Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bilemiyorum bende canim. Bende 18-19. Gün adet olmustu yumurta catlamisti. Kimyasal oldugunda 21. Gün olmustu.

Oldu ya sonunda önemli olan o canim insallah simdi kendiliginden olur ilaca gerek kalmadan.
Belki benim de kimysal olmuştur diycem de çift çizgi de görmedim erkenden kan da yaptırmadım. Neyse oldum rahatladım. Bu ay tedavi yok. Soğan kürü yapıcam. Temizlenirim belki de

Sen yaşamışsın daha iyi anlarsın, kendini çok iyi tanımışsın. Salsak biraz daha iyi olacak galiba, onu da ben pek başaramıyorum
Canim bende cok takinti yapmistim hele sonkinde düsünmedigim tek bir saniye olmamisti hicbirseyde olmadi.
Nasibimizde varsa her sekilde olur zaten öyle düsünmeye calis. Herseye dikkat ettim yinede olmadi bu defa basardim düsünmemeyi cok sükür. Normal hayatima devam ediyorum baskalarida normal hayatina devam ederken hamile kaliyorlar. Sadece gerekli zamanlari degerlendirmeye dikkat et gerisi allahin takdiri. Kendine oyalanmak icin birsey bulmaya calis. Iste calisiyormusun bilmiyorum vaktin varsa bir kursa falan git yada örgü ör arkadaslarinla görüs olacagi varsa olacak insallah vakti gelince. ❤

Ben buraya girmeme ragmen yinede rahatim elimden gelen bise varsa yardimci olmaya calisiyorum sonra yine oyalaniyorum evde.
Nasil yardimci olabilirim baska bilmiyorum allah sabir versin canim

Cok sıkıldıgım zamanlarda allahin isimleriyle zikirler var onlari yapiyorum o da rahatlatiyor hem bu cocuk konusu icinde faydasi olur insallah ona devam ediyorum.

Nasip kısmına inanıyorum en çok, vakti gelmemiştir. Ben çalılıyorum. Gün 24 saat bana pek yetmiyor, o derece de yoğunum. İş dışında da ekstra bir sürü şeyle uğraşıyorum. takıntılıyın kabul etmek gerekirse,stres yapmadığım dönemlerde oldu yine hastalığım geçikti, olmadı. Bir kere insanın aklına girince çok zor çıkması, en azından benim için

Bende cok takintili biriyim hepimiz icin zor canim. Baya yogunsun o zaman sen. Ne diyim dua edelim. Artik bizde insallah hamile kaliriz bu yil icinde

Bi umut işte yaptım. Aslında hayalet çizgi vardı yani sadece ben gördüm gibi gibi 9. Gün de yapmıştım o zaman da hayalet çizgi görmüştüm. 1 yıldır istiyorum. Bu aydan çok umutluyum. Ne bilim inş cıkar 2 gün sonra pozitif i görürüm mmm allahımmm

Insallah canim. Hepimiz seni cok iyi anliyoruz burda bizde yasiyoruz aynilarini ❤
O hayalet cizgi daha igne etkisinden olabilir. Fotograflarinida istersen paylas burada hepbirlikte bakalim daha tecrübeli arkadaslar var. Sonra yaptigin testleride paylas karsilastirmak icin iyi olur

Çektim foto da hiç görünmüyordu geri sildim. Bilerek bugün yaptım. 9. Güne göre kıyaslarım dedim. Ama ikisi de aynı idi. Artış yoktu yani. İğne etkisi dedim bende. Ama yinede olsaydı gebelik belirginleşirdi 2.çizgi hiç bir artış yok. Negatif yani

Tamam canim. Fotografin rengiyle biraz oynarsan daha iyi görünüyor siyah beyaz yapinca belirginlesiyor. Buradan bir arkadas yapmisti bende öyle yapiyorum siyah beyaz. Birdahaki testinde denersin belki

Dün gece son femara hapini aldim. Bu bittikten kac gün sonra yumurta nasil oluyor kac mm oluyordu kizlar ? Bende adet günü tam belli olmadigi icin düsünemiyorum kafam durdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…