Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah Allah bu erkeklere ne oluyor eskiden onlar isterdi simdi biz olsun diye ugrasiyoruz.cinsellik istemeyen erkekler cogaldi
Ve fazla olmuyor iste sanirim gücü yetmiyor fazla. Ara sira hap falan kullaniyor. Bende tam cözemedim birsey anlatmaz hic.
Ama benim herseyimi bilir hatta sirf beni denemek icin bile bicok sey söylüyor ben bile kendi kendime süphe ediyorum bazen kendimden

Dün gece son femara hapini aldim. Bu bittikten kac gün sonra yumurta nasil oluyor kac mm oluyordu kizlar ? Bende adet günü tam belli olmadigi icin düsünemiyorum kafam durdu
femara 5 gün sabah akşam içiliyor bittikten 2 gün sonra kontrol yumurta boyutuna bakıyor 1-2 gün sonra da çatlatma iğnesi ver,l,yor

Simdi tekrar klomen verdi sabah aksam 2 ser tane günde 4 tane ediyo kullanacakmisim. Bu cok degilmi ya böyle aranizda kullanan oldumu bu kadar cok ? Sende biraz yumurta tembelligi var dedi.

Sonradan tekrar klomen kullanmanin faydasi olurmu ya daha önce böyle 2 defa kullanan oldumu tek döngü icinde ?
Canım ben kullanmadım ama bir kaç yerde okumuştum, bazı doktorlar famera ve klomeni aynı ay içerinde kullandırıyormuş, gelişim için. Vardır bir bildiği telaş yapma

Canım ben kullanmadım ama bir kaç yerde okumuştum, bazı doktorlar famera ve klomeni aynı ay içerinde kullandırıyormuş, gelişim için. Vardır bir bildiği telaş yapma
Sagol canim cevabin icin.
Önce femara kullandim bitti. Bittikten 2-3 gün sonra klomen verdi simdi onu kullaniyorum.
Ayni anda kullanmadim arka arkaya kullaniyorum canim

Simdi tekrar klomen verdi sabah aksam 2 ser tane günde 4 tane ediyo kullanacakmisim. Bu cok degilmi ya böyle aranizda kullanan oldumu bu kadar cok ? Sende biraz yumurta tembelligi var dedi.

Canim ben ilk defa bukadar kullanildigini gordun. Ben senin yerinde olsam eger durumunda müsaitse direkt doktordan gonalf igne isterdim. Senin hic cocuk olnadigindan devlette cogunu karsiliyor. Klonen femare ile olursa ilk aylarda oluyor olmazsa zorlamadan igneli tedaviye gecmek mantikli

Kizlar bu arada benin bat 25 agustos gibiydi.dün siyah lekelenmem basladi bugün kirmiziya döndü. Doktoru aradim reglin baslamis yapacak birsey yok dedi. Catlatma ignesinin 11.günü regli oldum. Hormonlar mafetti düzenimi gögüslerim acıdı 4gündür reglidenmis
Doktor reglinin 3.günü gel dedi ama muhtemelen 2 ay gitmicem.kilo verip sadece hayit hapi kullanicam. Miralim yerlerde.

Tedavini bırakma canım.

Aaa seninki de erken mi geldi, ee 2 kere iğne oldun anca çatladı çatlamadı nasıl erken geldi ki. Ben artık anlamıyorum bu işlerden cidden. İyce kafama karıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…