düzeni kalmadı en son 76 gün bekledim ilaçlar iğneler öyle oldum. Doktorumu değiştirdim, bu gittiğim bizim konuyla daha ilgili. O da famera başladı . Senin durumun da klomenle olmaz, kilo aldırır aksine almamn lazım, pco çok dirençli zaten dedi. Bekliyorum bakalım, sonrasında rahim filmi çekicek ondan sonra aşılama dedi. Tüp bebek yaz için çok düşündüm ama kaldıramaycağımı fark ettim. Evleneli 11 ay oldu ben daha 3. Yü deneyebildim adet düzensizliğim hat safhaya çıktığı için. Test bir yanım deli gibi yap diyor, diğer yanım bembeyaz görmekten bıktı :) bugün test alabilirsem yapıcam. Vardır bizim de bir zamanımız elbet, sen de çok da bir düzen sıkıntısı yoktu diye hayırlıyorum olur bence kendiliğinden

Hanımlar benimde bugun 12. Günüm sabah ovu yaptım hani gebelik varsa onda belli olur diye cıkmadı çok üzüldüm bu ay bana da nasip değil maalesef

Hanımlar benimde bugun 12. Günüm sabah ovu yaptım hani gebelik varsa onda belli olur diye cıkmadı çok üzüldüm bu ay bana da nasip değil maalesef
canim 12. gün daha erken. 12-13. gün tam tamamen silindigi günler insallah 14-15. gün filan cikar tekrar 2. cizgi. erken daha

bende bugün tedaviye tekrar basladim sayilir :) bugün son defa dogum kontrol hapini kullandim yarindan itibaren kullanmayacagim artik. doktor kesin birsey söylemiyor hepsi karisik birbirinden farkli seyler söylüyorlar bende icimden geldigi gibi yapiyorum. herseyi haber ederim buraya sizde yorumlarsiniz yardim edersiniz insallah

Tedavi ne olacak kuzum

Bilmiyorum ya olsa çıkmaz mıydı ki bi arkadaş 11. Gün öğrendi
canim herkezde farkli olur. bende bilmiyorum ama daha erken. ovulasyon testi kopkoyu olup yinede hicbirsey cikmayanlar var kendimdede olmustu bu. bence yarin sabah ilk idrarla normal gebelik testi yap veya kan ver. o testide sakla sonra 2 gün sonra yani pazar birdaha trst yap veya kan ver ve ikisini birbiriyle karsilastir. adet olana kadar umut var daha ve senin cok erken canim

Ama benim adet sancılarım cok arttı bence kesinlikle adet olacağım

Ama benim adet sancılarım cok arttı bence kesinlikle adet olacağım
bilemiyorum canim gebelik belirtisiyle adet velirtisi benziyormus birbirine. gebelik oldugu zaman adetten 1 hafta 10 gün önce agri oluyormus ve yerlesme kanamasi filan. yinede belli olmaz hayirlisi olsun hakkimizda. cok stres yapmamaya calis kendine bu cok etkiliyor. allah nasip ettiyse en kücük birseyi bile vesile edip nasip eder. eger nasip etmediysede hersey dogru yapilsa bile gebelik olussa bile yinede olmaz. bebegi kaybetmektense biraz daha bekleyip öyle kavusmak daha iyi bence..

Bizim aynıydı seninle :) ben cesaretimi toplayıp yapamadım daha hiçbir test, ovulasyona da çok takılma bence. Belirtin falan var mı? Ben de 0 belirti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…