- 10 Temmuz 2016
- 1.584
- 1.734
- 83
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #28.961
Belki benim de kimysal olmuştur diycem de çift çizgi de görmedimBilemiyorum bende canim. Bende 18-19. Gün adet olmustu yumurta catlamisti. Kimyasal oldugunda 21. Gün olmustu.
Oldu ya sonunda önemli olan o canim insallah simdi kendiliginden olur ilaca gerek kalmadan.
Sen yaşamışsın daha iyi anlarsın, kendini çok iyi tanımışsın. Salsak biraz daha iyi olacak galiba, onu da ben pek başaramıyorum
Canim iyiki kimyasal olmadi bence olacaksa tam saglikli bir gebeligin olsun insallahBelki benim de kimysal olmuştur diycem de çift çizgi de görmedimerkenden kan da yaptırmadım. Neyse oldum rahatladım. Bu ay tedavi yok. Soğan kürü yapıcam. Temizlenirim belki de
Canim bende cok takinti yapmistim hele sonkinde düsünmedigim tek bir saniye olmamisti hicbirseyde olmadi.Sen yaşamışsın daha iyi anlarsın, kendini çok iyi tanımışsın. Salsak biraz daha iyi olacak galiba, onu da ben pek başaramıyorum
Nasip kısmına inanıyorum en çok, vakti gelmemiştir. Ben çalılıyorum. Gün 24 saat bana pek yetmiyor, o derece de yoğunum. İş dışında da ekstra bir sürü şeyle uğraşıyorum. takıntılıyın kabul etmek gerekirse,stres yapmadığım dönemlerde oldu yine hastalığım geçikti, olmadı. Bir kere insanın aklına girince çok zor çıkması, en azından benim içinCanim bende cok takinti yapmistim hele sonkinde düsünmedigim tek bir saniye olmamisti hicbirseyde olmadi.
Nasibimizde varsa her sekilde olur zaten öyle düsünmeye calis. Herseye dikkat ettim yinede olmadi bu defa basardim düsünmemeyi cok sükür. Normal hayatima devam ediyorum baskalarida normal hayatina devam ederken hamile kaliyorlar. Sadece gerekli zamanlari degerlendirmeye dikkat et gerisi allahin takdiri. Kendine oyalanmak icin birsey bulmaya calis. Iste calisiyormusun bilmiyorum vaktin varsa bir kursa falan git yada örgü ör arkadaslarinla görüs olacagi varsa olacak insallah vakti gelince. ❤
Kız en güzeli kanlı canlı gözünün önündeOglumda hic idrar testim yok okadar cok özeniyorumki testte şöyle kıpkırmızı 2.cizgiyi görmek.
Bende cok takintili biriyim hepimiz icin zor canim. Baya yogunsun o zaman sen. Ne diyim dua edelim. Artik bizde insallah hamile kaliriz bu yil icindeNasip kısmına inanıyorum en çok, vakti gelmemiştir. Ben çalılıyorum. Gün 24 saat bana pek yetmiyor, o derece de yoğunum. İş dışında da ekstra bir sürü şeyle uğraşıyorum. takıntılıyın kabul etmek gerekirse,stres yapmadığım dönemlerde oldu yine hastalığım geçikti, olmadı. Bir kere insanın aklına girince çok zor çıkması, en azından benim için
Canim 2 gün sonra tekrar yap üzme kendini erken biraz dahaÇatlatma iğnemin 12. Günü az önce test yaptım mm. Negatif
Bi umut işte yaptım. Aslında hayalet çizgi vardı yani sadece ben gördüm gibi gibi9. Gün de yapmıştım o zaman da hayalet çizgi görmüştüm. 1 yıldır istiyorum. Bu aydan çok umutluyum. Ne bilim inş cıkar 2 gün sonra pozitif i görürüm mmm allahımmm
Tamam canim. Fotografin rengiyle biraz oynarsan daha iyi görünüyor siyah beyaz yapinca belirginlesiyor. Buradan bir arkadas yapmisti bende öyle yapiyorum siyah beyaz. Birdahaki testinde denersin belkiÇektim foto da hiç görünmüyordu geri sildim. Bilerek bugün yaptım. 9. Güne göre kıyaslarım dedim. Ama ikisi de aynı idi. Artış yoktu yani. İğne etkisi dedim bende. Ama yinede olsaydı gebelik belirginleşirdi 2.çizgi hiç bir artış yok. Negatif yani
Test yapmak icin bekleyen varmi baska kizlar ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?