Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
mrb kızlar bende yine 2. kez bunu kullanacagım sanırım. suan bugun az once geldim 2 adet 15 mm yumurta cıktı.
9 yıllık evliyim. 3 yıldır da korunmuyorum hic hamile kalamadım yasım 32 oluyor

yarın gene gidicekmişim 17 olur umarım . bu ıgnenin saatlerini tutturamam diye korkuyorum
Hayirli olsun tedavin canim benim durumu.da seninkine benziyor. Bende en cok korktugum igneden sonra birliktelik zamanini denk getirememekti. O yüzden cok stres yapiyorum ve hicbir faydasi olmuyordu. Bu defa cok dua ettim namazdan sonra özellikle. Allaha güvendim sigindim biraktim cok sükür denk getirdi insallah birde simdi hamile kalabilmisimdir.. sende dua et canim rahat olmaya calis insallah olacak

yarın gene gidicekmişim 17 olur umarım . bu ıgnenin saatlerini tutturamam diye korkuyorum
tutar insAllah cnm ya
Cnm sana igne vurundugun gun iliski verdi mi iliski gunleri ne zmndi

tutar insAllah cnm ya

Cnm sana igne vurundugun gun iliski verdi mi iliski gunleri ne zmndi
Canim her doktor farkli seyler söylüyor ben simdi 4. Igneyi vurdurdzm doktorun dedigin saatlerde tutmadi ben kendi düsünceme göre yapinca oldu. Mümkün oldugu kadar igneden 24 saat sonra birliktelik denk getirmeye calistim bi defasinda 23. Saat olmustu kimyasal kaldim. Simdi bu defada 22,5 saat sonra birliktelik oldu. Tek seferde denk getirmeye calisiyoruz canim. Cünkü spermler zaten vücutta yasiyo erken catlarsada gec catlarsada öyle denk gelir. Igneden 24 saat sonra 2 saat önce veya sonrasida olur.

Basim cok agriyor kizlar ya haftanin baslarinda ara ara az agri gelip gidiyordu dün gece agridi bugün daha cok agriyor. Hormonlardanmi bu ignedenmi ? Daha öncekinignelerde böyle birsey yasamamistim bilgisi tecrübesi olan varmi ?

Basim cok agriyor kizlar ya haftanin baslarinda ara ara az agri gelip gidiyordu dün gece agridi bugün daha cok agriyor. Hormonlardanmi bu ignedenmi ? Daha öncekinignelerde böyle birsey yasamamistim bilgisi tecrübesi olan varmi ?
Baş ağrısı bende de var canım ama hasta olcam sanırım ondan benim ki boğazım falan ağrıyor hafif

Baş ağrısı bende de var canım ama hasta olcam sanırım ondan benim ki boğazım falan ağrıyor hafif
Gecmis olsun canim. Bende anlamadim. Artik sabirsizlanmaya basladim. Yarin sabahtan itibaren testlere basliyorum insallah iki tane cizginin koyulastigini görürüm

Gebeligin ilk baslarinda böyle nezle gibi hasta oldugu durumlar oluyormus. Vücut icindeki yabanci dna ya saldirmasin diye vücudun bagisiklik sistemi düsüyormus bebege zarsr gelmesin diye mikroplarda bu durumdan faydalanip bizi hasta edebiliyormus

Gecmis olsun canim. Bende anlamadim. Artik sabirsizlanmaya basladim. Yarin sabahtan itibaren testlere basliyorum insallah iki tane cizginin koyulastigini görürüm
insAllah goruceksn cnm ben umutluyum senden de kendimden de nedense bilmiorum hayırlısı olsun
ya o da aklıma geldi ilac igneden olabilir bence henüz gebelik olustugunu sanmam olacaksa da bklm

insAllah goruceksn cnm ben umutluyum senden de kendimden de nedense bilmiorum hayırlısı olsun
ya o da aklıma geldi ilac igneden olabilir bence henüz gebelik olustugunu sanmam olacaksa da bklm
Canim benim insallah. Var biraz daha cok erken. Ama yinede testlere baslayinca biraz daha rahatlarim herhalde. Her sabah yapacagim heycanliyim :)) insallah eylülde hepimiz güzel haberler yazariz buraya

Canim benim insallah. Var biraz daha cok erken. Ama yinede testlere baslayinca biraz daha rahatlarim herhalde. Her sabah yapacagim heycanliyim :)) insallah eylülde hepimiz güzel haberler yazariz buraya
InsAllah kuzum yaptığın testleri at buraya da lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…