- 16 Ekim 2018
- 3.463
- 2.063
- 63
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #29.901
Aminnn.. en basta saglikli ve hayirli olmasi. Sonra baska dilek hakkim varsa ikiz olmasini cok isterdim bir erkek bir kiz. O da olmazsa tek erkek olsun isterdim ilk cocugumun. Erkekler büyük olsun kizlara dikkat etsin korusun diye düsünüyorum :)Rabbim nasip etsin insAllah hayirisindan sağlıklı cnm
hic düşünmezdim ikinci için bu kadar uğraşacağımizi cidden hic korunmazdm snrm boyle olacağını bilsemBir arkadasimiz daha var fazla giremiyor o sa senin gibi 2. Icin ugrasiyor canim
Rabbimm gönlünüze göre olanı hayrlisindan versin insAllah canımAminnn.. en basta saglikli ve hayirli olmasi. Sonra baska dilek hakkim varsa ikiz olmasini cok isterdim bir erkek bir kiz. O da olmazsa tek erkek olsun isterdim ilk cocugumun. Erkekler büyük olsun kizlara dikkat etsin korusun diye düsünüyorum :)
Normal gebeliğimde ne çıktı allahım inş nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın inş sağlıklı bebişler nasip etsinCanim benim adet tarihim belli degil cok karisti en basta. Onun icin bilemiyorum adet günü hangi gün. Benim adetlerde cok düzensizdir zaten o yüzdende bilmiyorum. Sadece igne olduktan sonra 18. Gün adet oluyorum genelde onu biliyorum canim. Bosa gitmesin diyede bekliyorum daha. Bugün normal gebelik testi yaptim canim. Belki dayanamazsam önümüzdeki günlerde yapayim
O da cok ugrasiyor canim bu sayfa acildiginsan beri yani 1 yil olacak ben sahidim ondan önce ne kadar denemis bilmiyorum gelsin kendiside anlatir. Allah hepimizin yardimcisi olsunhic düşünmezdim ikinci için bu kadar uğraşacağımizi cidden hic korunmazdm snrm boyle olacağını bilsem
Rabbimm gönlünüze göre olanı hayrlisindan versin insAllah canım☺
Bilsem bu kadar ugrasacagimi bende hic korunmazdim en bastan baslardim direkt önemsemeye ugrasirdim.hic düşünmezdim ikinci için bu kadar uğraşacağımizi cidden hic korunmazdm snrm boyle olacağını bilsem
Eski filmleri gördükce korkuyordum ilk basta hemen hamile kalacagim diye..hic düşünmezdim ikinci için bu kadar uğraşacağımizi cidden hic korunmazdm snrm boyle olacağını bilsem
Amin canim insallah hepimiz icin olsunhic düşünmezdim ikinci için bu kadar uğraşacağımizi cidden hic korunmazdm snrm boyle olacağını bilsem
Masallah canim bende cok isterdim kalabalik ailede olmayi cok kardeslerimin olmasini benden büyükleri ikizim falan ama nasip olmadi. Hangisi hayirli olacaksa allah onu versin canim sanaBenim dileğim hayırlısından bi kardeş olsun kızıma birbirlerine sımsıkı sarilsinlar hayırlı evlat olsun insAllah her ikisi de kabulüm erkek evladım olmasını da isterim elbet ama kızıma arkadaş kız daha iyi olabilir biz 4 kiz kardeşiz su an cok guzel ilişkimiz var masAllah
amin cnmO da cok ugrasiyor canim bu sayfa acildiginsan beri yani 1 yil olacak ben sahidim ondan önce ne kadar denemis bilmiyorum gelsin kendiside anlatir. Allah hepimizin yardimcisi olsun
işte hersey nasip tabi keske dememeek lqzim ama bazen insan dio yani korunmasaydik hicBilsem bu kadar ugrasacagimi bende hic korunmazdim en bastan baslardim direkt önemsemeye ugrasirdim.
demi sanki cok dogal bi zmnda yaşıyoruz nasil olacaksa o yedigimz ictgmz hersey nerdeysr etkiliyor açıklanamayan infertilite dolu heryerEski filmleri gördükce korkuyordum ilk basta hemen hamile kalacagim diye..
Daha erken canim pazar günü basladim test yapmaya hergün yapip burada paylasiyorum testlerimiNormal gebeliğimde ne çıktı allahım inş nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın inş sağlıklı bebişler nasip etsin
Amin insAllah canımMasallah canim bende cok isterdim kalabalik ailede olmayi cok kardeslerimin olmasini benden büyükleri ikizim falan ama nasip olmadi. Hangisi hayirli olacaksa allah onu versin canim sana
22 agustos öglen saat 3 de catlatma ignesi oldu canim son günler iste insallah hayirli haberi görmek nasip olur bu ayNormal gebeliğimde ne çıktı allahım inş nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın inş sağlıklı bebişler nasip etsin
Aynen canim. Eskisi gibi degil artil hicbirsey.amin cnm
işte hersey nasip tabi keske dememeek lqzim ama bazen insan dio yani korunmasaydik hic
demi sanki cok dogal bi zmnda yaşıyoruz nasil olacaksa o yedigimz ictgmz hersey nerdeysr etkiliyor açıklanamayan infertilite dolu heryer
Amin insAllah canımAynen canim. Eskisi gibi degil artil hicbirsey.
Olsun keske dememeye calisiyorum yinede.. hayirlisi böyleymis gecte olsa insallah allah nasip eder banada. Etmezsede sabrini versin insallah
13 aydır uğraşıyoruz. Dilerim bu ay güzel bir sonuç alırız kızlar B BirprensesinannesiiBizimde 1 yil dolacak 3 haftaya kadar cok ugrastigimiz. Daha öncesinde pek umursamamistim
Insallah canim insallah tutsun asilaman tek seferde ilkinde ❤13 aydır uğraşıyoruz. Dilerim bu ay güzel bir sonuç alırız kızlar B Birprensesinannesiivuslatahasretim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?