Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Babana allah sifa versin canim insallah bebeginiz ugurlu gelsin babanda yensin hastaligini

Aimdi persembeye kadar daha normal gebelik testi yapacagim 2 tane daha erken gebelik testi kaldi bende onlardan birini cuma birinide pazartesi yaparim adet olmazsam. Geri kalan günlerde normal gebelik testi yapacagim

Aimdi persembeye kadar daha normal gebelik testi yapacagim 2 tane daha erken gebelik testi kaldi bende onlardan birini cuma birinide pazartesi yaparim adet olmazsam. Geri kalan günlerde normal gebelik testi yapacagim
erken gebelik testi 6 gün önceye kadar sonuç verebiliyormuş. bence birini bugün yapabilirsin. zaten 13. gündesin

Babana Rabbim şifa versin cnm insAllah daha fazla bekletmez bebeğiniz cnm Rabbim ol der ve olur

erken gebelik testi 6 gün önceye kadar sonuç verebiliyormuş. bence birini bugün yapabilirsin. zaten 13. gündesin
Canim benim adet tarihim belli degil cok karisti en basta. Onun icin bilemiyorum adet günü hangi gün. Benim adetlerde cok düzensizdir zaten o yüzdende bilmiyorum. Sadece igne olduktan sonra 18. Gün adet oluyorum genelde onu biliyorum canim. Bosa gitmesin diyede bekliyorum daha. Bugün normal gebelik testi yaptim canim. Belki dayanamazsam önümüzdeki günlerde yapayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…