- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #29.421
Aklına takılı kalmasın bence git görün o da aynısını derse ona göre yol izlersiniz cnmBana iki kere igne yaptı bitti tedavim olmadı boyle asilama tup bebek dedi sebepsiz baska doktoramı gitsem acaba
Haklısin canım bi doktora daha gideyim hayirlısı insallahAklına takılı kalmasın bence git görün o da aynısını derse ona göre yol izlersiniz cnm
Canim zor sürecler bunlar ben birsürü doktor degistirdim ilgilenmedikleri icin baskasina gittim. Senin doktorun ilgileniyorsa degistirmene gerek yok memnunsan ama yinede baska bir doktordan bir fikir almakda zarari olmaz. Ben 4. Ye igne oldum biraz daha böyle denemek istiyorum. Insallah bu defa olmusturda gerek kalmaz birdahaBana iki kere igne yaptı bitti tedavim olmadı boyle asilama tup bebek dedi sebepsiz baska doktoramı gitsem acaba
Yumurtanin catladigina baktimi canim doktor ? Esinin tahlilleri fala yapildimi hepsi ?Haklısin canım bi doktora daha gideyim hayirlısı insallah
Canim ben devlet hastanesine gidiyordum kadın seninle isim bitti 2 kere denedik klomen ve catlatma ignesi bunu kackez tekrarlayan var bana 2 kere yaptı sadece isi bitmis benleCanim zor sürecler bunlar ben birsürü doktor degistirdim ilgilenmedikleri icin baskasina gittim. Senin doktorun ilgileniyorsa degistirmene gerek yok memnunsan ama yinede baska bir doktordan bir fikir almakda zarari olmaz. Ben 4. Ye igne oldum biraz daha böyle denemek istiyorum. Insallah bu defa olmusturda gerek kalmaz birdaha
Hayir yumurta buyumusmu diye bakti sadece esimde urolaga gitti onun temiz sonuclarYumurtanin catladigina baktimi canim doktor ? Esinin tahlilleri fala yapildimi hepsi ?
Bu konusma tarzini begenmedim hic bu klomen ve catlatma ignesiyle 6 defa denenebilinir sonra ara vermek gerek. Bence baska doktora git o zaman canim böyle konusmasi dogru degilCanim ben devlet hastanesine gidiyordum kadın seninle isim bitti 2 kere denedik klomen ve catlatma ignesi bunu kackez tekrarlayan var bana 2 kere yaptı sadece isi bitmis benle
O zaman stres yapma canim 2 defa daha cok az bence bir sorun yoksa ikinizdede biraz daha deneyin baska doktorlaHayir yumurta buyumusmu diye bakti sadece esimde urolaga gitti onun temiz sonuclar
Bende oyle okudum hep 2 kereyle bitermi hemen tup bebek yada asılama yaptrcan diyor en iyisi bi doktora daha gorunmekBu konusma tarzini begenmedim hic bu klomen ve catlatma ignesiyle 6 defa denenebilinir sonra ara vermek gerek. Bence baska doktora git o zaman canim böyle konusmasi dogru degil
Haklısın canım ilk defa bu doktora gitmistim baska hic bir dr gitmedim yeni bi iyi doktor bulmam lazımO zaman stres yapma canim 2 defa daha cok az bence bir sorun yoksa ikinizdede biraz daha deneyin baska doktorla
Insan olanda var tabi ama cok nadir bikmislar artıkBende devlette kac tane doktora gittim cok kötüydü. Ayni anda bisürü hasta icerde alttan muayene oluyorum daha ic camasirimi bile giyemeden diger hastayi paravanin arkasina gönderiyorlar icersi zaten dolu. Dideceklerimide diyemiyorum herkezin icinde insan utaniyor. Sallamiyorlar devlettekiler bikmislar hastalardan hergün. Bise demeyip gönderiyorlar. Bizim icin hayatimiz bu konu cok önemli ama onlar icin sadece müsteriyiz iste.
Kac yasindasin sen canim ?Bende oyle okudum hep 2 kereyle bitermi hemen tup bebek yada asılama yaptrcan diyor en iyisi bi doktora daha gorunmek
40 yas ve üstü olsan hadi neyse daha fazla vakit kaybetmemek icin asilamaya gecelim dersin ama seninle isim bitti niye konusmak iyi degilBende oyle okudum hep 2 kereyle bitermi hemen tup bebek yada asılama yaptrcan diyor en iyisi bi doktora daha gorunmek
34 canımKac yasindasin sen canim ?
Canim begenmiyorsan degistir baskasina git sonucta önemli yani sirf doktor küsmesin diye evlafimsan vazgececek degilim.Haklısın canım ilk defa bu doktora gitmistim baska hic bir dr gitmedim yeni bi iyi doktor bulmam lazım
Canim begenmiyorsan degistir baskasina git sonucta önemli yani sirf doktor küsmesin diye evlafimsan vazgececek degilim.
Ben en son birtane istedigim doktora gitmek icin hemsireyle konusmustu. O da ayni doktorda kal baska doktorda tedavi yeniden baslical falan dedi bence hicde öyle degil eski tesaviyi anlatirim kalan yerden devam edilir iyikide dinlememisim hemsireyi. Ama galiba diger doktormarin müsterisi yok öyle bos bos oturuyorlar odalarsa görünüyo kapilari acik benim gitmek istedigim doktor tesadüfen cok doluymus cok yogun zaten belli oluyor sonradan farkettim araliksiz calisiyor. Diger doktorlarda para kazansin diye beni baskasina yönlendirmeye calismis gibime geliyor
Birazcik iyi olanlar zaten direkt özele geciyorlar kalmiyo kimse öyle bikmislar ama yanlis tutum yinede. Sen doktor oluyorsun bunu sadece prestij ve para kaynagi olarak görmek de yanlis. Doktorluk kutsal bir meslek insan gönülden yapmali benimsemeli hastalarin sorunlariniInsan olanda var tabi ama cok nadir bikmislar artık
Daha o kadar gec degil bende yakinda 32 dolacak 33 olacagim doktorlar bana öyle demedi deniyoruz iste insallah olur bu defa34 canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?