- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #29.321
bünye meselesi bence cnm devam et ilacinaBende eczaneden glifor mu alsam dedim.
cnm devlettr yaoiolar mi bilmiorim ben su an ozele gidiyorum devlrttrm hic sonuc alamadgmz icin ama devlrttr yapiot olmasi lazimKızlar doktor bana bakmadı bile ultrasonla baktı yumurtalar normal dedi devam et o kadar. Bir buçuk yıllık evliyim ve klomen kullanmak istiyorum devlet hastanesinde bunu yapan yok mu ya delirten yeni daha diyip geri yolladı İstanbul dan iyi doktor bilen var mı
Ben devlette oluyorum tedavi. Doktor verdi klomen. Kanuni ye git istersen biKızlar doktor bana bakmadı bile ultrasonla baktı yumurtalar normal dedi devam et o kadar. Bir buçuk yıllık evliyim ve klomen kullanmak istiyorum devlet hastanesinde bunu yapan yok mu ya delirten yeni daha diyip geri yolladı İstanbul dan iyi doktor bilen var mı
Kızlar doktor bana bakmadı bile ultrasonla baktı yumurtalar normal dedi devam et o kadar. Bir buçuk yıllık evliyim ve klomen kullanmak istiyorum devlet hastanesinde bunu yapan yok mu ya delirten yeni daha diyip geri yolladı İstanbul dan iyi doktor bilen var mı
kaç senedir evlisinBen devlette oluyorum tedavi. Doktor verdi klomen. Kanuni ye git istersen bi
Ücreti ne kadar bilgin var mı Allah razı olsun sizden hepiniz den buraya yazdıkça rahatlama geliyorCanim vakif gureba hastanesinde tüp bebek asilama tedavisi hepsi hepsi var. 1.5 yildir korunmuyoruz olmuyor dersen hem bütün tahlillerini yapar hemde tedavi ederler
2 sene olacak. 1 bucuk senedir de istiyorum.Çok moralim bozuk napcam bilmiyorum sabrımın son demlerini yaşıyorum ağlamaktan ypruk
kaç senedir evlisin
Ücreti ne kadar bilgin var mı Allah razı olsun sizden hepiniz den buraya yazdıkça rahatlama geliyor
Tesekkür ederim canim bilgi icin ama sasirdim ben genelde 36 saat sonra catliyor yumurta. Bende bir dedasinda hissetmistim 39. Saatte catladi. 3 gün baya uzun geldi banaBakın kizlar nette böyle yazıyor
Bi de bana koldan yaptır iğneyi dedi belki de etkisi değişiyor nerden yapildigina bağlı bilemiyorum sen nerden yaptrdn cnmvuslatahasretim
Aslinda farketmemeli dogru vücuda yayiliyor ama piskolojik olarak iste ben göbekten yapiyorum :)Ben göbekten yaptirdim hep. Zaten artik kendim yapiyorum. Ama yapildigi yer farketmez bence sonucta vucuda yayiliyor.
Ay evet canim doktor banada dedi %99 catlatiyor diye ben kontrole gelmek istedigimi söyledigimde böyle dedi o an aklima sen geldin. Hayirlisiyla insallah vakti geldiginde kavusacagizCanim gecen ay 3 yumurtam vardi catlatma ignesi vuruldum 3.gün kontrole gittim catlamamis 1 tane daha vuruldum sonra yine kontrole gittim yine catlamayip kist olmuslar. Ama genelde %99 catlatiyor merak etme Dikkat et catlayinca yogun akinti ve kasik agrisi oluyor. Bende agri olmayinca farkettim catlamadigini. Sen insulin direnci icinde ilackullaniyorsunya o da catlamasina fayda eder
Canim yumurtalarin kac mm oldugunu falan söylemedimi doktor anlatmadimi ? Devlet hastanesinde böyle oluyor malesef ya ilgilenmiyorlar ben o yüzden özele basladim en azindan dinliyorlar insaniKızlar doktor bana bakmadı bile ultrasonla baktı yumurtalar normal dedi devam et o kadar. Bir buçuk yıllık evliyim ve klomen kullanmak istiyorum devlet hastanesinde bunu yapan yok mu ya delirten yeni daha diyip geri yolladı İstanbul dan iyi doktor bilen var mı
Canim benim cok zor ama fazla üzme kendini en azindan cok fazla üzme. Demesi kolay uygulamasi cok zor ama oldugu kadar artik cünkü stresde cok etkiliyor.Çok moralim bozuk napcam bilmiyorum sabrımın son demlerini yaşıyorum ağlamaktan ypruk
kaç senedir evlisin
bende şimdi aynilarini yazacaktim 17 mm küçük sınır 18 ve en yuksek 23 mm ye kadr olunca iğne veriyolar ama erken bence iğne için tabi herşey nasip inslah tutar rabbim emeklerini boşa vermesinReglinin kacinci günundesin canim aslinda yumurta 22mm e kadar kaliteli sayiliyor.1 2 gün daha beklesen 14mm olanlarda 17 18mm olurdu aslinda. Gerci 1 yumurta yetiyorya rabbim nasip etsin emeginin karsiligini alirsin bu ay insallah. Carsamba ne tahlili istedi canim.bu arada seninmi prolaktin yüksekti doktor bu konuda ne dedi
bende şimdi aynilarini yazacaktim 17 mm küçük sınır 18 ve en yuksek 23 mm ye kadr olunca iğne veriyolar ama erken bence iğne için tabi herşey nasip inslah tutar rabbim emeklerini boşa vermesinFit mutlu anne
ben de 4 kere klomen tedavisi gördüm hepsindede alt sinir 18 mm dedi doktor ondan dedim 23 u geçince iğne vermiyoruz hatta dediBenim dojtorum minumum 16mm demisti 17mm iyi bence zaten hemen catlamiyorya 36 saat icinde 3 mm daha büyüse 20mm oluyor.
bende şimdi aynilarini yazacaktim 17 mm küçük sınır 18 ve en yuksek 23 mm ye kadr olunca iğne veriyolar ama erken bence iğne için tabi herşey nasip inslah tutar rabbim emeklerini boşa vermesinFit mutlu anne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?