Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aslinda 14. Gün test yapayim diyorum ama igne etkisi gecip önce azaliyor sonra tekrar insallah koyulasacak sadece 14. Gün yaparsam karsilastirabilecegim baska test olmayacak. Acaba karsilastirmak icin 10-11-12-13-14 günler arka arkayami test yapsam ?

Ç haklısın canım tekrar gidicem yazarım durumları teşekkür ederim doktordan daha çok dinlediğin için cvp verdiğin için

Ç haklısın canım tekrar gidicem yazarım durumları teşekkür ederim doktordan daha çok dinlediğin için cvp verdiğin için
Cekinme söyle gittiginde canim sonucta bizim icin hayati önem tasiyor bu konu.
Rica ederim canim benim burda hepimiz birbirimize yardim ediyoruz bildigimiz kadar dualarimiz ayni sonucta. Allah hepimizin yüzünü güldürsün insallah.

Doktorlar bazen cok sey söylüyor arka arkaya aklimda tutamadigim icin kagit kalem götürüyorum ben yanimda doktorun söylediklerini kisa kisa not aliyorum. O stresde insan unutuyor. Soracagim seyleride unutmamak icin önceden not aliyorum doktorun yanindada ordan bakip söylüyorum :))

Kizlar bende igneden sonra 10. Günden itibaren test yapmaya karar verdim karsilastirmak icin daha iyi olur gibime geldi. 10. Gün 1 eylüle denk geliyor tarihde iyi 1 eylülden 5 eylüle kadar her sabah test yapacagim insallah 5 eylülde 14. Güne denk geliyor belli olur o zamana kadar

Aklima geldi ben kimyasal gecirdigimde düzenli test yapmadim önceki günlerin testleri yoktu emin olamadim o zamanlar karisti. Bu defa düzenli yapayim arka arkaya sonra karsilastiririm dedim.

Buraya atarim fotograflari birlikte yorumlariz :) gecen defa kan testi yap demistiniz doktor kabul etmemisti bu defaki yeni doktorda kabul etmezse bir laboratuvara gidip kendim ücretini ödeyip yaptiririm artik

Insallah pazar günü test yapmaya basliyorum heycanlandim simdi allahim ne olur bu defa yüzümü güldür beni kapindan geri cevirme banada burada bekleyen müslüman kardeslerimede hayirli saglikli evlatlar nasip et amin

Esimi durduramazsam artik mecburen birliktelik olacakda korkuyorum acaba birsey olurmu diye. Esim birsey olmaz diyor ama ne bileyim sizin bilginiz varmi doktorlariniza sormusmuydunuz daha önce böyle birseyi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…