- 13 Mart 2019
- 64
- 38
- 3
- 33
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #28.521
Baktığım da zorlanmadan görüyorum ama foto da o kadar çıkmıyor, renklerle de oynamadım
Benim de böyle 12. Gün mü senşn de?Bugün de varsa kan ver bence, bende de şu an silik bir gölge belirdi
canim o kadar belirgin ikinci cizgi varsa olabilir kan verdinmi ? yaptigin testlerin fotografi koy istersen buraya birlikte düsünelimDoktora sordum internette 12. Gün etkisi geçer dedi sabah gene pozitif kafam karıştı çok
Senin foto da çok güzel çıkmış, evet iğnden sonra 12 ama testimin duyarlılığını bilmiyorumBenim de böyle 12. Gün mü senşn de?
İnşallah iğneni etksi geçmiştir ya hamileliktendir. Kan vericek misin?Senin foto da çok güzel çıkmış, evet iğnden sonra 12 ama testimin duyarlılığını bilmiyorum
Elimde fotodan daha net, çok arada kaldım vallahi :) testi de hiç duymadığım bi marka, yerimi acaba diye düşünüyorumValla bende gördüm bariz. Senin bayram şekerin geldi galiba. Hemen kan ver bence
canim 13. gün olabilir artik görünüyorsa dua edelim kimyasal olmasin tutunsun bebegin sana simsiki varsa. testi buraya koy istersen rengini siyah beyaz yap daha iyi görünür bakalim bizde. benim 13. gün sonradan cok cok hafiften görünüyordu cizgi birsey yoktu sma sende rahat görünüyosa olabilir canim bende heycan yaptim simdi :))) kan ver istersenCanım ben bugün test yaptım,13 günüm ben çıplak gözle görüyorum ama foto da belli olmuyor, sonradan da çıkmadı, idrarı damlattıktan sonra belirdi. Test yerimidir ki heyecan yaptımvuslatahasretim @Mavili hatun
Sendeki iğne etkisi değil, ama kendimden emin değilim, kan az daha koyu görürsem veriyim diyorumİnşallah iğneni etksi geçmiştir ya hamileliktendir. Kan vericek misin?
görünüyor canim ben görüyorum benimkisi daha azdi ve daha gec cikmisti olabilir :))Baktığım da zorlanmadan görüyorum ama foto da o kadar çıkmıyor, renklerle de oynamadım
mesajlari sirayla okuyorum kusura bakma canim paylasmissin bile resimi :))Baktığım da zorlanmadan görüyorum ama foto da o kadar çıkmıyor, renklerle de oynamadım
canim senin testinde iyi görünüyor 12. gün icin baya belirgin. kizlar kan verinnnn :))))Benim de böyle 12. Gün mü senşn de?
Yol canım olur mu şurda birbirimizin heycanına, üzüntüsüne ortak oluyoruz.benim testin yeri de olabilir güvenemedim hiçmesajlari sirayla okuyorum kusura bakma canim paylasmissin bile resimi :))
Öyle mi diyorsun kan vermek için sağlık ocağına gitsem ne zaman çıkar acaba? Ya aslında beklemek istiyorum da haşimatoyum ben bişi olur diye korkuyorumcanim senin testinde iyi görünüyor 12. gün icin baya belirgin. kizlar kan verinnnn :))))
Öyle mi dersin kan mı versem acabaSendeki iğne etkisi değil, ama kendimden emin değilim, kan az daha koyu görürsem veriyim diyorum
Sağlık ocağı bizim burda 10 dan sonra kan almıyor, sizin ki alıyorsa git akşama çıkar,Öyle mi diyorsun kan vermek için sağlık ocağına gitsem ne zaman çıkar acaba? Ya aslında beklemek istiyorum da haşimatoyum ben bişi olur diye korkuyorum
Git git bak senin değerin fena çıkmıycakGidiyorum 50 kiraya bi yer yapıyormış
Verdim bir saat sonra öıkıcak hayırlısı olsun :)seninkini görmedim benGit git bak senin değerin fena çıkmıycakbenimki galiba testin yeri
Yazarsın değerini burayaVerdim bir saat sonra öıkıcak hayırlısı olsun :)seninkini görmedim ben
Tek işte pozitif çıksa da iğnenşn etkisi mi emin olamıcam ama dün sorduğum doktor 12. Gün iğnenin etjsi biter dediYazarsın değerini burayabenim ki galiba testin yeri tam da anlam veremedim idrarı damlatınca belirdi ama gölge gibi, kısmet artık yarın bir daha denerim
Ama seninkini buldum orada da bar baya ikinci çizgi?Tek işte pozitif çıksa da iğnenşn etkisi mi emin olamıcam ama dün sorduğum doktor 12. Gün iğnenin etjsi biter dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?