Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ALLAH daim etsin cnm başka çocuk var mı :)
yok canim daha hic. ilk baslarda nasilsa genciz diye önemsemedik ara ara denedik olursa olur olmazsa olmaz hesabi hic takmiyordumda. en son gecen yil agustos eylülde esimle konustuk beni ikna etti pek pek ugrasmiyordum sonra olmayinca üzüldüm ondan sonra bende cok istedim deniyoruz iste 1 yil olacak cok yogun deniyoruz hayirlisi olsun

Ya benim değişik cok bel agrım var ama bu agrıyla bugun yarın adetmolmam lazım akıntı da sulu böyle bildiğin su geldi neler oluyo acaba içimde neler oluyo bize
canim bu akinti igne etkisinden oluyor galiba. sadece kimyasal gecirdigimde ben igneden sonra 6. gün falandi tek seferlik kremsi sarimsi akinti olmustu o kadar. sonrada hep su gibiydi

canim bu akinti igne etkisinden oluyor galiba. sadece kimyasal gecirdigimde ben igneden sonra 6. gün falandi tek seferlik kremsi sarimsi akinti olmustu o kadar. sonrada hep su gibiydi
KuZum sancım arttı ya ben kesin adet olcam bu akıntı da ondan oluyo çünkü karnım ve belim kopuyo

Malesef benimde bu ay yine husran sabah regl oldum
birlikte bekleyelım o halde canım cunku ben de oldumuzuldum ama napalım doktora yazdım 2ay ara verelım dedı 2ayda da olmazsa aşılama deneyecem ben ovulasyon kiti almayı dusunuyorum sız nekadardır denıyosunuz??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…