- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #29.301
duydum canım ama fazla bilgim yok doğruluğu var diye biliyorum Rabbim şifa versinKızlar ümmü sıbyan diye birsey duydunuz mu kardesim bi hocaya gitmisti kendisi baska bir konu icin ablam var bası cok agriyor diye benden bahsetmis hocaya hocada demiski o ablanın cocuguda olmuyor demi ablanın rahmine ümmusibyan yerlesmis hamile kalamaz demis dogrumu acaba
canim iğne ilaç hep hormon olduğu için bence normal iğne bütün gebelik belirtilerini yapior diolar insAllah tutunmustur bebeğin ne zmn test yapacaksınInsallah bu sicak basmalari bebektendir günde 2 defa dus aliyorum havalardan olsa daha öncede olurdu acaba piskolojikmi
InsAllah canım hayırlısıyla tutar hepimizin Rabbim isteyen herkese nasip etsinHayirli olsun canim insallah tutar bu defa. Bekleyenler cogaldik burada
Amin canim insallah. Bilmiyorum önce belirgin bir belirti hissedersem daha önce baslarim test yapmaya. Birsey hissetmezsem ignenin 14. Gün yapayim diyorum daha yapmadim testduydum canım ama fazla bilgim yok doğruluğu var diye biliyorum Rabbim şifa versin
canim iğne ilaç hep hormon olduğu için bence normal iğne bütün gebelik belirtilerini yapior diolar insAllah tutunmustur bebeğin ne zmn test yapacaksın
InsAllah canım hayırlısıyla tutar hepimizin Rabbim isteyen herkese nasip etsin
duydum canım ama fazla bilgim yok doğruluğu var diye biliyorum Rabbim şifa versin
canim iğne ilaç hep hormon olduğu için bence normal iğne bütün gebelik belirtilerini yapior diolar insAllah tutunmustur bebeğin ne zmn test yapacaksın
InsAllah canım hayırlısıyla tutar hepimizin Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Slm kizlar bugün doktora gittim kontrolüm vardı gittim 3 yumurtam olusmus ikisi 14 cm bi tanesi istenilen büyüklüğe ulaşmış 17 cm dedi çatlatma iğnesi verdi vuruldum bugün bklm 8 Eylül de duphaston kullanmaya baslicam çarşamba günü de tahlil istedi sağlık ocağında yaptırıp wp atacam sonuçları
anladım cnm hadi hyrlisiAmin canim insallah. Bilmiyorum önce belirgin bir belirti hissedersem daha önce baslarim test yapmaya. Birsey hissetmezsem ignenin 14. Gün yapayim diyorum daha yapmadim test
Vala bilmiyorum canım günde 1-2 cm büyüyor diye biliyorum ben snrm 36 saat içinde çatlıyormus iğneyle de snrm 1.5 gün sonra çatlasa 20-21 cm olmuş olucak diye düşündü belki de hayırlısı cnm bklm ne derse onu yapıyoruz doktor bugün reglin 12. Günü 18 günü tahlil istedi onun için de ilaç kullan dedi düşürür dedi gebe kalırsan zaten sıkıntı yok dediReglinin kacinci günundesin canim aslinda yumurta 22mm e kadar kaliteli sayiliyor.1 2 gün daha beklesen 14mm olanlarda 17 18mm olurdu aslinda. Gerci 1 yumurta yetiyorya rabbim nasip etsin emeginin karsiligini alirsin bu ay insallah. Carsamba ne tahlili istedi canim.bu arada seninmi prolaktin yüksekti doktor bu konuda ne dedi
anladım cnm hadi hyrlisi
Vala bilmiyorum canım günde 1-2 cm büyüyor diye biliyorum ben snrm 36 saat içinde çatlıyormus iğneyle de snrm 1.5 gün sonra çatlasa 20-21 cm olmuş olucak diye düşündü belki de hayırlısı cnm bklm ne derse onu yapıyoruz doktor bugün reglin 12. Günü 18 günü tahlil istedi onun için de ilaç kullan dedi düşürür dedi gebe kalırsan zaten sıkıntı yok dedi
Bi de bana koldan yaptır iğneyi dedi belki de etkisi değişiyor nerden yapildigina bağlı bilemiyorum sen nerden yaptrdn cnmvuslatahasretim
Hadi hayırlısı vala bklm cnm umutluyum Rabbim nasip eder insAllah isteyen herkesle beraber bana da çok tuhaf ya vala gördüm yumurtaları solda snrm ama bu olgunlaşan yumurta arka tarafta snrm cunki aleti baya arkaya götürdü afedersin kalcami kaldırınca net gördük ekrandaAynen canim zaten 17mm olan yeterli digerleride buyüseydi ikiz olurdu. Prolaktin ilacla hemen düsuyor zaten. Merakli bekleyis basladi . Güzel haberler alalim artik.
Bakın kizlar nette böyle yazıyor
Bilmiyorum cnm ben ilk kez yaptırdım sağlık kabininde yaptırdım ben yapamıyorum kendim ordaki bayan nerden dedi doktor die sordu ondan dedimBen göbekten yaptirdim hep. Zaten artik kendim yapiyorum. Ama yapildigi yer farketmez bence sonucta vucuda yayiliyor.
çatlatma ignesini bi ayda iki kez mi vuruldun yoksa ayrı ayrı mi diosun Rabbim hayirlisindan versin cnm vardır bi hayırValla gecen ay 2 tane vuruldum benim yumurtalara fayda etmedi.nasil bir bünyem varsa
çatlatma ignesini bi ayda iki kez mi vuruldun yoksa ayrı ayrı mi diosun Rabbim hayirlisindan versin cnm vardır bi hayır
Yaaa senin yumurtalar çetin çıkmışCanim gecen ay 3 yumurtam vardi catlatma ignesi vuruldum 3.gün kontrole gittim catlamamis 1 tane daha vuruldum sonra yine kontrole gittim yine catlamayip kist olmuslar. Ama genelde %99 catlatiyor merak etme Dikkat et catlayinca yogun akinti ve kasik agrisi oluyor. Bende agri olmayinca farkettim catlamadigini. Sen insulin direnci icinde ilackullaniyorsunya o da catlamasina fayda eder
Yaaa senin yumurtalar çetin çıkmışhayırlısı bence nasip olmayacak oldu mu iğne de etki etmiyor olacak insAllah ignesiz çatlar belki hiç belli olmaz Rabbim neler gösterir insAllah cnm bklm ilaçlara devam ediyorum o insülin direnci için kullandığım ilaç beni fena yapıor ama bulantı ishal falan
Ben ilk kez kullanıyorum ya bence ondan daha önce glifor kullandım o da ilk kullandığımda aynı etkiyi yapmıştı daha sonra alıştı vücut snrm öyle düşünme etki ediyordur insAllahCanim ben glukofen iciyorum ne ishal ne bulanti yapmadi bundan 3 yil önce kullanmistim bulanti ishal yapmisti bu sefer tik yok acaba bana fayda etmiyormiki
Ben ilk kez kullanıyorum ya bence ondan daha önce glifor kullandım o da ilk kullandığımda aynı etkiyi yapmıştı daha sonra alıştı vücut snrm öyle düşünme etki ediyordur insAllah ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?