Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende dr geldim devlet hastanesine gidiyordum dr seninle isim bitti tup bebek dedi bende hocam bi sorun varmı gorunurde dedim dedi gebe kalamayan hastalarin yuzde 40 ı sebebsiz dedi klomen yazdı ama takibini yapamıcam dedi bayramdan sonra yokum dedi ayın 19 zundan itibaren gun asırı iliski dedi yani bu ay catlatma ignesi yok infertileden randevu al adet olursan dedi moralim sıfır

Başka doktora gitmcanım olmaz mı ne kadar umutsuz konulmuş

Oyle canimı sktıkı sebessiz diyor hem hemde tup bebek ben bu ilacıda kullanıp biraz dinlenmeye geccem belkide yasla ilgili oyle demis olabilir duyuyorum klomeni 5 6 kez deneyen var 2 kere denedi umutsuz konustu bu kadar
Hersey maddiyata bakıyor iste biraz bekleyip aşılama denicem once daha kadın doguma gitmicem

Oyle canimı sktıkı sebessiz diyor hem hemde tup bebek ben bu ilacıda kullanıp biraz dinlenmeye geccem belkide yasla ilgili oyle demis olabilir duyuyorum klomeni 5 6 kez deneyen var 2 kere denedi umutsuz konustu bu kadar
Vaşla ben tüp benek de istiyorum aslında yüksek başarı oranı doktoruma da dedim ama doktor dur daha üç kez deneyeceğiz dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…