- 10 Temmuz 2016
- 1.584
- 1.734
- 83
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #2.961
Tatlım testin siliklesiyor sonradan koyulaşıyor inşalalh koyulaşır ama ben bi karar aldım iğneden sonra kesinlike test yapmicam bekliycem sonra cokuzuluyormOvitrellenin 11.günü testim kızlar umut var mi ki
İğne olduğum gece oldu, sabahına çatladı o gece yine oldu, sonraki gün boş kaldı. Bir gün arayla öneriyorlar ya
Ben ekimin 1. Gunu iğne vurulmustum öğün ilişki olmuştu pazartesi idi carsam ba perşembe cumartesi pazartesi oldu dahada olmadı ama tutmadı tabiki 1 yumurtam vardi ama şimdi tahminen 1 2 kasımda iğne vurulurum 36 saati bekleyecgim ilişki için ve bu ay bi karar aldım kafama takmayacağım gün saymayacagim test heleki hiç yapmiycamtam zamanlarında olmuş hiç problem yok.. zaten sperm 3 gün canlı kalabiliyormuş rahimde. o yüzden hiç aklınıza kurt düşürmeyin gayet iyi bence..
Bence femaraya basla kuzum bende 3 ay klomen kullandım son 2 ay yumurtalar cevap vermedi hiç oluşmadı geçen ay femara başladık 3 yumurtam oluşmuştu bu ay yine kullandım yarın ilk kontrolüm varhanımlar, ben de bugün özelde yumurtama baktırdım gelişmiş mi diye ama hiç gelişme yok ne yazık ki. doktor klomene dirençli yumurtaların dedi. femera kullanabilirsin dedi. Klomene en iyi cevabı 50 mg'da alıyoruz aslında dedi.sen de 150 mg'a çıkılabilir ve 6 ay kullanabilirsin dedi. çarşamba günü de yine devlete gideceğim.. bakalım o ne önerecek...
Ben ekimin 1. Gunu iğne vurulmustum öğün ilişki olmuştu pazartesi idi carsam ba perşembe cumartesi pazartesi oldu dahada olmadı ama tutmadı tabiki 1 yumurtam vardi ama şimdi tahminen 1 2 kasımda iğne vurulurum 36 saati bekleyecgim ilişki için ve bu ay bi karar aldım kafama takmayacağım gün saymayacagim test heleki hiç yapmiycam
36 sat diyolar ama bilemedim ne yi yanlış yapıyoruz acababenim anladığım iğne vurdurduktan 12 saat sonra ilişkiye başlayıp 3 gün ard arda devam etmek galiba..
Bence femaraya basla kuzum bende 3 ay klomen kullandım son 2 ay yumurtalar cevap vermedi hiç oluşmadı geçen ay femara başladık 3 yumurtam oluşmuştu bu ay yine kullandım yarın ilk kontrolüm var
Bende canım ya 14. Gün yaptım tek çizgi çıktı daha da yapmadımNe
Tatlım testin siliklesiyor sonradan koyulaşıyor inşalalh koyulaşır ama ben bi karar aldım iğneden sonra kesinlike test yapmicam bekliycem sonra cokuzuluyorm
bana doktorum saat vermemişti pazar 10 ile -12 arası vurul akşamına ilşki ve ertesi günü ilişki dedi. bizde iki gün birlikte olup bigün boş yaptık bakalım benimde 13.günüm yarın test yapıcam hayırlısı artık
13.gun tekrar yapicam cnm umutlanmiyorum ignenin etkisidir halaİğnr etkisi 10-12 günde geçiyo canım. Senin şu an çizgi belli oluyo, yani artabilir bu. Biraz daha sabret 2 gün sonra test yap, o zaman daha kesin sonuç olur canım
Insallah denk gelmiştir cnmAslında iğneyi vurulduğum gün planlı olmadı o gece oldu, sabah çatladı diye hissetim ve aynı akşam yine oldu, inşallah denk gelmiştir
Artık bilemiyorum koyulaşır mi 13.gun son kere test yapicam sonrası allah kerimNe
Tatlım testin siliklesiyor sonradan koyulaşıyor inşalalh koyulaşır ama ben bi karar aldım iğneden sonra kesinlike test yapmicam bekliycem sonra cokuzuluyorm
Kuzum kan vermesini ben m doktorum iğneden sonra 14. Gün gel kanda bakalım demistiBende canım ya 14. Gün yaptım tek çizgi çıktı daha da yapmadımbugün olmam gerekiyor belim kopuyor gelecek kendileri belli bu ay da olmadı
Benm 2 yumurtam 14 15 mm de kaldı gelismedi 15. Gün-de sağdaki yltek yumurta 19mm olmuştu yani 1 yumurtam vardi tam gelişen dollenip düşen varmıdır bilmiyorum ama onu anlamak zor ha yumurtalar atılınca pıhtı geliyor et parçası gibi kanamada ben öyle anlıyorum kuzumyani anladığım kadarıyla devlet femara vermiyor, çünkü söyleme devlet hastanesindeki doktorlar kızar dedi bugünkü gittiğim doktor. bir de mesela geçen ayki yumurtam döllenmedi mi yoksa döllendi de düştü mü onu nasıl anlayabilirz hanımlar?? mesela sizin 3 yumurtada hiç döllenme olmadı mı yoksa biri bile döllenmiş olabilir ama düştü mü? çünkü döllenip düşedebilir? bence bu sorunun tam anlaşılmasında önemli.
Benm 2 yumurtam 14 15 mm de kaldı gelismedi 15. Gün-de sağdaki yltek yumurta 19mm olmuştu yani 1 yumurtam vardi tam gelişen dollenip düşen varmıdır bilmiyorum ama onu anlamak zor ha yumurtalar atılınca pıhtı geliyor et parçası gibi kanamada ben öyle anlıyorum kuzum
Vallaha orda hastahanede o sonucu alıp bi de moralim bozulduğunda insanların bana acır gözle bakmasını istemiyorum hem YÖK gibi hiç hissetmiyorum zaten bi kere yağabildik iğneden sonda kuzum yaKuzum kan vermesini ben m doktorum iğneden sonra 14. Gün gel kanda bakalım demisti
Hım anladım canm ihtmal düşük diyosn inslaalh vardır ama olmasa kısmet bidahaki ay a inslalahVallaha orda hastahanede o sonucu alıp bi de moralim bozulduğunda insanların bana acır gözle bakmasını istemiyorum hem YÖK gibi hiç hissetmiyorum zaten bi kere yağabildik iğneden sonda kuzum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?