- 10 Temmuz 2016
- 1.584
- 1.734
- 83
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #28.561
Doğru diyorsun canım, adeti bekliyim en iyisi. İnsan kendi başına gelince bir tuhaf hallere bürünüyor işteCanim igneden sonraki 12.günde cok cok nadir cikiyor. En garanti 14 15.günlerde bakmak.
İdrar üç değerinin falan göterebiliyor mu ki laboquickti marka. Hayırlısı olsun Canım ya üzülmeyeceğimCanim belki 3 falandir.degeri 1 2 olup katlanarak artan arkadaşlarimiz oldu.
İdrar üç değerinin falan göterebiliyor mu ki laboquickti marka. Hayırlısı olsun Canım ya üzülmeyeceğim
Aa doğru o senin 11. Gündü değil mi, sabah idrarıyla olan, foto da çıkıyor muydu oCanim labiquik benim 17degerimi ölcmüstu daha önce.
Başka doktora gitmcanım olmaz mı ne kadar umutsuz konulmuşBende dr geldim devlet hastanesine gidiyordum dr seninle isim bitti tup bebek dedi bende hocam bi sorun varmı gorunurde dedim dedi gebe kalamayan hastalarin yuzde 40 ı sebebsiz dedi klomen yazdı ama takibini yapamıcam dedi bayramdan sonra yokum dedi ayın 19 zundan itibaren gun asırı iliski dedi yani bu ay catlatma ignesi yok infertileden randevu al adet olursan dedi moralim sıfır
Aa doğru o senin 11. Gündü değil mi, sabah idrarıyla olan, foto da çıkıyor muydu o
Ben de valla olacaksa artık direkrBaşka doktora gitmcanım olmaz mı ne kadar umutsuz konulmuş
peki sonra ne oldu?Benim 12.günde 17.degeri ölcmustü canim.
Oyle canimı sktıkı sebessiz diyor hem hemde tup bebek ben bu ilacıda kullanıp biraz dinlenmeye geccem belkide yasla ilgili oyle demis olabilir duyuyorum klomeni 5 6 kez deneyen var 2 kere denedi umutsuz konustu bu kadarBaşka doktora gitmcanım olmaz mı ne kadar umutsuz konulmuş
Hersey maddiyata bakıyor iste biraz bekleyip aşılama denicem once daha kadın doguma gitmicemOyle canimı sktıkı sebessiz diyor hem hemde tup bebek ben bu ilacıda kullanıp biraz dinlenmeye geccem belkide yasla ilgili oyle demis olabilir duyuyorum klomeni 5 6 kez deneyen var 2 kere denedi umutsuz konustu bu kadar
Vaşla ben tüp benek de istiyorum aslında yüksek başarı oranı doktoruma da dedim ama doktor dur daha üç kez deneyeceğiz dediOyle canimı sktıkı sebessiz diyor hem hemde tup bebek ben bu ilacıda kullanıp biraz dinlenmeye geccem belkide yasla ilgili oyle demis olabilir duyuyorum klomeni 5 6 kez deneyen var 2 kere denedi umutsuz konustu bu kadar
Toplamda mı 3 kez yas kac acabaVaşla ben tüp benek de istiyorum aslında yüksek başarı oranı doktoruma da dedim ama doktor dur daha üç kez deneyeceğiz dedi
Ben de valla olacaksa artık direkr
peki sonra ne oldu?
O marka gerçekten iyi bu konuda, düşük falan yakalıyor hemenBenim 12.günde 17.degeri ölcmustü canim.
Evet yaşım 30 hiç klomen denememiştim ilk kez denedim üç ay böyle sonra aşılama sonra tüp bebek dediBu doktorlar
Toplamda mı 3 kez yas kac acaba
Anladım bakalım ya reglime 4 gün var Allahtan ümit kesilmezCanim 12.günde 17 degerdi sonraki günlerde en fazla 23 e cikti kimyasal gebelik oldu.
Bu doktorlar
Toplamda mı 3 kez yas kac acaba
[/QUOTE b
Bende 34 yasındayım benimde ilk denemem ilk defa kullandim bu ilacları hepimizin hakkında hayrlısı olur insallahhEvet yaşım 30 hiç klomen denememiştim ilk kez denedim üç ay böyle sonra aşılama sonra tüp bebek dedi
Ilac bittiginde dönmüs olacakmisınŞimdi regl olursam üçüncü gün gel klomene başlıcaz tekrar demişti doktor. ama ben şehir dışında olucam sizce kızlar ben klomeni içeyim mi doktora gitmeden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?