- 16 Ekim 2018
- 3.463
- 2.063
- 63
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #29.461
Ay insallah canim ya. Paylasacagim burada testlerimi. Pazar günü daha iki cizgi cikar büyük ihtimal igne yüzünden. Insallah sonra koyulasirAminnn canım takip edicem insallah iyi haberini alırız
İnşallah güzel haberlerini alırım bana da haber ver olur muBen igne oldum gecen hafta persembe günü canim catlatma ignesi. Bu pazarda test yapmaya baslayacagim 14. Güne kasar iste insallah güzel haberler veririm buraya haftaya
Insallah ara verdiginde rabbim verir mucizeni süpriz olur. Stresdende yiyor insan bende ayni durumdaydim 2-3 yil kadar önceydi galiba 3 ay icinde 41 kilo aldim ben cok sükür sonra farkina vardim zayifladim tekrarİnan iğne olmadan önce 5 kilo vermiştim fazlasıyla aldım bir de gerçekten aşırı stres yapıyorum ben o yüzden de ara vermek istedim . Hadi inşallah güzel haberlerle ❤
Aynen canim cok sükür stres olmuyorum galiba sadece iste heycanlaniyorum bazen düsündükce. Haber veririm tabi kuzum❤ yaptigim testleri paylasacagim burda birlikte yorumlar birlikte ögreniriz insallahİnşallah güzel haberlerini alırım bana da haber ver olur muSakın stres yapma biliyorsun stres yıpratıyor hemde etkiliyor .
Aminnn kuzum inşallah hepimizeInsallah ara verdiginde rabbim verir mucizeni süpriz olur. Stresdende yiyor insan bende ayni durumdaydim 2-3 yil kadar önceydi galiba 3 ay icinde 41 kilo aldim ben cok sükür sonra farkina vardim zayifladim tekrar
İnşallah inşallah kuzucum inşallahAynen ca km cok sükür stres olmuyorum galiba sadece iste heycanlaniyorum bazen düsündükce. Haber veririm tabi kuzum❤ yaptigim testleri paylasacagim burda birmikte yorumlar birlikte ögreniriz insallah
Insallah canim. Ekmek hamur isi pirinc patates bunlari tamamen birak bir süreligine. Yogurdun icine sebze meyve koyup ye. Karabiber acibiber tarcin zencefil tüketmeye calis birde mümkün olursa biraz yürüyüs yap. Tek basina insanin cani istemiyor annenle veya sevdigin bir arkadasinla vakti olursa esinle dolasin biraz yürüyün hergünAminnn kuzum inşallah hepimizeNe mutlu sana maşallah tebrik ediyorum. Ben de vereceğim inşallah
Aminnnn hepimize nasip olsun insallah en yakin zamanda ❤İnşallah inşallah kuzucum inşallah ❤
Ahh kuzum önce tüm bunları yaparak güzel kilo verdim ama sonra fazlasıyla almasam iyiydi . İnşallah tekrar yapabilirim teşekkür ederimInsallah canim. Ekmek hamur isi pirinc patates bunlari tamamen birak bir süreligine. Yogurdun icine sebze meyve koyup ye. Karabiber acibiber tarcin zencefil tüketmeye calis birde mümkün olursa biraz yürüyüs yap. Tek basina insanin cani istemiyor annenle veya sevdigin bir arkadasinla vakti olursa esinle dolasin biraz yürüyün hergün
Evet sonrasi cok zor oluyor iste. Öyle olmamasi icin mesela 1 hafta böyle basarirsan ondan sonra haftanin bir günü kendini ödüllendir sevdigin birseyi haftanin bir günü kararinda yiyebilirsin cok fazla olmasin. Sonra tekrar bir hafta dikkat et yine basarirsan kilo vermeyi yine haftanin bir günü sevdigin birseyi yiyebilirsin. Ben böyle yapmaya calistim. Yoksa cok uzun süre olunca insan dayanamiyor en sonunda cok yiyor yine aliyor kilolari geriye. Haftada bir ödüllendir kendini kilo vermeyi basarirsan. Ama ödülde abartili olmasinAhh kuzum önce tüm bunları yaparak güzel kilo verdim ama sonra fazlasıyla almasam iyiydi . İnşallah tekrar yapabilirim teşekkür ederim ❤
Şimdi üzüldüm bak ama benim yüzümden olduBu kadar yemekten konustuk aciktimhala dikkat ediyorum kilo verdikten sonra bile dikkat etmek zorundayiz dahada vermeye calisiyorum. Canim iskender cekti simdi ya
Çok sağ ol kuzummm teşekkür ederim Allah razı olsunEvet sonrasi cok zor oluyor iste. Öyle olmamasi icin mesela 1 hafta böyle basarirsan ondan sonra haftanin bir günü kendini ödüllendir sevdigin birseyi haftanin bir günü kararinda yiyebilirsin cok fazla olmasin. Sonra tekrar bir hafta dikkat et yine basarirsan kilo vermeyi yine haftanin bir günü sevdigin birseyi yiyebilirsin. Ben böyle yapmaya calistim. Yoksa cok uzun süre olunca insan dayanamiyor en sonunda cok yiyor yine aliyor kilolari geriye. Haftada bir ödüllendir kendini kilo vermeyi basarirsan. Ama ödülde abartili olmasin
Yok canim ya üzülecek bise yok :) hamile oldugum haberini esime söyleyince gideriz belki bir defa. Yilda 1 defa gidiyoruz bu yil daha gitmedik :)Şimdi üzüldüm bak ama benim yüzümden oldu
Rica ederim canim insallah faydasi olsunÇok sağ ol kuzummm teşekkür ederim Allah razı olsun
devlet hastanesi malesef boyle ya gercektenBende devlette kac tane doktora gittim cok kötüydü. Ayni anda bisürü hasta icerde alttan muayene oluyorum daha ic camasirimi bile giyemeden diger hastayi paravanin arkasina gönderiyorlar icersi zaten dolu. Dideceklerimide diyemiyorum herkezin icinde insan utaniyor. Sallamiyorlar devlettekiler bikmislar hastalardan hergün. Bise demeyip gönderiyorlar. Bizim icin hayatimiz bu konu cok önemli ama onlar icin sadece müsteriyiz iste.
Mrb cnm nasılsınMerhaba kızlar ben Kutsal Enerji belki hatırlayanınız vardırnasılsınız ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?