Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sagol canim cevabin icin.
Önce femara kullandim bitti. Bittikten 2-3 gün sonra klomen verdi simdi onu kullaniyorum.
Ayni anda kullanmadim arka arkaya kullaniyorum canim
Ben de okuduğumu söyledim, inşallah faydasını görürsün. Benim ph dengem bozulmuş, mantara çevirdi. Onla uğraşıom şimdi de. Doktor da kefir iç hafta da 2 kere, hergün ev yoğurdu ye dedi. Bi tane de probiyotik yazdı. Fitil falan verir sanmıştım ama. İnşallah fayda eder. Kötüyüm

Bende aslinda igne isterdim. Biriktirip bir sekilde alirdik yeterki olsun. Doktor böyle dedi ne yapayim deniyoruz canim. Eger yine olmazsa önce rahim agzindaki yarayi tedavi ettirip sonrada igne alabilirmiyim diye soracagim. Persembe tekrar randevu var dr da firsat olursa o zaman igneyi sorayim.

Bende ilk defa duydum birazda korktum aslinda ama sonucta doktor yani ne bilim aksam aldim bu sabah aldim simdiye kadar birsey olmadi cok sükür insallah sagliga zarar vermez yumurtalar büyür

Canim icinden nasil geliyorsa öyle yap insallah bir sekilde olur. Durumumuz zor allah sabir versin

Tesekkür ederim canim.
Süt bakterileri iceren fitiller varmis onlardan kullanilabiliniyormus.
Canim vajina ici dogal ortamina ulasmasi icin 1 bardak normal suyun icine 1 kasik sirke koyup onunla alt bölgeyi yika oldugu kadar o da yardimci oluyyormus

Aaa seninki de erken mi geldi, ee 2 kere iğne oldun anca çatladı çatlamadı nasıl erken geldi ki. Ben artık anlamıyorum bu işlerden cidden. İyce kafama karıştı

Valla canim anlamadim hic 11.günde regli oldum. Zaten 2 gündur kasiklarim agriyodu hissetmistim gelisini.birde afedersin goguslerim 4 gun fuze gibi gezdim simdi söndü.bu ay hayit hapi deniyim diyorum.aslinda elimde gecen aydan gonalf 300lük kaldi bu ayda denesem yine birsürü hormon fıçı gibi oldum inanki

Ben 2 farklı doktora gittim, ikisi de her denemeden sonra 1 ay ara dediler bana. Dinlendirmek için sanırım. Burda devlette var, başka sorunum için gittim bugün. Tüp bebek tedavisine başladın mı diyor belki de kadını dinleyip direk tüp bebek mi deneseydim dedim bir an. Doktorlar da değişik hepsi birbirinden. 1 ay dinlen, öbür ay iğneleri kullan istersen

Teşekkürler onu da deniyim. Papatya çayı yaptım dün anlık rahatlatıyor da o kdar işte. Tedavi etmiyor

Hakkinda hayirlisi olsun canim.

Kizlar bugun reglinin 3.gunü resmen çamur geliyor. Doktor 3.günü gel dedi ama gitmedim. Eşime caksir suyu aldim.zaten keciboynuzu özü kullaniyorduk. Bende glukofone ve hayit hapina basladim.2 ay böyle denicem. Ovulasyon testlerinede güven olmuyor. Regli bitiminden sonra 2 günde 1 iliski tahmini yumurtlama haftamdada gün aşırı iliski denicem.

Insallah olur canim bu defa kendiliginden.
Sen yine sanslisin gerekli oldugu gibi esini yönlendiriyorsun benimkisine birsey denmiyor eve bile gelmiyor kac gündür agliyorum hep. Insallah bari catlatma ignesi yaptigim zaman gelse

Insallah olur canim bu defa kendiliginden.
Sen yine sanslisin gerekli oldugu gibi esini yönlendiriyorsun benimkisine birsey denmiyor eve bile gelmiyor kac gündür agliyorum hep. Insallah bari catlatma ignesi yaptigim zaman gelse

Canim böyle biriyle hayat gecmez.hadi sen simdi sevip katlaniyorsunda doguracagin cocuga yazik degil mi.? Allah yardimcin olsun.

Canim böyle biriyle hayat gecmez.hadi sen simdi sevip katlaniyorsunda doguracagin cocuga yazik degil mi.? Allah yardimcin olsun.
Kendisi istemisti cocugumuz olmasini 1 yil önce cok ugrasmaya basladik o zamanlar daha yakindi simdi sanki olmuyor diye gittikce uzaklasti benden ( cocugumuz olunca insallah daha iyi olacak hersey

Kendisi istemisti cocugumuz olmasini 1 yil önce cok ugrasmaya basladik o zamanlar daha yakindi simdi sanki olmuyor diye gittikce uzaklasti benden ( cocugumuz olunca insallah daha iyi olacak hersey

Insallah canim rabbim sabır ve huzur versin

Çatlatma iğnesinin 10.günüydü bugün kan verdim 3,36 progesteron da baktırdım 17,34
adetime bir hafta var. 10. gün negatif görüp sonra pozitif olan var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…